Záběry z útoku na účastníky Linz pride ukazují, že útočníky byli černoši a Arabi (video)
RSS

Záběry z útoku na účastníky Linz pride ukazují, že útočníky byli černoši a Arabi (video)

V letošním roce dochází přesně k tomu, k čemu dřív či později muselo ve stále více obohacovaných zemích docházet; muslimové začínají útočit na homosexuály a další LGBTQI ve stále větší míře.
S tím musel počítat úplně každý, kdo ví, o čem je islám. Trest smrti za homosexualitu je aplikován v nejedné muslimské zemi, včetně všech nově vznikajících chalífátů, kde se tyto tresty dosud neuplatňovaly (aktuálně v Africe). A takovým budoucím chalífátem je i nejedna evropská země, kde se již muslimové cítí stále více jako na svém vlastním území.
S podobnými incidenty se tedy jistě muselo počítat. Přinejmenším ti, kdo se postarali na jedné straně o dovoz neskutečného množství muslimů do Evropy a na druhé o tak velké zviditelnění všech těch, koho by v mnoha muslimských zemích soud šaría odsoudil k smrti, museli vědět, že ke střetu těchto skupin dojde. A jistě také dobře věděli, kdo bude mít navrch.
https://medforth.biz/wp-content/uploads/2022/07/linz.mp4
 
Nedávno jste si zde mohli přečíst o útoku skupiny „mladíků“ na průvod LGBTQI v rakouském Linci. Nyní se objevilo video, které jasně ukazuje, že na průvod neútočili nějací „pravicoví extremisté,“ jak tvrdil rakouský mainstream, ale místní obohacovači.
Připomínám, že při útoku, k němuž došlo minulou sobotu, na průvodu „Pride“ v Linci, byly tři dívky zbity tak brutálně, že skončily v nemocnici. Policie hovoří o pachatelích jako o „mladých lidech ve věku 15 až 17 let cizího původu“. Na videu výše, kde je vidět i část onoho útoku, lze velmi dobře rozeznat, kdo jsou zmínění útočníci.
Matka jedné z dívek vypověděla: „Moje dítě bylo násilně pokousáno a zkopáno. Oblečení měla dcera roztrhané. Udeřila se také hlavou o chodník. Na ní údajně sedělo pět chlapců. A ti, kteří se nezúčastnili boje, natočili útok svými smartphony. Teprve po příjezdu policie zločinci pustili své oběti a utekli,“ řekla zděšená matka.
Údajní pachatelé uprchli, když policie dorazila směrem na Mozartstraße a Hauptplatz. Okamžitě zahájená pátrací operace byla zpočátku neúspěšná. Policie nyní žádá o stopy.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden