V Itálii vyvinuli software pro detekci „neočkovaných“ jedinců
RSS

V Itálii vyvinuli software pro detekci „neočkovaných“ jedinců

Je zajímavé, že i přes nesporné důkazy, že takzvané covidové očkování nikoho neubrání před nákazou a očkovaný může nakazit ostatní, se stále najdou jedinci (převážně zainteresovaní ve vakcinačním byznysu), kteří tvrdí, že aplikace genových přípravků zabraňuje přenosu. To by pak například v Portugalsku museli být takřka všichni zdraví jako rybička. Nicméně opak je pravdou, nemocnost tam láme rekordy, stejně jako úmrtnost, takže Portugalsko vede hned na dvou frontách v rámci Evropy: Je nejproočkovanější zemí a zároveň zemí, která má nejvyšší nadúmrtnost.
Nicméně v Itálii, která patřila k nejhorším covidovým diktaturám, nyní vyvinuli software na detekci neočkovaných jedinců.
Italská asociace praktických lékařů Fimmg a organizace Cittadinanzattiva vyvinuly software, který by mohl být použit k identifikaci dvou milionů „neočkovaných“ starších pacientů v Itálii, kteří by mohli údajně představovat „riziko“.
Z tohoto důvodu obě organizace požádaly o setkání s ministrem zdravotnictví Robertem Speranzou a generálem Francescem Paolem Figliuolem, aby plně vysvětlily potenciál takové technologie pro zdraví občanů.
Podle deníku La Repubblica 520 000 lidí starších 80 let a 1,5 milionu občanů ve věku 70–79 let dosud nedostalo první dávku. Silvestro Scotti, generální tajemník Fimmg, a Anna Lisa Mandorino, generální tajemnice Cittadinanzattiva, komentovali tuto záležitost: „Ministr Speranza a komisař Figliuolo se s námi chtěli okamžitě setkat, což ukazuje velkou politickou citlivost a pozornost k otázce obrovského významu.“
NetMedica Italia, IT společnost společnosti Fimmg, ve spolupráci s oddělením počítačového inženýrství Polytechnické univerzity v Marche vyvinula algoritmus založený na řešeních umělé inteligence.
Algoritmus, který se aplikuje na klinické a zdravotní databáze praktických lékařů, je schopen poskytnout vodítka, která, i když nejsou definitivní, mohou pomoci lékaři při vyhledání zatím neočkovaných jedinců.
Zdroj je integrován s dalšími užitečnými nástroji pro plné řízení aktivní náborové cesty pacienta a celého procesu očkování a je již využíván mnoha lékaři po celé zemi…
K uvedenému jen dodávám, že by mne zajímalo, jakým způsobem tyto odpůrce genových injekcí přesvědčí, aby si je nechali aplikovat. Dosud na ně totiž neplatilo žádné vydírání, které proti neočkovaným italská vláda použila, včetně totálních lockdownů neočkovaných. Nastoupí snad hrubé násilí? Nebo snad hrozba odnětí důchodů?
 











Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden