Dokument rozebírá transagendu globalistů: Co je to žena? (video)
RSS

Dokument rozebírá transagendu globalistů: Co je to žena? (video)

Genderová agenda má za cíl další rozvrácení západní společnosti. Nikde jinde se totiž neprosazuje, neboť mimo experimentální pole USA, EU a dalších zemí Západu by politikům nic podobného neprošlo. Jenže mládež je již ve většině zemí patřičně indoktrinována a například v USA se asi 22% mladých ve věku 17-25 let hlásí k LGBTQIA.
Také EU se snaží USA v tomto ohledu dohnat. I proto musí zavádět genderovou výchovu již od školky všechny členské země. Děti by měly být vychovávány bezpohlavně s tím, že si budou mít možnost své pohlaví v pubertě samy zvolit. Ostatně, jistě jste již zaznamenali, že pokrokové Německo nyní umožňuje nezletilým 14letým dětem měnit pohlaví. Totéž již nějakou dobu nezletilým zájemcům o změnu pohlaví nabízí i Španělsko nebo Švédsko, kde je to povoleno dokonce již od 12 let.
Tato „bezpohlavní“ agenda má za cíl další depopulaci (ten, kdo si změní pohlaví, je automaticky vyřazen z reprodukce) a také rozvrácení společnosti – viz sportovní akce, kde mezi ženami soutěží biologičtí muži, kteří se pouze prohlásili za ženy. To samozřejmě způsobuje další pnutí ve společnosti. Stejně tak hádky mezi zastánci „genderismu“ a odpůrci těchto zvráceností, kteří však mohou být již v mnoha „pokrokových“ zemích odsouzeni za transfobii do vězení.
A ntibiologická pseudověda o genderovém učení je elitní projekt navržený k přeprogramování a zneklidnění populace útokem na samotné základy lidské přirozenosti. Její zakladatel John Money tvrdí, že psychosociální pohlaví existuje odděleně od biologického pohlaví. Tyto pseudoakademické fantazie se po celé EU učí na stovkách univerzitních kateder. 
Důležitost, kterou sociální inženýři tomuto vymývání mozků přikládají, se ukáže, když vezmeme v úvahu, že například v Německu existuje pouze 190 profesur pro farmacii a 120  pro starověké jazyky, ale celých 200 pro genderová studia.
Stále častěji se v té souvislosti objevují hlasy, že biologické pohlaví je jen konstrukt, neboť každý může mít takové pohlaví, jakým se cítí být. K tomu účelu již genderoví inženýři vyvinuli více než 100 genderových identit, ale číslo samozřejmě není konečné, neboť jde o obor, který je teprve „ve vývinu.“ A jak sami vidíte na rostoucím počtu patřičných kateder, předpokládá se, že jde o obor perspektivní.
Kritický  americký dokument na toto téma od The Daily Wire , s komentátorem Mattem Walshem, byl zveřejněn 1. června, na začátku takzvaného „měsíce hrdosti.“ Trailer „Co je žena?“ najdete zde (anglicky):

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden