Jourové to lidé dali opět sežrat, když se chlubila schůzkou s Zuckerbergem stran cenzury Facebooku (video)
RSS

Jourové to lidé dali opět sežrat, když se chlubila schůzkou s Zuckerbergem stran cenzury Facebooku (video)


Jak již víte, tak Jourová byla i letos v Davosu s cílem hájit cenzuru na území EU. Ostatně, motto letošního srazu bylo „Obnovení důvěry.“ A ta má být údajně uplatněna cenzurou jakýchkoli jiných než povolených názorů.
Důvěra, kterou chtěli obnovit, byla důvěra v korporátní média, která za Covidu lhala 24/7 (což je již dávno dokázáno) a podle jejichž referování o konfliktu na Ukrajině by již musela být ukrajinská armáda přinejmenším na Kamčatce.
Jourová se však neúčastnila pouze debatních panelů, ale měla na WEF také schůzku s šéfy Mety (Facebook) a YouTube, aby se ubezpečila, že budou cenzurovat přesně tak, jak byli instruováni.
Sama se ještě těmito schůzkami pyšně pochlubila – a jako vždy to od komentujících dostala pořádně sežrat.

Good talks with @Meta and @YouTube on fighting disinformation and interference in elections and supporting independent media.
The EU has a comprehensive rulebook to protect fundamental rights online and big tech should play by the rules #WEF2024 pic.twitter.com/eWj0B4AsPC
— Věra Jourová (@VeraJourova) January 17, 2024


Jourová se v příspěvku výše pochlubila:

Dobré rozhovory s Metou a YouTube o boji proti dezinformacím a vměšování do voleb a o podpoře nezávislých sdělovacích prostředků. (pozn.: nezávislými sdělovacími prostředky má na mysli korporátní média dotovaná EU, bezvýhradně razící jednostrannou propagandu.)
EU má komplexní soubor pravidel na ochranu základních práv na internetu a velké technologické společnosti by měly dodržovat pravidla…

K jejímu prohlášení jen připomínám, že sám Zuckerberg se přiznal, že Facebook manipuloval prezidentskými volbami v USA v roce 2020, samozřejmě ve prospěch demokratů. To jsou ovšem manipulace povolené, za ty by ho samozřejmě Jourová jen pochválila.
Ostatně všichni víme, co má EU za pravidla. Blokovat jiné názory a podporovat ty, které potřebují prezentovat globální zločinci, byť jde často o účelové lži – jako aktuálně zejména v případě klimatické agendy, která je založena výlučně na zmanipulovaných grafech.
Níže přináším několik více či méně „výživných“ reakcí na její oznámení. Mnoho jich zmínilo cenzuru a fašismus, někteří lidé si skutečně servítky nebrali…

Takže jste v pořádku s vaší cenzurou, bez ohledu na to, jaká je pravda. Bravo soudružko!
Vypadá to na další pochybné dohody mezi politiky, velkými korporacemi a miliardáři… Co by se mohlo pokazit , všichni politici, kteří jdou do WEF, by měli být zařazeni na seznam na později.
Hlavní cenzor Jourová… „boj proti dezinformacím“ cenzurou… To je správný postup pro každou totalitu. A to je EU!
Hej Věro, ti, kdo vnucují cenzuru svobodným lidem, nikdy nebyli na správné straně historie. Podívejte se na to, je to pravda.
Goebbles by byl hrdý.
To je od vás fašistické. (opakuje se vícekrát)
Plně rozvinutý fašismus v akci.
„Korporativismus“ je nové slovo, které nahrazuje „fašismus“. Jedná se o partnerství mezi průmyslem a státem na úkor svobody jednotlivce. Stát se vždy snaží chránit a rozšiřovat svou moc. Je to etatistka.
Každý, kdo toto čte, by si měl nainstalovat záložní messenger – nejlépe Open Source – pro situace, kdy tito sociopati vypnou nebo omezí proprietární messengerové platformy. Mohou také deaktivovat/omezit internet a vše zastavit, ale to bude těžší.
Vítejte v totalitě/kolektivismu. Arogance je mimo hitparády. Kdo to je, aby určoval pravdu? Je tak zřejmé, co se tu děje.
Nemám zájem o „svobodný soud“ komunismu! Jen tak dál, Věro!
Vložte prosím odkaz na obsáhlý „soubor pravidel“ a konkrétní příklady „dezinformací“. Nevyhovíme vám, Věro.
Nic nevypovídá o svobodě, demokracii a svobodě více, než vláda kontrolující svobodu projevu.
Vaši blázni Vera, YouTube a Meta překrucují a kontrolují informace tak, aby vyhovovaly jejich a vaší agendě. Přemýšliví lidé nenávidí vás a vám podobné.
Cenzura je zločin z nenávisti proti svobodě.
Vaše kroky nedávají smysl a nepřinášejí EU nic dobrého. Kvůli úředníkům, jako jste vy, zemře EU přirozenou smrtí rychleji, než by si kdokoli myslel. Rok, možná dva.
V podobném stylu komentáře pokračují a mezi nimi se najdou i různé memy:






Několik lidí jí připomnělo loňský rozhovor z WEF, ve kterém vyhrožovala Muskovi drakonickými pokutami, pokud nebude cenzurovat X:

Speaking at the WEF 2023 summit, unelected EU technocrat Věra Jourová, threatens Elon Musk with sanctions if the EU's totalitarian censorship rules are not "complied with".
"Our message was clear: We have the rules, which have to be complied with, and otherwise there will be… pic.twitter.com/XMJLVa3ll1
— Wide Awake Media (@wideawake_media) January 16, 2024


A na závěr opět připomínám: Nezapomínejte, kdo tuto osobu OPAKOVANĚ vyslal do EU, i když věděl, že její gescí bude cenzura…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Jourové to lidé dali opět sežrat, když se chlubila schůzkou s Zuckerbergem stran cenzury Facebooku (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden