Generální tajemník NATO dříve předsedal očkovací alianci Billa Gatese – GAVI
RSS

Generální tajemník NATO dříve předsedal očkovací alianci Billa Gatese – GAVI

V politice se nic neděje náhodou. Pokud se jakýkoli politik dostane na vysoký post, pak to znamená, že má za sebou již jistou minulost nebo je lehce vydíratelný či zkorumpovatelný (ideálně pak obojí). Ten, na koho se nic uvedeného nedá dosadit, se nikdy na nejvyšší politické posty nedostane – a už vůbec ne na místa nejvyšší.
Jisté je, že svět ovládá hrstka lidí a ta právě na různých srazech jako Bilderberg, WEF, Atlantická rada nebo Trilaterální komise vybírá budoucí světové hlavouny. Jak jistě víte, tak nyní je již tento výběr povýšen dokonce na jejich výchovu, takže na různých vysokých politických postech vidíme stále častěji i politiky z „odchovu“ Schwabových mladých globálních lídrů.
Nicméně k těm, kdo mají také poměrně značné rozhodovací kompetence, patří i Bill Gates. Nikoho tak nemůže udivit, že právě jeho člověk zastává tak vysoký post…
Stoltenberg a Gates spolupracovali desítky let a na titulní fotografii jsou společně na Světovém ekonomickém fóru v roce 2006.
Bez ohledu na očkovací agendu a další úvahy zřejmě nikomu nepřišlo divné, že socialistický politik je generálním tajemníkem západní vojenské aliance NATO. Levice a fungující národní obrana – to nejde dohromady. 
Stoltenberg je typický stranický voják, nikdy se neučil a nedělal nic jiného než politiku. V podstatě vypadl z waldorfské školy do Norské socialistické strany, když byl ještě teenager.  Jeho sestra byla marxisticko-leninská extremistka. Její vliv na Stoltenberga byl prý velký, v  mládí vystupoval jako odpůrce vietnamské války. Došlo i k nepokojům, například házení kamenů na americkou ambasádu v Oslu. Jak to zapadá do jeho současného závazku? Jak se může stát z údajného pacifisty šéf útočného paktu? Dobrá otázka.
Stoltenberg se narodil v roce 1959 a od roku 1979 „pracoval“ jako novinář pro levicové noviny Arbeiderbladet. Od roku 1985 byl předsedou dělnické mládeže. Současně vystudoval ekonomii, kterou ukončil v roce 1987. Od roku 1990 zastával různé funkce v nejvyšší norské politice, nejprve jako státní tajemník, poté jako ministr financí a dvakrát jako předseda vlády (2000-2001 a 2005-2013).  Jeho levicová sestra se od té doby stala generální ředitelkou nejvyššího norského zdravotnického orgánu.
Stoltenberga lze považovat za oddaného spojence globalismu, který řídí klimatickou i imunizační agendu. To druhé nejen od koronavirové pandemie. Zjevně podporuje agendu Billa Gatese očkovat celý svět. V letech 2002-2005, mezi svými funkčními obdobími ve funkci předsedy vlády,  vedl GAVI Vaccine Alliance Billa Gatese . Stoltenberg také zajistil, že obrovské množství norských peněz bylo přesměrováno přímo do GAVI – od roku 2005 do roku 2010 dobrých 400 milionů amerických dolarů – jak zveřejnila samotná  nadace Billa a Melindy Gatesových .
Malé injekční stříkačky dávají milionům dětí dar života. Jednoduché léky mohou zachránit jejich matky. To, že všechny tyto matky a děti mohou být spaseny, je pro mě zázrak naší doby.
Stoltenberg v projevu v roce 2013
Stoltenberg hraje podobně vedoucí roli v rámci klimatické sekty. 2013-2014 byl vyslancem dobré vůle OSN pro změnu klimatu. V roce 2013 Stoltenberg působil jako zvláštní vyslanec OSN pro změnu klimatu (globální oteplování) a předsedal panelu OSN na vysoké úrovni pro soudržnost celého systému a poradní skupině na vysoké úrovni pro financování změny klimatu.  Postaral se tedy o globální spolupráci při prosazování klimatické agendy a jejího financování.
Sám Stoltenberg zjevně pevně věří myšlenkám, které zastává – a proto by měl být tak užitečný pro globální elity a pro Billa Gatese.  Takže poté, co se sám uchýlil ke genovým injekcím, stejně jako miliony dalších lidí na celém světě, onemocněl pásovým oparem a  celý obličej měl pokrytý bolestivými stopami pásového oparu . Důvodem těchto onemocnění je fakt, že genové injekce masivně oslabují obranyschopnost lidí. Zdravý imunitní systém udržuje různé viry v těle – například herpes – dobře pod kontrolou. Po každé genové injekci se tato skutečná, přirozená ochrana drasticky snižuje – a přichází na řadu pásový opar, ale také obávaná turborakovina.
Otázkou je, zda je Stoltenberg elitami tohoto světa vnímán a zaměstnán jako „užitečný idiot“, protože je snadno ovlivnitelný a vedený svým neomarxistickým pohledem na svět. Nebo zda si je vědom následků svých činů a zda má být považován za jednoho ze strůjců událostí, které v současnosti vedou svět do krize a přímo k jaderné válce.  Má zvláštní příchuť, když levičák, který v mládí házel kameny „proti vietnamské válce“ do oken americké ambasády, nyní vede svět do třetí světové války.  Zkaženost takových lidí se dá jen těžko vyjádřit slovy.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden