Německo: Zásahová jednotka vtrhla do rodinného domu jen proto, že muž kritizoval totalitní politiky, prosazující povinné očkování
RSS

Německo: Zásahová jednotka vtrhla do rodinného domu jen proto, že muž kritizoval totalitní politiky, prosazující povinné očkování

Posledního asi 2,5 roku nenechaly vlády většiny evropských zemí občany na pochybách o tom, zda v EU vládne demokracie nebo totalita. Ovšem právě bezdůvodně praktikovaný apartheid proti neočkovaným byl projevem nejhrubší formy totality, obzvlášť pak v situacích, kdy byla všem neočkovaným odepřena základní práva daná ústavami těchto zemí.
EU svůj totalitarismus dává najevo dnes a denně svými zákony, normami a nařízeními, jejichž cílem je zlikvidovat národní státy a zavést jeden superstát pod kuratelou nikým nevolených (j)elit. Také tzv. „covid pas“ je totalitním nástrojem moci, neboť zcela bezdůvodně dělí občany na „poslušné“ a „neposlušné“ systému. Žádný jiný účel ve skutečnosti nemá.
Vrcholem totalitních systémů je pak umlčování oponentů, jaké vidíme po celou dobu, kdy se korporátní fašismus marně skrývá za maskou údajné „liberální demokracie“.
V mnoha zemích EU si také stále častěji nemůžete dovolit nahlas vyslovit to, co si myslí většina. Pak se totiž může stát, že váš domov navštíví protiteroristické komando, neboť v totalitním systému se „strana a vláda“ zásadně nesmí kritizovat. To již zjistili například v Německu, kde do domu jisté rodiny náhle před očima dětí   vtrhlo po zuby ozbrojené komando, které dům prohledalo…
Pondělí, 6:00: policisté z protiteroristické zásahové jednotky prohledávají dům německé rodiny. Muž totiž obvinil na Twitteru zvolenou zástupkyni Zelených z blízkosti totalitních myšlenek, protože označila požadavek na povinné očkování za „nejmírnější prostředek“. To je vše, co se zdá být v těchto dnech potřeba, aby byl kdokoli v Německu prohlášen za nepřítele státu…
Malá urážka v zápalu boje proti politikům stačila k obtěžování razií. Děti páru musely být svědky razie. Vyvolává to dojem, že systém nechce vymáhat právo, ale zastrašovat otravné kritiky. S touto trestuhodnou taktikou  nyní útočí na obyčejné občany. Stačí kritické slovo na špatném místě a čeká vás domovní prohlídka. Je to smutné vyvrcholení totalitního klimatu rozdělení a eskalace, které se šíří nejen po celém německy mluvícím světě.
Přítel postižených popsal nepochopitelný případ na Twitteru a je si jistý: „Zdá se, že je to koordinovaný postup, pokud zde nestačí dopis nebo předvolání, ale přijdete s příkazem k prohlídce a pak zabavíte mobilní telefon. Stačí skutečně velmi málo, aby byl tímto státem člověk považován za nepřítele. Zároveň stát tímto přístupem potvrzuje obvinění z totalitarismu.“
Občané by však neměli mlčet, měli by se bránit proti této nespravedlnosti. Přítel obviněného muže se bál sdílet další podrobnosti z obavy o své známé a jejich rodinu, aby jim ještě víc neublížil.
Razie konkrétně proběhla za tento tweet, určený zelené političce:
„Činnost těch, kteří požadují povinné očkování, je plně v souladu s totalitním systémem v Německu.“
Již v minulém týdnu způsobilo rozruch zatčení zakladatele tzv „Querdenken“ (odpůrci covidismu) Michaela Ballwega. Mnozí považují obvinění z podvodu za vymyšlenou záminku. Následovala vlna solidarity pod hashtagy #ichstehehintermichaelballweg a #freiheitfuerballweg.
A ani mezi v Německu známými osobnostmi se to nezastavilo. O den později poskytovatel platebních služeb PayPal, který v současné době inzeruje se sloganem „Otevřeno pro všechny“, zablokoval účet ke covidismu kritického novináře Borise Reitschustera. V sázce bylo mnoho sponzorských darů, které čtenáři posílali pro jeho blog. Není to poprvé, co se pokusili svrhnout alternativní mediální projekt.
Podobný přístup k účtu AUF1  však byl pro systém výstřelem do kolena.  Spíše to vedlo k vlně  PayPal rušení ze solidarity . O něco později  orgán dohledu nad sdělovacími prostředky zahájil šikanózní řízení  proti diváky financovanému provozovateli vysílání a regionální televizi RTV, která vysílala denní zprávy AUF1. Dokonce i Servus TV byla tímto způsobem postižena.
Pokusy elit zbavit se kritiků jsou stále absurdnější  – a to i v Rakousku. Před pouhými 6 týdny došlo k  razii na mladého disidenta v Horním Rakousku, protože poradil příteli, aby po podobném obtěžování smazal chat.  Řidič autobusu z Tyrolska už několikrát zažil  razii  – systém  považuje jeho sdružení, které chce dát kritikům opatření oázu normálnosti, za „protistátní spiknutí“.
K uvedenému už jen připomínám, že podobných neohlášených razií se nemusí obávat ani většina islámských radikálů, žijících v Německu nebo Rakousku. Zde je dobře patrné, kdo je vládám větším „trnem v patě.“
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden