Muslimky napadly vůdce skupiny „Stop islamizaci Norska“ – vytlačily jeho auto ze silnice (video)
RSS

Muslimky napadly vůdce skupiny „Stop islamizaci Norska“ – vytlačily jeho auto ze silnice (video)

V Norsku je poměrně značný odpor proti postupující islamizaci. Odpůrci islamizace se tam sdružují ve skupině „Stop islamizaci Norska,“ s níž pořádají různé akce, především pálení koránů.
V reakci na nedávný islámský útok v Oslu se vůdce skupiny s jedním z dalších členů včera rozhodl, že spálí na ulici korán. Zřejmě si zvolili nějakou více obohacovanou oblast, protože okamžitě po zapálení koránu se kolem seskupili mohamedáni  a snažili se knihu uhasit.  Dvě muslimky  se pak vydaly za autem, kterým oba protiislámští aktivisté odjeli.
Při honičce na dálnici se vůdce norské protiislámské skupiny stal v sobotu předmětem  útoku autem, pár minut po spálení koránu na předměstí Osla.
Norská policie potvrdila, že zadržela dva lidi, včetně řidičky auta, kterým úmyslně narazila do auta Larse Thorena, vůdce skupiny „Stop islamizaci Norska“ (Sian). Jeho auto se nakonec převrátilo na střechu. “ Máme všechny důvody se domnívat, že do auta řidička narazila úmyslně ,“ uvedla policie v Oslu. Ostatně, podívejte se na útok autem sami:

Fy faen. pic.twitter.com/dVM9hTk9eM
— Tuco Freeman (@piscesgutt) July 2, 2022

Níže je celý průběh pálení koránu a posléze napadení odpůrců islamizace Norska, včetně útoku autem:

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden