Seznamte se s Nicole Schwabovou – dcerou Klause Schwaba a podporovatelkou Velkého resetu (video)
RSS

Seznamte se s Nicole Schwabovou – dcerou Klause Schwaba a podporovatelkou Velkého resetu (video)

Jak známo, tak mnozí globalisté, kteří hýbají světem, jsou již velmi staří a jejich síly jim již docházejí, ať chtějí nebo ne. Nikdo není nesmrtelný a ani tito „psychopaté ve vedení planety“ zde nebudou navěky. Mnoho lidí si říká, „už aby to bylo.“ Jenže je třeba si uvědomit, že každý z nich má i své nástupce.
Je jedno, zda jde o George Sorose, kterého již dnes většinou zastupuje jeho nástupce – mladší syn Alexandr Soros (naposledy byl gratulovat k výhře svému velkému příteli Macronovi) nebo o jiné potomky globálních hráčů zralejšího věku. Zatímco takový Bill Gates zatím není tak starý, aby již musel uvažovat o svém nástupci, zdá se, že nejen George Soros, ale také Klaus Schwab si uvědomuje, že brzy bude své žezlo předávat.
I když se spekuluje o tom, že Schwaba ve vedení WEF zastoupí někdo zcela mimo rodinu , pak je třeba si uvědomit, že tento globalista má i syna a dceru. Zatímco syn, který se oženil s Číňankou, žije v Číně , jejíž pobočku WEF zároveň vede, dcera Klause Schwaba je ve vedení Mladých globálních lídrů a žije přímo v sídle WEF – Švýcarsku, přičemž její slova jen potvrzují, že „jablko v jejím případě nepadlo daleko od stromu.“
„Covidová krize nám ukázala, že pokud uděláme maximum, věci se mohou změnit velmi rychle. Systém, který jsme měli dříve, není udržitelný.“ To řekla Nicole Schwab, dcera Klause Schwaba,  v červnu 2020 ve švýcarském Yvorne  .
„Vnímám to jako obrovskou příležitost zavést Velký reset a využít obrovské toky peněz k uskutečnění změny, která není příliš rychlá, ale kterou uvidíme později, když se ohlédneme zpět, jako okamžik, kdy skutečně začneme vidět přírodu v přírodě, skutečný svět, centrum ekonomiky,“ řekla Nicole.

Nicole Schwab about Great Reset pic.twitter.com/rO5Mi1jh8T
— Wittgenstein (@backtolife_2022) April 28, 2022

„Regenerativní zemědělství je také velmi důležitou součástí,“ dodala. Mluvila také o ‚generaci restaurování‘, ‚  novém lidstvu‘  . „Doufám, že je to možné,“ zdůraznila Nicole. „Chce to hodně vůle.“
„Budeme muset učinit  velmi obtížná rozhodnutí , ale toto je naše šance. Je to o rizicích a o odolnosti,“ řekla Nicole, spoluředitelka  Fóra mladých globálních lídrů , do kterého patří či patřilo mnoho čelních světových politiků, kteří pak ve svých zemích pečlivě plní plány globalistů.
Podle ní, pokud  teď nepůjdeme do Velkého resetu, rány, které dostáváme, se ještě zhorší .
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden