Irsko: Sekerami ozbrojení invazisté vtrhli v noci do domu spící rodiny s malými dětmi, dům vykradli (video)
RSS

Irsko: Sekerami ozbrojení invazisté vtrhli v noci do domu spící rodiny s malými dětmi, dům vykradli (video)


Irsko je v poslední době jakýmsi předobrazem budoucího dění ve zbytku západní Evropy, neboť jde o první zemi, kde původní obyvatelstvo otevřeně povstalo proti jednání vlády, která vytrvale pracuje na výměně obyvatel.
Nedávno došlo po útoku muslima na malé děti k nepokojům, které byly následovány několika požáry objektů, ve kterých měli být ubytováni další invazisté. Rostoucí kriminalita a razantní demografické změny tento odpor zřejmě dále posílí.
V zemi, kde již není premiérem Ir, ale Ind, který se navíc netají tím, že nesnáší bělochy, je však původní obyvatelstvo přečíslováno příliš rychle, takže naděje, že se podaří vládu vyměnit, je minimální. Rychle přidělovaná občanství „novým Irům“ již možná ani žádné změny nedovolí.
Hodiny sotva odbily půlnoc na oslavu nového roku, když se mladá irská rodina stala obětí ozbrojené loupeže gangu afrických migrantů v jejich domě v Santry v Dublinu.
V časných ranních hodinách Nového roku se objevily záběry z domu patřícího mladému páru s dětmi. Tyto záběry ukázaly nejméně dva černochy v kapucích, jak se vloupali do bytu rozbitím skleněných dveří a údajně dům totálně vybílili, celková škoda byla v hodnotě tisíců eur.
Na obrázcích zveřejněných zpravodajskou platformou RM.tv jsou vidět pachatelé vyzbrojení sekerami, když zaútočili na dům rodiny, zatímco těhotná matka a její dvě malé děti spaly nahoře.

A zde je vidět, kudy invazisté do domu vnikli:

Here’s how the home in Santry, Dublin was left, after African men entered the home with hatchets. Young man injured. #IrelandIsFull pic.twitter.com/z3rwK48aRF
— RM.tv (@RealMessageEire) January 1, 2024


Další informace o útoku poskytla sestra oběti, která založila  online sbírku  ve snaze získat zpět část ztrát.
„Včera v noci se někdo vloupal do domu mé těhotné sestry, když spala se svým přítelem a dvěma dětmi nahoře. Všechny vánoční peníze a poukázky, které děti dostaly na dárky, byly ukradeny a 1500 eur v hotovosti ukradli mé sestře, která šetřila na nové auto na příchod dítěte.
Také byly ukradeny dvě bundy jejího přítele – Navy Moncler a Black Canada Goose,“ napsala Leah Keogh na GoFundMe.
„Jsou tak otřeseni, když vědí, že se někdo plížil jejich domem, když spali nahoře, vzal jim všechny jejich úspory. Trvalo jí tak dlouho, než našetřila více než 4000 eur v hotovostních poukázkách a bundy byly také drahé. Mají zlomené srdce hned po Vánocích, navíc se to stalo na Silvestra,“ dodala.
Sestra oběti vysvětlila, jak se ozbrojení lupiči vloupali dovnitř přes kuchyň (viz video výše).
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Irsko: Sekerami ozbrojení invazisté vtrhli v noci do domu spící rodiny s malými dětmi, dům vykradli (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden