Klaus Schwab před 7 lety v Davosu v rozhovoru se Sergejem Brinem nastínil myšlenku preskriptivního vládnutí, kdy AI předpoví výsledek voleb bez toho, aby se volby vůbec konaly! Nekonáním voleb by se ušetřila obrovská uhlíková emisní stopa! Nechoď a nejezd
RSS

Klaus Schwab před 7 lety v Davosu v rozhovoru se Sergejem Brinem nastínil myšlenku preskriptivního vládnutí, kdy AI předpoví výsledek voleb bez toho, aby se volby vůbec konaly! Nekonáním voleb by se ušetřila obrovská uhlíková emisní stopa! Nechoď a nejezd


Klaus Schwab před 7 lety v Davosu v rozhovoru se Sergejem Brinem nastínil myšlenku preskriptivního vládnutí, kdy AI předpoví výsledek voleb bez toho, aby se volby vůbec konaly! Nekonáním voleb by se ušetřila obrovská uhlíková emisní stopa! Nechoď a nejezdi osobně k volbám, ať nezhoršuješ klima! Místo toho pošli korespondenční hlas poštou!
Na výročním zasedání Světového ekonomického fóra v Davosu se letos děly velké věci. Kromě toho, že Volodymyr Zelenský odcestoval z Davosu ve velké depresi, protože se mu nepodařilo přimět západní investory k nasypání peněz do obnovy Ukrajiny v době stále probíhající války, tak hlavní událostí Davosu tak bylo vlastně něco, co se vůbec nestalo. Na internet se dostalo několik Deep Fake videí vytvořených umělou inteligencí, které zachycují řečníka, jak vulgárně nadává na Klause Schwaba a globalisty.
Objevilo se několik dalších variací s mužem a ženou, přičemž ve všech případech šlo o videa vytvořená technologií DeepAI a šlo o docela povedené podvrhy. Videa byla podle všeho vytvořena jako casus belli pro přijetí regulačních směrnic a zákonů [ 1 ] na omezení internetu před dezinformacemi. Ovšem dnes si povíme o něčem, co zaznělo na fóru v Davosu již před 7 lety a od té doby se začaly předpovědi děsivě naplňovat.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v45t3al","div":"rumble_v45t3al"});
Jednalo se tehdy v roce 2017 o rozhovor [ 2 ] Klause Schwaba se Sergejem Brinem, což je ruský programátor narozený v Moskvě, matematik a analytik, autor vyhledávacího enginu Google Search, který v USA spoluzaložil firmu Google spolu s Larry Pagem. V tomto rozhovoru se Schwab s Brinem bavili o umělé inteligenci a řeč přišla na prediktivní analytické schopnosti AI. Již tehdy v roce 2017 se v Davosu mluvilo o umělé inteligenci, tehdy ještě nerozšířené do komerční sféry, a rovněž o tom, jak AI bude předpovídat budoucnost.
Podle Schwaba se prediktivní schopnosti AI v dohledné době mohou překlopit do tzv. preskriptivního modelu , kdy umělá inteligence bude nejen předvídat výsledky voleb, ale bude je tzv. předepisovat . Preskripce voleb znamená, že AI předepíše výsledek voleb, aniž by se volby musely fyzicky konat. Podle Schwaba tím dojde k zásadnímu omezení uhlíkové stopy celých národů, protože při volbách dochází k obrovskému cestování lidí a k mohutným zátěžím na klima planety.
Digitalizace voleb je finálním cílem globalistů a v ČR byly v době zasedání WEF v Davosu spuštěny české digitální občanské průkazy v mobilech
Mezistupněm na snížení emisních dopadů mají být korespondenční volby . Lidé nebudou cestovat k volbám, budou hlasovat nejprve poštovně a po zavedení digitálních identit a občanských průkazů v mobilním telefonu, jako právě zavedla vláda v ČR před několika dny [ 3 ] pod názvem eDoklady , což je elektronická česká občanka v mobilu , bude možné v dohledné době hlasovat přímo z mobilního telefonu bez asistence pošty a papírových hlasů.
V Davosu se i letos v roce 2024 hovořilo o tom, jak digitalizace zachrání planetu tím, že osobní cestování a fyzické emisní doklady a dokumenty budou postupně vyřazeny a nahrazeny digitálními systémy. Mezistupněm je korespondenční volba. Jedná se o mezistupeň. Lidé už nebudou muset fyzicky chodit k volbám, cestovat, vytvářet tím uhlíkové emise. Budou hlasovat pomocí pošty.
Rozhraní aplikace eDoklady Cílem globalistů je ale postupně odstranit i poštu jako takovou, proto se v ČR začaly rušit i pobočky České pošty, protože jde o proces v souladu s agendou WEF v Davosu. Lidé si píšou v ČR už drtivě a většinově elektronicky přes emaily, výplaty důchodů na účet místo v hotovosti se rok od roku zvyšují, takže globalisté tak mají záminku pro zahájení rušení pošt v ČR. Jedná se o snahu urychlení digitalizace ČR podle agendy WEF. Zavedení občanky v mobilu před několika dny je dalším krokem k zavedení Total Control digitálního koncentráku v ČR. Současný proces v poslanecké sněmovně okolo korespondenční volby je procesem prosazovaným přímo z Davosu.
Volby se staly hlavní překážkou globalistů pro prosazování jejich zvrácených plánů
Jakmile bude korespondenční volba ustanovena, začne druhý krok – snaha o digitalizaci korespondenční volby, tedy o vypuštění papírové pošty z procesu, volit se bude z pouze elektronicky, z mobilu s nainstalovanou digitální identitou, po ověření obličeje (Face ID) a skrze státem certifikovanou aplikaci v mobilu, jako je právě spuštěná aplikace eDoklady . Po zapojení AI do modelu voleb budou umělé inteligence opravdu umět s vysokou přesností předvídat volby, ale preskriptivní model bude vycházet tzv. z objednávky elit a z preskripce běžící v médiích. Média předepíší, který kandidát bude zvolen . Zatím ten systém není dokonalý, protože to “ kazí ” voliči, kteří chodí fyzicky a osobně k volbám.
Aplikace eDoklady v Google Play obchodě Globalisté se potřebují lidí u volebních uren fyzicky zbavit, aby bylo možné preskripčně ordinovat výsledky voleb pomocí mediokracie. Všimněte si, že demokracie v západním světě, tedy demos (lid) a krato s (vláda) se postupně změnila na medio (prostředník) a kratos (vládu). Vláda prostředníků nad národy. A tím se nemyslí jen vláda médií, tedy zpravodajských domů, ale hlavně vláda “ prostředníků ” a zkrátka zastupitelů cizí nadnárodní moci v jednotlivých státech. Proto volby jsou nebezpečné pro globalisty! Když přijdou lidé k volbám a volby neprobíhají korespondenčně anebo elektronicky, dostanou se bez problému k moci “ nežádoucí ” politici, nejrůznější Orbánové, Ficové, Wildersové, Trumpové a další.
Korespondenční volby jsou nevyhnutelným předstupněm plně elektronických voleb z mobilu
Když ale v roce 2020 byly pod záminkou virové pandemie poprvé v americké volbě prezidenta spuštěny masové korespondenční volby, byl z toho triumf médii dopředu a preskripčně určeného kandidáta Joea Bidena. Bylo to zajištěno pomocí statisíců korespondenčních hlasů přivážených v kamionech po celých USA v noci ze 4. na 5. listopadu 2020. Z poštovních pytlů se hrnuly 100% volebních lístků jen a jen pro Bidena. Ani jeden lístek pro Trumpa. Pilotní model proběhl hladce, ani jeden z amerických soudů tento proces nezastavil, soudy jednaly v koluzi s elitami, které takto rozhodly, že prezidentem nesmí být Trump . A jediné, co k tomu bylo potřeba, byly masové počty korespondenčních hlasů bůhví odkud.
Volby v roce 2020 byly pilotním projektem na preskripci voleb. Na hlasech Američanů už nezáleželo Je třeba si uvědomit, že ten systém byl nedokonalý, protože probíhal masivně v podobě papírových volebních hlasů, ale část voleb v USA byla elektronická. To, co teď elity potřebují, je kompletní elektronizace voleb odshora dolů. Je to snaha o digitalizaci voleb pod záminkou ochrany klimatu, tedy s cílem snížení uhlíkové a emisní stopy spojené s volbami klasickou metodou osobní účasti voličů u volebních uren.
Samozřejmě, že v ČR je zavedení korespondenční volby možné považovat za proces, který spojuje nařízené spolu s užitečným. Pětikoalice v ČR splní na jedné straně příkaz globalistů na korespondenční volby, ale současně si tím vládní koalice přihraje stovky tisíc hlasů ze zahraničí ve spojení s novelou zákona o získávání českého občanství pro krajany v cizině a především v USA, kde jich je skoro 1,5 milionu až do čtvrtého kolene.
Bezemisní volby z mobilů do roku 2040
Jakmile proběhne digitalizace a obyvatelstvo bude mít eDoklady v mobilu, začne proces na kompletní digitalizaci voleb nejen pro občany v cizině, ale pro všechny obyvatele v ČR. Nejprve to bude tak, že volič bude mít možnost volit kdekoliv a odkudkoliv ze svého mobilu, v pohodlí, bez čekání ve frontě ve volební místnosti, anebo postaru, vystát frontu a odvolit. Druhou fází bude zmenšování počtů volebních okrsků, a to s odůvodněním, že lidé už osobně nevolí a nechodí, protože volí z mobilu. Podobně jako se zdůvodnilo rušení pošt. Ten proces je zkrátka nastaven tak, aby do roku 2040 podle agendy WEF se už nevolilo starým a emisním způsobem s uhlíkovou zátěží, ale by se volilo elektronicky.
Nejenom, že lidé nebudou nic vlastnit, ale nakonec nebudou ani chodit k volbám. Výsledky voleb dopředu určí AI, resp. správci, kteří za AI stojí A jakmile se bude volit elektronicky, půjde volby v každé zemi ošéfovat pár příkazy do databáze počtů zaregistrovaných účastníků voleb. Vygenerují se hlasy X procent lidí, kteří k volbám nikdy nechodí, a o ty hlasy se navýší počet účastníků voleb, a přihodí se těm stranám, které budou předurčeny AI pro účast na moci. Volby už nebudou potřeba, výsledek voleb oznámí dopředu AI.
Ve jménu ochrany klimatu se zruší osobní účasti u voleb. V tom samém jménu se zruší vlastnictví osobních aut. V tom samém jménu se zruší povolení pro cestování ven mimo 15-minutová města. Mnoho lidí se dívá na deep fake videa z Davosu, ale nevšímají si, že v ČR se už spustil proces na digitializaci a přenos občanských průkazů do mobilů, který je předstupněm plné digitalizace voleb.
-VK-
Šéfredaktor AE News
S námi čtete, s námi objevujete
Vážení čtenáři Aeronetu, pokud se vám líbí naše investigativní žurnalistika a komplexní analýzy, které pro Vás už 10. rokem děláme, pokud se vám líbí naše články, videa, překlady videí a pravidelné páteční pořady na SVCS, a chcete-li, abychom vám i nadále mohli přinášet nové informace a politické analýzy a komentáře, přispějte prosím jakoukoliv sumou v závěru tohoto měsíce na naší obvyklé darovací stránce  zde , ale pouze v případě, že si to můžete dovolit, tedy podle svých možností.
Každý příspěvek má smysl, každý se počítá, malý i velký. Zatím jsme vysbírali jen cca.  27%  z cílové sumy a  do konce měsíce zbývá 9 dní . Přispět můžete bankovním převodem, PayPalem, kryptoměnami Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum a Monero, a poštovní složenkou na účet. Naše práce může pokračovat jedině s Vaší podporou, jinak to není možné a nemělo by to ani smysl, protože podpora musí být oboustranná.  Náš server je tu pro vás. Za Vaši podporu a pomoc předem děkujeme!


Nejčtenější za týden