Skotští vládní pracovníci tvrdí, že biologické pohlaví je jen lež, vynalezená k posílení bílé nadřazenosti
RSS

Skotští vládní pracovníci tvrdí, že biologické pohlaví je jen lež, vynalezená k posílení bílé nadřazenosti

Pokud je mi známo, tak dvě pohlaví uznávají všechna etnika a pokud je zde někdo, kdo nám tvrdí, že existuje 120 pohlaví, pak to jsou jedině šílenci většinou z USA nebo Západu vůbec. Jistě již dávní předkové všech lidí na této planetě – bez ohledu na barvu pleti – tvrdili, že existují jen dvě pohlaví.
Ještě donedávna šlo o běžnou normu po celém světě – snad vyjma zcela výjimečných hermafroditů. Vše ostatní byla úchylka a pokud se někdo začal hlásit k něčemu jinému, než k jednomu ze dvou běžných pohlaví, byl případem pro psychiatra. Dnes se podobní jedinci dostávají až do vlád. Zdá se, že čím větší idiot, tím větší šanci má na vysokou funkci. Tedy v „pokrokových“ zemích Západu tomu tak dozajista je.
Skotští státní úředníci byli instruováni, že biologické pohlaví je „lež“, která byla nastavena lékařským establishmentem, aby posílila bílou nadřazenost a genderový útlak.
Interní síť zaměstnanců LGBTI+ skotské vlády financovaná daňovými poplatníky, mohla během pracovní doby provádět kurz „Trans 101“ pro státní zaměstnance a propagovat to, co kritici popsali jako vysoce politický a diskriminační materiál v komentářích  pro  The Telegraph .
„Transjazykový slabikář“ objevil také nový pojem – TERF.
„TERF jsou transfobové volně organizovaní do trans nenávistné skupiny, kteří mají posedlost trans lidmi ve sportu“, tvrdí slabikář.
„Zatímco nenávidí všechny trans lidi, útočí na trans ženy obzvláště agresivně, protože trans ženy zpochybňují pohled TERF na biologický esencialismus kolem identity a zkušenosti ženství,“ obviňuje a dále tvrdí, že TERF mají „nezdravou fascinaci trans dětmi a pracují obzvláště tvrdě, aby životy trans dětí byly mizerné“.
Připomínám, že trans ženy jsou biologičtí muži, kteří se prohlásí za ženu, aby pak mohli působit v ženských sportech. Pokud s podobnou praxí nesouhlasíte, pak jste podle této pofiderní skotské vládní skupiny výše uvedený TERF.
Kromě toho, že tato vládní skupina odmítla biologické pohlaví jako „lež“ vynalezenou k „posílení bílé nadřazenosti“ nějakým špatně definovaným způsobem, školení se zabývalo zastaralými termíny biologických mužů a biologických žen, a dokonce i mužského a ženského těla, neboť pokud neexistují pohlaví – tedy muž a žena, neexistuje ani mužské nebo ženské tělo.
Toto prohlášení se zdá být přímým útokem na lidi, jako je autorka Harryho Pottera JK Rowlingová, která se dříve  vysmívala myšlence, že „jedinec s penisem“, který se dopustí znásilnění , by měl být považován za „ženu“.
Jak tedy vidíte, tak pokrokové Skotsko zřejmě již brzy zákonem zruší obě pohlaví, což by právě ve sportech znamenalo také zrušení jakýchkoli kategorií, které jednotlivá pohlaví třídí. Ale nebylo by tak jen ve sportu, ale byly by i jednotné šatny, toalety, věznice, nemocniční oddělení, …
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden