ISIS řádí v Jemenu, je stejně krutý jako v minulosti (video)
RSS

ISIS řádí v Jemenu, je stejně krutý jako v minulosti (video)

V Jemenu již asi sedm let dochází k doslovné genocidě šíitských muslimů ze strany Saúdské Arábie, která je však údajně naším spojencem, takže toto vraždění celý Západ samozřejmě plně toleruje a prodejem zbraní agresorovi i podporuje. Saúdská Arábie je příkladem toho, že pokud je agresor na té správné straně, pak je podporován a žádné sankce se ho netýkají.
Nyní se objevila informace o působení ISIS v Jemenu, kde v poslední době – bez sebemenšího zájmu Západu – nevídaně posiluje. Děje se tam tedy totéž, co se dělo za doby okupace NATO v Iráku nebo v Sýrii.
A ISIS se samozřejmě vždy rád chlubil svým dílem, jak jste již jistě viděli nejen z výše uvedených asijských zemí, ale v posledních pár letech i ze záběrů z Afriky, kde se rozmáhá africký ISIS.
Záběry z Jemenu tak ukazují, že ISIS nebyl rozprášen, jak nám bylo řečeno. Část vojáků jen odešla do Evropy, část do Afriky a mnozí zůstali v oblasti Blízkého východu, jak vidíme i na případu Jemenu, kde tato bojůvka velmi posiluje. Mimochodem, nepochybuji, že vše se děje za plné podpory Saúdské Arábie…
document.createElement('video');
https://necenzurovanapravda.cz/wp-content/uploads/2022/07/ISIS-Shoot-and-Kill-People-at-Market-and-Do-Beheadings-1.mp4
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden