Kanada: Policie popsala muže s plnovousem jako „pohřešovanou ženu“
RSS

Kanada: Policie popsala muže s plnovousem jako „pohřešovanou ženu“

V těch nejpokrokovějších zemích můžete být čímkoli, čím chcete. Stačí se tím čímsi pouze prohlásit. A nebudete ani považováni za případ pro psychiatra, neboť psychiatrické léčebny jsou dnes vyhrazeny pro jiné klienty, většinou pro ty, kteří si rádi bodnou do nějakého toho bezvěrce.
Ovšem pokud jste biologický muž a prohlásíte se za ženu, nikdo se vás na nic nebude ptát, nebude po vás požadovat nějaké operace a hormonální léčbu. Pokud tedy tvrdíte, že jste žena, i když vaše fyzická podoba tomu ani trošku neodpovídá, pak jste žena – a pokud bude někdo tvrdit opak, může být dokonce odsouzen ke značné pokutě či podmínečnému trestu, při opakování tak strašného přečinu dokonce trestu nepodmíněnému.
K těmto velmi pokrokovým „probuzeným“ zemím patří také Kanada, takže pak není nic zvláštního, když se pod obrázkem, který můžete vidět v titulku, objeví informace, že se hledá žena…
Policie v kanadském Torontu požádala veřejnost, aby jí ve čtvrtek pomohla najít „ženu“ s krátkými vlasy a plnovousem.
„Je popisována jako 5’10“, štíhlé postavy, se střapatými blond vlasy a bradkou. Naposledy byla viděna v černém tričku a šedých kalhotách,“ píše se v tiskové zprávě  torontské policie, která žádá veřejnost, aby pomohla policistům najít „pohřešovanou ženu“ pojmenovanou jako Isobella Degrace.
Fox News  oznámila , že policie našla „27letou ženu“ později ve stejný den a odmítla zpochybnit popis Degrace, který uvedla kanadské policie.
Tisková zpráva přilákala tisíce reakcí  na sociálních médiích , přičemž mnoho uživatelů vyjádřilo skepsi ohledně Degraceina pohlaví.
„Mimo parodii,“ komentoval populární konzervativní účet Libs z TikToku.
„Pohřešovaný pes. Prosím, pomozte,“ žertoval jiný uživatel a sdílel obrázek zvířete velmi podobného kočce.
Jiný uživatel napomenul torontskou policii, že „nejdůležitější věc, kterou můžete udělat, abyste pomohli někoho najít, je přesný popis. Ale možná je pro vás nalezení tohoto muže méně důležité než poklona nejnovějšímu probuzenému výstřelku?“
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden