Řecko: Mohamedáni ve škole přísahají věrnost ISIS (video)
RSS

Řecko: Mohamedáni ve škole přísahají věrnost ISIS (video)

Řecko doplácí na to, že je první zemí na invazní trase ze zemí Středního a Blízkého východu. Mnoho invazistů zde proto zůstává, přičemž v zemi je početná zejména Pákistánská a Afghánská komunita. K té zřejmě patří i studenti na videu níže.
Pravděpodobně jde o ty, kteří po příchodu do Řecka tvrdili, že jsou nezletilí. Nezletilci jsou totiž automaticky umisťováni do škol, samozřejmě na náklady daňových poplatníků. A ověřit jejich věk pomocí kostních testů? Toby už byl přece rasismus a xenofobie. Něco podobného se podstupuje většinou až tehdy, kdy dotyčný jedinec provede nějaký násilný trestný čin.
Jak jsou tedy tito „studenti“ staří? Tomu s plnovousem musí být alespoň 20, možná 25. Ale může to být i o něco víc. Přišli bez dokladů a všichni jim automaticky uvěřili, že jimi udávané údaje jsou pravdivé.
Všimněte si také všech „studentů“, kteří ukazují znamení věrnosti Islámskému státu (ISIS): vztyčený ukazováček. Signál zvednutého ukazováčku se samozřejmě používá v nesčetných kontextech a muslimové ho obecně používali jako znamení věrnosti tauhidu, absolutnímu monoteismu islámu. 
V posledních letech se však již nejčastěji spojuje s věrností džihádistickým skupinám, zejména Islámskému státu. O tomto signálu se  vědělo, že je známkou věrnosti Islámskému státu  téměř tak dlouho, jak Islámský stát existuje. 
Je tedy celkem jasné, že to, co můžeme vidět na videu, je znamení, které vyjadřuje podporu ISIS, jak to dnes chápe drtivá většina mladých muslimů, kteří již odrostli za éry „rozkvětu“ ISIS. 
Na videu se mladý Pákistánec chlubí také nožem, což je nezbytný atribut každého správného džihádisty, jak jsme také mohli vidět na mnoha záběrech zvěrstev ISIS:

Κι άλλοι μετέχοντες της "Ελληνικής" παιδείας που είναι πιο Έλληνες απ τους Έλληνες.
Η ΝΔ θα λύσει το δημογραφικό με αριστούχους… pic.twitter.com/SqOUIKL64r
— Σταυροφόρος (@stavroforos_) June 30, 2022

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden