Gruzie: Masové demonstrace proti NATO, EU, propagandě a homoagendě
RSS

Gruzie: Masové demonstrace proti NATO, EU, propagandě a homoagendě

EU se snaží přivést pod svůj diktát co nejvíce zemí. Činí se tak cestou neskutečné jednostranné propagandy, kterou si ještě můžeme pamatovat z dob „předreferendových“ u nás. Mnoho lidí tehdy netušilo, že se chystá něco jako „ústava EU“, kterou je vlastně Lisabonská smlouva a mnoho neinformovaných nevědělo, že EU není o spolupráci suverénních zemí, ale o rušení národních států, národů a výměně obyvatel, tedy je jen nástupcem 3. říše. Ale je také o jednotném diktátu politickém i ideologickém, což jasně ukazuje nedemokratičnost této instituce.
Cílem EU je zničit Evropu – a lze zkonstatovat, že se to globalistům skvěle daří. Výměna obyvatel je v plném proudu a odevzdávání posledních zbytků suverenity evropských zemí do rukou globalistů je v plném běhu.
Zdá se, že ne všichni obyvatelé zemí, které kandidují na vstup do EU, s něčím podobným souhlasí. Stejně tak si nemůže nikdo soudný přát patřit k útočnému vojenskému paktu, který po celém světě již roky rozsévá smrt na okupačních misích, ale i teror z rukou vyzbrojených a vycvičených teroristů, původně prezentovaných jako „umírněná opozice“ (ISIS, Al Kajda apod) nebo aktuálně neonacistů.
Gruzínci zřejmě nestojí o to, aby byla jejich země součástí těchto spolků, což dali nyní jasně najevo…
V Gruzii, zemi, která dne 23. června 2022 obdržela od EU pozitivní signály  ohledně statusu kandidátské země , se konala masová shromáždění proti NATO, EU, jednostranné mediální a vládní propagandě a homoagendě. Vlajky NATO a EU byly roztrhány a spáleny. Lidé netouží sloužit jako potrava pro děla pro globalistické elity a možná se stát příštím válečným cílem.

Massive protests are taking place #Georgia , in which thousands of people participate. In #Tbilisi , protesters demanded the US Ambassador to Georgia, Degnan, and the head of the EU mission Harzel, to leave the country. The protesters tore up the flags of European Union and NATO pic.twitter.com/Jc7ewSu6aU
— Thomas Welschen (@TWelschen) July 2, 2022

Mnoho tisíc lidí vyšlo do ulic v Gruzii (v zemi žije 3,72 milionu obyvatel) a ukázalo vládě, jaký je jejich názor na vstup do NATO nebo vstup do EU. I zde má být země jménem globalistů a transatlantiků podněcována proti Rusku. Údajně, stejně jako na Ukrajině, USA také zde provozují řadu laboratoří pro biologický výzkum. Gruzie vstoupila do přidružené organizace NATO v roce 2004 – stejně jako nedávno Rakousko.
Také George Soros  vynaložil intenzivní úsilí a investice v Gruzii. Ve skutečnosti jeden z členů Saakašviliho kabinetu, Aleksandre Lomaia, byl dříve výkonným ředitelem nadace Open Society Georgia Foundation – což naznačuje úzké vazby mezi růžovou revolucí a údajnou Sorosovou charitativní činností. Soros byl dobrý v propagaci takových lidových hnutí, komentuje Saakašvili. Zdá se však, že bývalý gruzínský prezident se zdráhá připsat Sorosovi větší vliv. „Pokud se začne politicky angažovat, není tak dobrý,“ dodává.

Lidé v Gruzii toho všeho mají plné zuby. Nechtějí sloužit Georgi Sorosovi nebo jiným cizím mocnostem, chtějí jen žít v míru. Neexistuje ani touha po členství ve vojenské alianci NATO, která již byla zapojena do některých agresivních válek (Jugoslávie, Libye, Irák…). Agenda Globohomo předepsaná globalistickými elitami, která v současné době zabírá půdu po celém světě s duhovými vlajkami a přehlídkami, také není v Gruzii vítána. Obyvatelstvo odmítá přijmout takové uspořádané formy sexualizace. „Georgia Pride“ se musela konat za zavřenými dveřmi uvnitř – obyvatelstvo nedovolilo průvod.
Takto dopadla duhová vlajka i pride průvod:

Far-right groups are tearing up and burning rainbow flags outside the Georgian parliament. They plan to march to the offices of Georgian Dream, the EU Delegation to Georgia, and then return to parliament. pic.twitter.com/biTewuKGUw
— OC Media (@OCMediaorg) July 2, 2022

Velmi důležitá pro pochopení situace v Gruzii je také znalost  pětidenní války v roce 2008. Ruská vojska zajistila jasné podmínky v bývalé sovětské republice. 850 lidí bylo zabito. Gruzínští vojáci nejprve zaútočili „ze sebeobrany“ na ruské mírové jednotky, které byly umístěny v pohraniční oblasti od roku 1992 s mandátem SNS. Rusové na tuto akci odpověděli rychlou intervencí, která vedla ke kapitulaci Gruzie během několika dní.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden