Další letadlo z Afriky do Itálie – asi100 Afričanů má obrovskou radost (video)
RSS

Další letadlo z Afriky do Itálie – asi100 Afričanů má obrovskou radost (video)

Proč si platit cestu na chatrném člunu v občas i marném očekávání, že se brzy objeví nějaká loď neziskovky, když totéž lze absolvovat takřka bez rizika, rychle a v plném komfortu leteckého speciálu?
Asi takto v současné době uvažuje mnoho Afričanů, přepravu lodí tak již využívají zejména těžcí kriminálníci a členové islámských teroristických bojůvek, kteří nemají zájem na tom, aby byla známa jejich skutečná identita. To je něco, co při cestě letadlem nelze tak úplně obejít. A dostat se zcela zdarma (tedy na náklady evropských daňových poplatníků) letadlem do Evropy, je nyní mnohem jednodušší než kdy předtím.
Jak již víte, tak EU před časem prakticky zlegalizovala migraci z Afriky . Pro tuto šílenost tehdy hlasovala i většina našich europoslanců. Pokud tedy Afričan prohlásí, že se zaměstná například na nějaké farmě, kde pomůže se sklizní, může odletět zcela legálně s celou svojí rodinou do Evropy. Nikoho pak dále nezajímá, zda dotyčný na pracovišti setrvává nebo ne, v Evropě je v ten moment legálně a pokud nespáchá velmi násilný trestný čin, má prakticky jistotu, že zde i s celou svojí rodinou zůstane.
Zájemci o trvalý pobyt v Evropě mají samozřejmě zajištěnu i dopravu do cílové země – a to letecky. Například italská vláda se zavázala, že letos přijme asi 70 tisíc Afričanů a příští rok ještě jednou totéž. Vláda to schválila i se souhlasem Salviniho, jehož Liga prý tak chtěla podpořit podnikatele, kteří nemají dostatek pracovníků. A to vše v situaci, kdy je v Itálii velmi vysoká nezaměstnanost.
document.createElement('video');
https://necenzurovanapravda.cz/wp-content/uploads/2022/07/i20220701134629592.mp4
Na videu výše vidíte velkou radost Afričanů, kteří měli to štěstí, že se z nich stanou Evropané. Těchto 95 Afričanů na palubě letadla je jen několik z těch, kteří již byli do Itálie letecky dopraveni, přičemž další ještě přiletět mají. Podle nových zákonů si mohou přizvat i širší rodiny a ani nebude tak jednoduché je dostat zpět do Afriky napříkald v případě, kdy se ukáže, že se živí prodejem drog, což je jakási tradice subsaharských Afričanů v Itálii.
Výměna původních Evropanů je tedy nadále v běhu a zdá se, že plány Agendy 2030 se podaří tímto tempem v pohodě splnit…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden