Hunter Bidena obchodní partner navštívil Bílý dům ještě osmkrát
RSS

Hunter Bidena obchodní partner navštívil Bílý dům ještě osmkrát

Podle návštěvních knih Bílého domu, které získala stanice Fox News , navštívil obchodní partner Huntera Bidena Eric Schwerin Bílý dům v roce 2016 ještě osmkrát, aby navštívil tehdejšího personálního šéfa viceprezidenta Joea Bidena Steva Ricchettiho. (Foto: Flickr)







Ricchetti v současnosti působí jako poradce prezidenta Bidena v Bílém domě a byl prezidentem investiční společnosti Rosemont Seneca Partners, kterou Schwerin a Hunter Bidenovi řídili. Ricchetti byl v letech 2013 až 2017 také Bidenovým personálním šéfem.



Dalších osm schůzek v Bílém domě doplňuje 19 návštěv, o nichž v sobotu informoval deník New York Post. Celkem Schwerin navštívil Bílý dům v letech 2009 až 2016 27krát. Biden se údajně se Schwerinem v Západním křídle setkal nejméně jednou.



Joe Biden: „I’ve never spoken to my son about his overseas business dealings. Here’s what I know — I know Trump deserves to be investigated… You should be looking at Trump. Trump’s doing this because he knows I’ll beat him like a drum.“ https://t.co/yrMdiaBli8 pic.twitter.com/yGhipRo1ew — The Hill (@thehill) September 21, 2019 Schůzky jsou významné, protože Joe Biden tvrdil , že o rodinném podnikatelském plánu Huntera Bidena nic neví. Kontakty mezi Joem Bidenem a Schwerinem jsou v přímém rozporu s opakovanými tvrzeními Joea Bidena. Zprávy deníku Post a Fox News přidávají dvanáctý případ, kdy se Joe Biden údajně podílel na rodinném podnikatelském plánu.



Zdroj: breitbart.com
Článek Hunter Bidena obchodní partner navštívil Bílý dům ještě osmkrát se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden