Tyto obrázky předvádí EU jako symbol integrace v Evropě
RSS

Tyto obrázky předvádí EU jako symbol integrace v Evropě

I na těchto stránkách jste mohli obrázky v titulku – i mnohé další jim podobné – vidět v různých článcích, kde opakovaně upozorňuji na fakt, jak EU neustále propaguje islám a vše s ním spojené. Všechny tyto obrázky jsou z provenience EU, na všech je mladá muslimka v hidžábu, všechny jsou v sekcích „evropská mládež“ a vždy jsou tyto ženy prezentovány jako budoucnost EU a dokonce i příklad integrace. Přitom právě fakt, že žena neodhodí hidžáb a nevzdá se nenávistného a expanzivního islámu, je zářnou ukázkou neschopnosti se integrovat.
Už poměrně dlouho je známo, že EU velmi úzce spolupracuje s muslimským bratrstvem, jehož odnože působící v některých evropských zemích, dokonce dostávají štědré dotace. V minulosti jste si o tom mohli víc přečíst zde , zde nebo zde . Evropská komise dokonce nedávno pozvala mládež muslimského bratrstva na mládežnický sraz „budoucnost EU.“

Tedy Evropané ze svých daní platí mimo jiné i Muslimské bratrstvo, které je dokonce v některých mimoevropských zemích zakázáno, přičemž znalci islamizace samozřejmě ví, že je mnohem nebezpečnější, než ISIS, Al Kajda, Talibán a al Šabáb dohromady. Základním posláním muslimského bratrstva je zavedení celosvětového práva šaría – a Evropa je nyní jednou z hlavních součástí těchto snah. Ty jsou navíc realizovány za podpory EU.
Evropská komise již nějakou dobu využívá obraz zahalených žen k podpoře iniciativ EU. Stačí si projít oficiální profil věnovaný mládežnickým iniciativám a uvidíte široké zastoupení mladých dívek nosících hidžáb, symbol podmanění žen v muslimské kultuře. Existuje také kampaň, která doprovází slogan „budoucnost je ve vašich rukou“ s obrazem velmi mladé dívky se středovýchodními rysy, která nosí hidžáb.
Po celé měsíce byly tyto publikace vytvářeny, poslední z nich 24. května. Praxe, která, jak se zdá, chce normalizovat něco, proti čemu se mnoho žen žijících na Západě chce vzbouřit.
Při několika příležitostech byly zahalené mladé ženy použity k propagaci akcí souvisejících s Evropskou komisí, což je trik, který má podlézat muslimské komunitě, ale také občanům EU vštípit názor, že zahalování žen je něco obvyklého a přínosného.
„Je znepokojující, že EU šíří poselství, že islámský hidžáb je symbolem kulturního obohacení, úcty k náboženstvím a tradicím, svobody žen. V rámci Ligy máme v tomto bodě jasno: islámský hidžáb je poselstvím podřízenosti, nátlaku, nesvobody a rozhodně by neměl být používán mezi evropskými symboly nebo jako obraz budoucnosti našeho kontinentu,“ poznamenala Silvia Sardone, europoslankyně za italskou Ligu.
tento obrázek nedávno předvedla EU pod heslem „budoucnost Evropy“ A to vše, jak upozorňuje poslankyně Evropského parlamentu, je součástí kontextu s nepříjemnými charakteristikami, protože se zdá, že Evropská unie se ubírá znepokojivým směrem.
„Je paradoxní, že zatímco se zdá, že instituce EU mají větší zájem na tom, aby se k islámským komunitám přiblížily volbou podobných obrázků, v Evropském parlamentu levicová většina  hlasovala proti návrhu skupiny ID diskutovat na zasedání o otázce pronásledování křesťanů ve světě, počínaje tragickým případem Deborah Samuelové, ubité k smrti a upálené v Nigérii kvůli zprávě na jejím mobilním telefonu,“ uzavírá poslankyně Ligy.
Otázka, kterou položila Silvia Sardoneová, by měla vést k vážné úvaze o základních kamenech Evropské unie. Odmítnutí debaty na téma pronásledování křesťanů a kontextuální propaganda islámu a všech jeho atributů totiž jasně ukazuje, jakým směrem chce EU vést členské země.
Na závěr připomínám, že EU se dlouhodobě úmysly na výměnu obyvatelstva nijak netají. Nejde pouze o podporu islamizace a nekončící  dovoz muslimů do Evropy. Busta člověka, který jako první prosazoval výměnu Evropanů za Afričany a Araby – Kalergiho, se nachází na čestném místě v jedné z budov EU ve Štrasburku….
také toto jsou podle EU typičtí Evropané – muslimka v hidžábu nesmí chybět EU občas nezapomíná ani na patřičná propagační videa, podobných jako toto již bylo natočeno několik:

L'Union européenne que chérit Emmanuel Macron continue sa promotion du voile islamique. Non, les femmes européennes ne veulent pas être voilées ! pic.twitter.com/3bNcgmbvqd
— Eric Zemmour (@ZemmourEric) March 16, 2022

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden