Ničemu nerozumím, nic nechápu a nikam nepatřím
RSS

Ničemu nerozumím, nic nechápu a nikam nepatřím



Při diskuzi o jakémkoli citlivějším či zpolitizovaném tématu mi je často vyčítáno, že o tom nic nevím, nejsem posvěcený odborník, nerozumím tomu, měla bych si o tom něco přečíst a vlastně ať raději někam zalezu a už nic neříkám, nebo… A jak víme, zpolitizované je dneska v podstatě všechno a s hysterickým kvílením se řeší už i to, jestli máte čepici ve správných barvách nebo jaké písmenko máte na chlebíčcích pro manželku ZZZ uzanku.
A když se nad tím pořádně zamyslím, tak všichni ti zuřiví kritici „dezolátů“ a „dezinformátorů“ vlastně mají pravdu. Přinejmenším tedy aspoň v mém případě a jejich úhlem pohledu – já asi opravdu nic nechápu, jsem úplně mimo a měla bych se odstěhovat do nějaké jiné země (na jinou Zemi?). Příliš mnoho věcí chápu nějak divně a nesprávně, pořád mám nějaké divné kecy a když mě někdo o Velké Pravdě začne přesvědčovat stylem „ to přece ví všichni, ty krááávo , tak neřeš a nepátrej! “, tak si to raději prověřím sama. A když zjistím nějaké nesrovnalosti, tak pak klidně šířím tyhlecty „dezinformace“ o svém objevu. Přitom pravda je přece to, co si myslí většina, ne?! Jak můžu nechápat takhle jednoduchou pravdu?
Odpověď je jednoduchá – ano, jsem prostě takový „dezolát“ a „konspirační teoretik“ a „dezinformátor“ a „Putinova chcanka“ a „ruSSácká špína“ a tak dále, děkuji pěkně. Mimochodem, zajímavé je, že se vždycky najde cesta, jak „dezolátovi“ omlátit o hlavu Putina nebo „skutečné oborníky“, i když mluví třeba o sázení stromečků nebo o vanilkové zmrzlině. To už je holt takový moderní bonton, označit kohokoli s jiným názor za „kremelskou děvku“ či nějaký podobný technický výraz od skutečných expertů. Při pokorném absorbování takové zpětné vazby od lidí, kteří jsou mnohem lepší než já, se občas dokonce i přiučím nějaká nová slovíčka a novotvary. A to je co říct, protože jsem už od přirození sprostá jak dlaždič a když to fakt spustím (třeba když mi ve vývojářské konzoli vyskočí 3 tisíce errorů), červenal by se přede mnou i Štěpán Kozub . A všechny ty krásné nálepky a hrozby určitě dostávám zaslouženě, stejně jako všichni ostatní dezoláti se špatnými názory. Jsme prostě tak hrozní mimoňové, že pravidelně propadáme i u tak jednoduchého testu Lepšího Člověka , jako je třeba Aschův experiment . LOL, takoví outsideři! A nejhorší je, že těch tupých a nevzdělaných vidláků z vesnice, co ničemu, ale fakt ničemu nerozumí SPRÁVNĚ , tak nějak přibývá…no fuj!
Když vidíte věci tak jak jsou… Chcete nějaké konkrétní příklady toho, co nechápu já i spousta dalších lidí z „lůzy“, jak nás pravidelně nazývají presstituti z hlavních médií? Pár vám jich dám, ale já sama toho nechápu mnohem, mnohem víc…
Coviďáčci a opíchanečci…
Neumím například pochopit to, proč lidi stáli v gigantických frontách na nádražích, aby si vedle smradlavých záchodků nechali píchnout přímo do krve jakousi experimentální látku, o které absolutně nic nevěděli. Proboha, proč? To jim to fakt nebylo divné, když jim nějaká hajzlbába v bílém kostýmku řekla něco jako: „ Ani mi neříkejte svoje jméno, prostě vyhrňte rukáv a já vám rovnou šlehnu jednu dávku do žíly…pardon, do svalu. “
Jak to, že se jim v hlavách okamžitě nerozezněl poplach, když na ně zkorumpovaní papaláši blili věci ve stylu: „ Jestli nás neposlechnete, tak vám uděláme ze života peklo…ale všechno je to samozřejmě pro vaše dobro, muahahaha! “? Hlava mi doslova praská z toho, že tě podivných šmakulád prý bylo do lidí napícháno 13,5 miliardy a opíchaných aspoň jednou dávkou je prý až 70,6% lidstva. To znamená, že asi 5,6 miliardy lidí zašlo někam do pouličního stánku a nechali si jen tak šlehnout…cosi. A spousta z nich stále ještě věří (ti co jsou naživu), že to byl super nápad. Nechápu to a nerozumím tomu. Jsem prostě nechápavý neználek.
Skoro jako kdyby s tím nějak souvisela Tečka… Nevěřícně jsem zírala i na to, jak mnozí „opíchaní“ ještě ke všemu zuřivě napadali „rebely“, kteří projevili pud sebezáchovy a nechtěli se dusit v nesmyslných prachových filtrech ani si dávat do těla experimentální preparát. Co jim vlastně bylo do toho, co si kdo píchá někde v průjezdu nebo v obchoďáku? Pokud ta báječná šmakuláda i pět roušek přes tlamu fungovalo tak skvěle, proč se opíchaní a zarouškovaní človíčkové tak strašlivě báli ostatních dál? Neměli by být imunní a v klidu? Neměla by být tohle podstata vakcinace, že vám to šlehnou a vy získáte imunitu? Čeho se tak báli? Neměli spíš hrůzu z toho, že jsou tu i lidé, kteří se nenechali zastrašit nebo nebyli líní a předem si zjistili dost informací?
Kde sakra jsou?! Proč vůbec tolik lidí vymýšlelo všemožné způsoby hmotného i citového vydírání, aby donutili jít na „Tečku“ i rebely? Co z toho měli? Proč v tom pokračovali i ve chvíli, kdy viděli, že ten sajrajt v ničem nepomáhá a dokonce spoustě z nich zničil zdraví? Proč nechali týrat vlastní děti špejlováním nosu a dušením v rouškách a neozvali se proti tomu? Co se jim přitom dělo v hlavě? Proč pak spousta z nich šla i na třetí „Tečku“, když už u druhé bylo jasné, že jsou všechno jen lži a nefunguje to? Chápu strach nebo úvodní leknutí, ale tady byly všechny potřebné informace o tom, co se skutečně děje, dostupné už v létě 2020…ale lidi to prostě nezajímalo! Proč poslouchali a doteď poslouchají někoho, kdo do nich chce pořád něčím píchat a zároveň pořád mluví o nutnosti depopulace planety a ještě se tím veřejné chlubí? Nechápu to – kam zmizel pud sebezáchovy? Praská mi z toho hlava, nechápu to a jsem asi beznadějný případ!
Ale on to myslel dobře, kluk jeden ušatá!
Eko oteplovači
Ani po 44 letech života nedokážu pochopit ani to, proč si většina lidské populace naprosto bezstarostně devastuje ten jediný ekosystém, který mají k dispozici. Co za tvora si zničí svojí nádhernou a životem kypící zahrádku, která ho živí a bez které nemá sebemenší šanci na přežití? Vždyť to nedává žádný smysl… Jak se můžeme chovat tak strašlivě bezohledně k ostatním živým tvorům, kteří s námi tuhle planetu sdílí?
Co se lidem děje v hlavě, když vyvražďují nádherné a majestátní velryby nebo delfíny, kteří jsou možná chytřejší než půlka z nich? Jak to, že se jim maso těchto vymírajících a vznešených savců nezadrhává v krku, když ho žerou v nějaké luxusní restauraci? Proč si přitom naopak připadají, jako že jsou nějak lepší, protože spousta jiných lidiček si tohle maso nemůže dovolit a musí jíst obyčejné ryby a v budoucnu už jen červy a cvrčky? A jak může někdo týrat a žrát psy?
Nemluvím tu o nějaké nutnosti vegetariánství – lidé jsou všežravci a tím je nutnost pojídání masa prakticky daná. Jde mi o to brutální a zaslepené hubení celých živočišných druhů, o chování zvířat v příšerných podmínkách a o nesmyslnou touhu po nějaké „extra chuti“ (kterou stejně nakonec udělá jen koření) bez ohledu na následky pro ostatní. Proč se tak chovají? A proč to vůbec, ale vůbec nechápu?
Bizoni patří k těm šťastlivcům, které se nakonec díky dobrým lidem podařilo zachránit před…námi.
Nerozumím ale ani tomu, proč tolik lidí věří současným „klima-alarmistickým“ bludům od největších pozemských parazitů. Jak můžou největší zasírači planety ostatní poučovat o tom, jakým způsobem se prý má ten životodárný ekosystém zachránit a hlavně – proč je někdo poslouchá a nepošleme je vytírat veřejné záchody, aby byli aspoň trochu užiteční. Vždyť ta jejich „Green Deal“ agenda nedává vůbec žádný smysl a často to naopak problémy ještě zhoršuje! Ti, co ty nesmysly hlásají, navíc už od šedesátých let neustále dokolečka lžou a je to jasně vidět – proč jim kdokoli cokoli věří? „ Lhali jste nám desetkrát po sobě, ale pojedenácté nám určitě řeknete pravdu… “. Cože?!
Buď  jsme všichni tak trochu supermani, že jsme to přežili a nebo prostě pořád kecaj.
Místo skutečné snahy o obnovu zdravého ekosystému a tím i sebe sama dnes vidím spíš davy lenochů, kteří jdou občas někam protestovat proti globálnímu klimatu (no ty vole, to klima se jich asi fakt lekne!) a hystericky ryčí cosi o smrtícím oxidu uhličitém (který je pro přírodu naprosto nezbytný!). K silnicím se lepí hromady natvrdlých hysterek, které svým chováním ve skutečnosti jen dál živí systém a psychopaty, kteří tu přírodu různými agendami reálně ničí… A v čem pomůže přírodě, když vychrstnete kyblík barvy na krásný obraz nebo postříkáte kdovíčím architektonickou památku? Není to spíš jen projev duševní poruchy a výkřik „ Senpai, notice me! “, aby si jich všimli dezoláti, což jsou ve skutečnosti jediní lidé, na jejichž názoru opravdu záleží, muahaha?

Pokud jim opravdu leží na srdci zdraví přírody, proč nehledají způsoby, jak jí REÁLNĚ pomoct? Proč místo toho, aby šli sázet stromky nebo uklízet odpadky z podíl silnice raději napadají hrstku těch, kteří se o reálnou změnu k lepšímu skutečně snaží? Proč jim nevadí, když se tisíci soukromých tryskáčů slétají do Davosu globalističtí supi, ale za strašlivé ohrožení planety považují plastová brčka nebo vaši Škodu Fabia? Obří tankery na mazut nebo obrovské jachty miliardářů jsou v pohodě, ale přírodě strašlivě vadí, když s kamarády grilujete klobásky? Stromy jsou prý nepřátelé přírody a musíme je tedy kácet a zakopávat do země kvůli ochraně atmosféry? Cože?!

Jak čemukoli z úst globalistických lhářů může věřit byť i jen jediný človíček na planetě s funkčním mozkem? A to nemluvíme třeba o tom, jak reálně zatěžuje přírodu těžba surovin na „ekologická“ vozítka, jaký nesmysl jsou ve většině lokalit větrné elektrárny a tak dále. Nebo o tom, jak se vyvražďují chovy zvířat po milionech kusů, protože prý moc prdí – proboha a v minulosti jako byla planeta úplně bez zvířat, nebo co? Teď je holt spousta zvířat za ohradou a ne v lese, ale zvíře přece není ohrožení ekosystému, to je přece součást ekosystému, kudla už! (tedy krom člověka, ten je nějak divný). Ale asi tomu zase rozumím blbě, protože chování lidiček vůbec nechápu…

 
LGBT zakazovači a LGBT nutiči
Neumím pochopit ani to, kde se v tolika lidech bere ta oprsklost, že ostatním zakazují milovat jiného dospělého člověka jen kvůli tomu, že má ten druhý jiné náboženství, jinou barvu kůže, stejné pohlaví nebo nějaký jiný znak, do kterého ostatním absolutně nic není. Co je jim do toho? Proč si nejdřív nespraví vlastní vztahy, než začnou poučovat a trestat ostatní?
Stejně tak mi ale zůstává rozum stát z lidí, kteří naopak ostatním vnucují všemožné kastrace a přešívání dětí (které ještě ani najisto neví, jestli jsou spíš Spiderman nebo včelí medvídek), provozují nechutný exhibicionismus před dětmi na různých gay pride průvodech, omlouvají pedofilii nebo „polyamorii“ (česky „chlívácké hromadné souložení“) a propagují promiskuitu jako něco nezávadného nebo dokonce kvalitnějšího než věrnost a normální vztah muže a ženy. Nechápu, proč by měl kdokoli pohrdat přirozenou a zdravou rodinou s tátou, mámou a dětmi. Jak proboha tihle „super-free nebinární LGBT lidičkové“ asi vznikli – nějakým pučením? Nebo je sestavili ve fabrice? Miliony let se rozmnožujeme normálním vztahem samce a samičky a najednou je to něco špatného a je povoleno jen množení ve virtuálním metaversu nebo soulože amerických oligarchů s dětmi na Epsteinově ostrově? Kde se najednou vzalo těch 70 dalších pohlaví a jak se to proboha spolu množí? Klade to vajíčka jak vetřelec na Fakultě sociálních věd?

Proč musí tolik lidí pořád zacházet do extrémů, a to v obou směrech? Vždyť to, co je pro ně i pro jejich okolí zdravé (nebo aspoň nezávadné) je přece tak očividné, že je to úplně fackuje přes xicht, sakra! Nechápu ani jeden extrém!
Útlocitní masoví vrazi
Rvu si vlasy i z toho, když kolem sebe vidím „pacifisty“, kteří jsou tak útlocitní, že nejsou schopní sežrat snad ani vajíčko („ chudinky slepičky, z kladení je určitě bolí prdelky ! “), ale přitom posílají s krvavou pěnou u držky peníze na nákup válečné techniky a podporují válečné běsnění jak to jen jde. Cože?! Ta vojenská technika pak asi bude na bojišti dělat co, vy válkychtiví potrati? Nebude pak náhodou o pár tisíc kilometrů dál utrhávat končetiny civilistům (i dětem) a nesmyslně prodlužovat šílenou válku? A když vám jsou u zadku mrtvé lidské děti, nevadí vám aspoň to, že když se nějaký fašista dobře trefí, tak pozabíjí i spoustu ptáčků a dalších žvižátek a změní celá území na toxickou, spálenou zemi.
To těm „chciválkům“ proboha už úplně jeblo? Jak může tolik lidí podporovat válku a zabíjení, které nejsou v zájmu nikoho krom té nejodpornější globalistické mafie a těch nejzkorumpovanějších hajzlů mezi lokálními poskoky globálních zločinců? Co za debila může považovat slova „ chci mír “ za něco, co si zaslouží pohrdání? Proč se tolik lidí dobrovolně oslepilo, aby neviděli, že podporují naprosto zrůdný, fašistický režim, a to už ve dvou konfliktech najednou? Jak to, že jsou ochotní podporovat snahu o genocidu, protože jde o „v yvražďování špatného etnika, a to se nepočítá “?! Co až někdo za „špatné etnikum“ začne považovat je? To si fakt nevidí ani na špičku svého velkého nosu? Copak jsou úplně retardovaní a nechápou, co svým chováním podporují a jak to nakonec totálně semele i je samotné? Pomátli se oni nebo já, když jejich vražedné a zároveň i sebevražedné chování nechápu?

Po pravdě nechápu ani ukrajinské muže, kteří se nechávají násilně naverbovat a pak jdou na takřka jistou smrt v masomlýnku na frontě, bez výbavy, bez výcviku a bez jakékoli šance na vítězství. Jdou proti svým bratrům, asi jako kdyby šli Slováci proti Čechům, a obě strany pak nesmyslně a nevýslovně trpí . A to jen pro zájmy hrstky oligarchických zrůd, z nichž tři čtvrtiny ani nejsou Slované. Proč se nebrání agresivněji při odvodech, když už je jim jasné, že mají na výběr jen dvě možnosti – buď zemřít v zabláceném zákopě s utrženýma nohama nebo potenciálně zemřít v boji s verbířema, kterých by aspoň mohli vzít do hrobu pár sebou? To je ukrajinská válečná propaganda opravdu tak superefektivní, že pořád nevidí, o co v té válce skutečně jde a i po dvou letech si myslí, že pořád vítězí a Rusové bojují jen vojenskýma lopatkama? A za co tam vlastně bojují? Oblasti, které se připojily k RF, se okamžitě začaly rekonstruovat , všude jsou nové domy, nové silnice, znovu tam vládne právo, pracuje se na budoucnosti, je tam větší svoboda a je tam mnohem bezpečněji…krom chvil, kdy na ta místa ukrofašisté začnou střílet rakety mezi civilisty (nikoli na vojenské cíle a na infrastrukturu, ale na trhy, hřiště apod.). Proč vlastně bojují za režim, kvůli kterému uteklo ze země asi 30 z původních 50 milionů obyvatel? Proč bombardují „svoje“ civilisty? Co by bylo jejich cílem, kdyby nějakým zázrakem dobyli Krym a Donbas – kompletní genocida místních, kteří už Ukrajinou nechtějí mít nikdy nic společného? Nic nechápu!
Organizované kradení
Nechápu ani moderní ekonomii. Můj bratr je inženýr ekonomie a tak jsem si od něj občas ze zvědavosti půjčila nějakou učebnici. Ale to se prostě nedalo číst! Už v teenagerských letech to na mě celé působilo, jako že půlka ekonomie je jedno velké kravské lejno, ze kterého se uplácala „věda“ plná nesrozumitelných floskulí, a že hlavním účelem toho celého je jen to, mít nástroj e na matení běžné populace, aby bylo snazší ji okrádat! Teď, když jsem starší a mám víc zkušeností, tak mohu říct, že se tehdy moje intuice netrefila – kravinec není půlka ekonomie, ale tak tři čtvrtiny. Ze čtení učebnic ekonomie jsem se vždycky musela jít uklidnit studováním anatomie nebo neurologie, kde věci dávají aspoň trochu smysl. Problém ale je, že většina lidí celé té konstrukci moderního monetárního systému bezmezně věří a frontmani téhle blamáže se navíc tváří strašně důležitě a posmívají se každému, kdo to obří Ponziho schéma a lichvářské letadlo skutečně chápe.

Nerozumím ale ani samotné ekonomice, kterou ekonomie překrývá tím šíleným množstvím krkolomných definicí a slovíček. Současné nastavení systému financí a obchodování podle mě nedává žádný smysl pro 99% obyvatel a nechápu, proč už to dávno nebylo rozdrceno na atomy. Víte, jak na mě působí celý ten náš slavný západní ekonomický systém? Jako že je vše nastaveno tak, aby líné parazitické svině mohly získávat pohádkové bohatství legálním okrádáním skutečně pracujících lidí. A ještě to dnes mohou z velké části dělat anonymně, schovaní za hradbou všemožných investičních společností vlastněných jinými společnostmi a tak dále až někam do ráje anonymů na Kypru a podobných útočišť pro oligarchy.
Moje naivní a nechápavá mysl vidí fungování systému nějak takhle – na jedné straně máte skupinu lidí, kteří chtějí postavit třeba silnici nebo elektrárnu. Ke stavbě všechno potřebné už mají díky dalším pracujícím lidem, jako jsou oni – mají pracanty, stroje, materiál, projektový návrh i všechny potřebné znalosti. Takže silnice se postaví a náklady na ni by se mohly vzít ze společné kasičky, třeba z rozpočtu získaného z jednoduchých daní. Nebo od soukromníka či skupiny lidí (družstva), kteří si stavbu objednají.
Jenže ono to takhle zdá se nejde a hned na začátku se do celé procesu přisere někdo další – naprosto nesouvisející skupina lichvářů, která řekne, že je nutné si na tu stavbu od nich půjčit, protože tak je nastavený systém. A stádo zbytečných byrokratů jim to potvrdí: „ Tohle přece není holubník! Tady vyplňte bambilion dokumentů, uplaťte gazilion úředníčků, zaplaťte si povinné odhady od banksterů a pak si od těch banksterů půjčte peníze na šílený úrok! “. Takže si od lichvářů všichni nejdřív půjčí peníze s obludnými úroky a teprve pak začnou stavět (prakticky stejně, jako by to mohli dělat bez půjčky, protože lid a stát přece všechny reálné prostředky na stavbu už má…).
Ale nejvtipnější na tom je, že ti lichváři ty půjčované peníze vlastně ani nemají! A tak si je půjčí od lichvářů na vyšší úrovni, kteří si je půjčí od lichvářů na ještě vyšší úrovni a ti…ti ty peníze doslova vyčarují ze vzduchu. Banksteři si tedy v celém procesu byrokracie a půjček naládují břicha, pak vypustí pozlacené hovno, a to spadne dolů na reálné pracanty, kteří nejen že silnici nebo školu skutečně postaví, ale pak ještě splácejí dluh a šílené úroky z peněz, které předtím ani neexistovaly. A lichváři se smějou a smějou. A protože se tohle děje pořád dokola, tak už je systém tak nemocný, že lidi tu absurdnost celého nastavení ani nechápou a vlastně už to bez těch půjček fakt ani nejde, protože všechny peníze už kontrolují lichváři. A tihle bastardi pak za legálně nakradené peníze skupují nalevo napravo všechno, na co se dostanou jejich smradlavé pracky, včetně továren, vody, polí, uhlí, patentů, dětských orgánů a tak dál a následně ten nemocný systém ještě posílí.

Takhle nějak „nesprávně“ chápu současná ekonomický systém já, jako nic nechápající neználek. Ale jsem samozřejmě jen nevzdělaný dezolát, který ničemu nerozumí, měl by si o tom něco přečíst a věřit musíme jen těm, kdo z toho systému získávají obludné majetky, protože oni jsou ti správní a důvěryhodní „experti“.
Ok, třeba fakt jen nechápu, proč je tak strašně dobře, že nějaká třetí strana vydělává na cizí práci biliony dolarů, aniž by musela hnout prstem.
Balíčky „alternativních lží“
Zoufalý člověk, který vůbec nechápe současné sebezničující nastavení společnosti, by si myslel, že aspoň na takzvané „alternativě“ najde zdravý rozum. Že tam najde lidi, kteří jasněji chápou všechno to okolní šílenství, manipulace, zlo, násilí, sebevražedná rozhodnutí, destruktivní korupci, nebezpečné ideologie, řádění nadnárodní mafie a tak dále…jenže i tam upřímný hledač pravdy rychle zjistí, že je to často to samé v bledě modrém. Je to sice lepší než v mainstreamu, ale ne o tolik, kolik by člověk doufal.
Lidé na „alternativě“ totiž často propadají nesmyslům z druhého balíčku lží . Například často propadají plošné nenávisti proti obyvatelům té druhé mocnosti (té, co je teď „hodná“) místo té první mocnosti (ta co je teď „Mordor řízený Sauronem“). Nebo věří spoustě falešných fotek a kolážím s různými obry, ufony, big footy, duchy atd., jejichž nepravost by mělo umět odhalit i desetileté dítě. Nebo věří hromadám různých ezo blábolů, které ve skutečnosti ničí skutečné duchovní obrození, takže „alternativní“ oběti lží pak třeba pijou vlastní moč, věří na plochou Zemi nebo baští houbičky v touze po lenošské zkratce k osvícení. Někteří k smrti nenávidí ženy nebo homosexuály nebo Afričany nebo jakoukoli jinou skupinu, protože v jejich pokrouceném vnímá světa za problémy může právě jejich existence a stačilo by je přece jen shodit ze skály nebo zotročit a bylo by vše vyřešeno. Spoustu alternativců také vyžaduje už od podstaty nenávidět počítačové hry, fantasy filmy a horory, tetování a milion dalších věcí. Vůbec přitom nechápou, že je to z velké části jen nachystaná past, kterou parazité provozují už mnoho staletí a jmenuje se „rozděl a panuj“. Skupina A bude nenávidět vše na skupině B, bez ohledu na logiku a na to co je skutečně škodlivé, a skupina B bude dělat to samé skupině A. A je vymalováno!
Spousta alternativců také umanutě věří na různé tajné organizace ala hodné „bílé klobouky“, kteří prý už dlouho tajně popravují zlé politiky a nahrazují je androidama a klonama. Nebo věří na zázračné technologie, které „už jen za pár týdnů“ vyřeší všechny naše problémy. „ Gesara a Nesara přijde už příští měsíc! “ se přitom opakuje pořád dokola už několik let… a podstatná část alternativy tomu pořád věří. Stačí přece jen dověřovat Q a čekat s rukama v klíně! Já to nechápu… Jsem tak mimo já nebo oni?

Jak je třeba možné, že „alternativec“ si přečte už desátý článek o tom, jak šíleně jsou na internetu manipulovány sociální sítě, vyhledávače, hodnocení, komentáře… a pak pod článkem nerozpozná reakci provokatéra nebo manipulátora a nakonec dokonce i začne opakovat některá podstrčená hesla a myšlenky? Proč mu to nedojde, když už má ty potřebné znalosti? Proč opakuje debilní fráze jako: „ Kdyby mohly volby něco změnit, už dávno by je zrušili. “? Současný volební systém je sice zmutovaný hnus, ale volby to pořád ještě jsou a kdyby alternativa chtěla a všichni z ní šli volit, dostanou do sněmovny kohokoli budou chtít ! Proč to nevidí?
Nebo takové to všude zákeřně podstrkované: „ XY je jen řízená opozice, musíte ho nenávidět ještě víc než nutelliéra ! “, které je aplikováno prakticky na jakoukoli účinnou opozici a tak jakoby nezůstává jediný člověk nebo organizace na naší straně a zmanipulovaní alternativci propadají ještě větší depce. Nebo „ Sionisti a Globální Prediktor řídí i to jak kadíte, je to všudypřítomnej bůh, zanechte všech nadějí, odpor je marný!!! “ – to snad ani není nutné vysvětlovat, jak destruktivně debilní (a nepravdivý) je tenhle přístup. Nechápu, proč nejsou lidi schopní podobné průhledné manipulace na alternativě rozpoznat…

Parazité u moci se mezitím popadají smíchy za vypasená bříška, jak jednoduše dokáží manipulovat i tu „rebelskou“ stranu. A když nějakému alternativcovi naznačíte, aby si dával pozor i na balíčky lží nadesignovaných pro „rebely“, tak následuje často podobně vzteklá reakce, jako když mainstreamové zombii naznačíte, že v hlavních médiích už na pravdivé info nenarazíte ani v předpovědi počasí…
Umanutí katoličtí záchranáři
Fascinují mě i lidé, kteří vcelku dobře dokáží odhalovat manipulace zákulisních démonů a jsou správně nastaveni proti tyranii a nesvobodě…ale zároveň jsou i zanícení katolíci. Proboha, proč? Jak můžou ignorovat všechna ta staletí zrůdností, které páchala katolická církev? To nechápou, že lidé, kteří nás dnes ovládají přes finanční systém a neziskovky a think tanky, jsou ti samí lidé, kteří dřív využívali k tomu samému náboženství? Církve přece prokazatelně ničily vzdělanost, pálily knihy, mučily a vraždily skutečně přemýšlející lidi, likvidovaly původní přírodnější spiritualitu a nahrazovaly jí šíleně dogmatickým systémem „ drž hubu a plať , hříšníku! “… Ještě bych chápala lidi, kteří jsou tak nějak obecně „křesťani“, protože se jim libí, co prezentoval Ježíš Kristus, což byl velmi fajn chlapík (i když je to možná jen předělávka hinduistického Krišny nebo nějaký jeho následovník). Ale církve – a primárně ta katolická – jsou přece v absolutním rozporu s tím, co Ježíš říkal a dělal! Ježišimarja, vždyť to nedává smysl!
Já sama, i spousta dalších samostatně myslících lidí, bych ve středověku pravděpodobně skončila jako čarodějnice, protože bych „myslela moc nezávisle a kacířsky“. A nějaká banda „pobožných“ úchyláků by mě pak možná mučila pomocí palečnic nebo by mě rovnou připravila o život – třeba takovým tím způsobem, že vás svážou a pak vás topí ve vodě a když jste „hodná“, tak se normálně utopíte a když jste zlá čarodějnice, tak prý vyplavete jako korek a tak vás pak zaživa upálí u kůlu. Proboha, to teda byly možnosti…

A to se nebavíme o těch statisících či milionech lidí, které povraždili katoličtí hrdlořezové „ve jménu víry“ po celém světě v průběhu několika minulých století. Nebo o tom nekonečném proudu pedofilních skandálů katolických knězů. Tahle banda přece už dávno ztratila jakékoli právo kázat o morálce! Co proboha má tahle organizace společného s božskou silou, se stvořitelem a s naší duší? Kdo jim dal právo mluvit za božskou entitu a dokonce násilně prosazovat „jeho vůli“ (a když už, tak tvořivé lůno života by bylo spíš „ona“ nebo ještě spíš „nadpohlavní všudypřítomné ono“, ale to je jen další věc, kterou vůbec nechápu). Jenže následovníci všech tří abrahámských náboženství tohle vše přehlížejí a o morálce kážou dál. A dokonce se považovali a považují i za jakési ochránce vzdělanosti a správných hodnot… Sakra, já to vůbec nechápu – co se jim to děje v hlavě, co je to za podivnou slepou skvrnu?
Nechápu nic!
Těch věcí, u kterých vnitřně nic nechápu, je samozřejmě mnohem víc.
Nechápu třeba zuřivé odmítání existence předpotopní civilizace i samotné potopy před cca 12 tisíci lety. Nechápu týrání zvířat. Užívání drog. Nadužívání antidepresiv a léků na úzkost. Nenávist incelů k ženám. Ekologismus. Korporátní bullshit. Lidi, co věří ideologickým „fact-checkerům“. Volební systém. Presstituty. Ty, co věří, že pyramidy byly postaveny měděnými dlátky. Otrockou poslušnost vůči „upírům z Davosu“. Zuřivé odmítání prokazatelně existujících chemtrailů. Bezelstné přijímání digitálního koncentráku. Vítače muslimů, kteří zároveň zuřivě podporují LGBT. Náboženský fanatismus. Fašisty. Korporátní fašisty. Omlouvání cenzury. Posedlost plastickou chirurgií . Intelektuální lenost. Od reality odtržené anarchokapitalisty. „Odborníky“, kteří říkají, že jaderné výbuchy hned za naší hranicí nás nijak neohrozí a je to vlastně pohodička. Zoufalou neochotu k samostudiu. Závist. A tak dále.
Proč je většina lidí tak strašlivě zabedněná, že si musí na rozpálená kamna vždycky šáhnout, a to dokonce několikrát, než jim dojde, že spolu fakt nějak souvisí ta palčivá bolest, zuhelnatělá ruka a rozpálená kamna?
Těžký kvíz! A proč mě vlastně tak otravuje tahle podivná otupělost a neochota lidí pořádně domýšlet, co k čemu povede? Nejsem nakonec ten největší idiot já?! Třeba takhle lidská společnost fungovat musí – třeba lidi musí věřit úplným blbostem, musí se topit v šíleném double-thinku, musí být v neustálém střetu a ničit všechno kolem sebe… Třeba to je tak nastavené kvůli tomu, aby pak mohli všechno zas opravovat a potom zase rozjet další kolo ničení?
Proč se mi vlastně ze sebedestruktivního a často i parazitického chování lidí pořád kroutí vnitřnosti a proč mám i po víc než čtyřech dekádách v tomhle cirkuse pořád ještě pocit, že by bylo mnohem výhodnější chovat se k sobě navzájem laskavě, čestně, pomáhat si, starat se o svoje okolí a vždycky se snažit říkat pravdu? Proč věřím, že tyranům se máme stavět na odpor a ne před nimi sklánět hlavu a nastavovat řiť? Proč si nejsem schopná jako ostatní pravidelně přepisovat svoje vzpomínky, abych si chránila citlivé ego? Vždyť stavět se na odpor démonům může i dost zabolet a se skloněnou hlavou by si mě třeba ani nevšimli a mohla bych si celkem v klidu žít… Třeba fakt jen nechápu tu hru, co se tady na Zemi hraje a jsem jen natvrdlý „ noob “.
Ano, opravdu nechápu skoro nic a nikoho. Respektive – chápu všechno jinak, než bych prý měla a než je „správně“. Proč se děje většina z věcí popsaných výše si (většinou) dovedu vysvětlit intelektuálně, pomocí analýzy a dedukce, ale neumím to vnitřně přijmout jako správné. Chování tvorů v téhle lidské zoo mi prostě moc nedává smysl. Připadám si jako mimozemšťan, který nejen že spadl na cizí planetu, ale ještě rovnou do areálu blázince.
Noví voliči pětidemolice… Sem tam se sice objeví člověk, jehož jasné vědomí září jak malé sluníčko, ale je jich na ostatní tak málo, tak strašně málo! Přijde mi až překvapivé, že celá ta slavná civilizace ještě funguje a už se dávno nezhroutila. Hmmm… m ožná těch „dobrých ufounů“, kteří celou historii zabraňují nejhorším katastrofám, přeci jen není tak málo? Co vy na to?
Podobných „ufounů“ je tu víc, než se zdá
Proč jsem to celé vlastně psala a hlavně zveřejnila?
Protože vím, že spousta z vás cítí něco podobného, jako já. Věřím, že u většiny bodů, které jsem popsala, jste souhlasně pokývali hlavou. I vy vidíte ty podivné nelogičnosti. Také se vám povedlo částečně odstranit mlhu ze svojí hlavy. I vy fungujete tak, že m ísto, abyste se snažili všem dokázat, že máte pravdu, tak se snažíte pravdu zjistit (to je obrovský rozdíl!!). Také cítíte ten zmatek z toho, jak nesmyslně si lidé kolem vás počínají. Jak naprosto zbytečně a hloupě ubližují nejen ostatním, ale nakonec i sami sobě. Jak podivné výkruty a salta dokáže provádět jejich mysl, aby mohli věřit věcem, které se navzájem absolutně vylučují. Udivuje vás i to, jak spoustu naprosto očividných věcí nejste schopní lidem se zamlženou myslí vysvětlit.
Nejlegračnější je, že i vy se někdy přistihnete, že jste uvěřili blbostem, protože jste nebyli dost ostražití. Také často tápete a nejste si jistí, co to všechno znamená a co dělat – to je totiž nezbytná součást procesu učení! Absolutní jistotu o správné cestě před sebou má jen fanatik s tunelovým viděním.
Mnoho z vás také často propadá pocitu osamělosti – a jak víme, nejhorší osamělost je vždycky mezi lidmi. Čím bližší by vám ti lidé měli být, tím horší ta osamělost umí být, když si spolu nerozumíte. Naopak třeba sami v lese se osamělí necítíte asi nikdy. Ale při styku s ostatními lidmi se někdy cítíte, jako kdybyste snad byli z jiné planety…a možná nakonec i jste. Tedy aspoň taková ta podivná část vašeho já, která ve vás tak často hryže, že něco není v pořádku se světem i s jeho obrazem v oficiálních zdrojích a korporátních médiích.
Ale zároveň díky té podivné „jiskře“ ve svém nitru cítíte i ten nesmírně opojný pocit „ jsem naživu! “ a „ myslím, cítím, vnímám, existuju! “. Proto jsme se i sešli tohoto článku – hledáme, přemýšlíme, analyzujeme a zkoušíme nové cesty. Možná jsme došli v Platónově jeskyni o kousíček dál než ostatní, a to nám dává zvláštní sílu…ale i určitý pocit vyděděnosti z běžné společnosti. I nutkání pomoct ji uzdravit.
Je fajn občas si připomenout, že ve skutečnosti neproplouváte tou šílenou bouří v oceánu lží, manipulací a omezeného myšlení sami. Kolem existují i další vědomí, která už se posunula někam dál. I když třeba ještě úplně nerozumíme, co to všechno znamená, tak jsme na správné cestě a nejsme na to sami . Zatím je nás málo, ale přibývají další a další. Současné akcelerující se šílenství je v řadě ohledů vlastně DOBRÉ, protože to, co jste ostatním mohli jen těžko vysvětlit před pěti lety, jde dnes o mnohem snadněji. Lidé se probouzejí bezprecedentní rychlostí. Jde to pomalu, bolestivě, dokonce přitom i přibývá mrtvých a všemožně zmrzačených, ale v podhoubí zcela prokazatelně roste něco nového a zdravého.
Důležité je nezahořknout. Je nezbytné brát ten blázinec jako sice podivné, ale nesmírně poučné dobrodružství. Pokračovat na své cestě dál a tvrdé lekce brát jako to, co ve skutečnosti jsou – tvrdě získané zkušenosti, které nám příště pomůžou nezopakovat ty samé chyby (a případně pak můžeme tu zkušenost i částečně přenést na ostatní).
Ono nám také nezbývá nic moc jiného, než jít dál s hrdě vztyčenou bradou, že? Jak si jednou člověk otevře hlavu a myšlení určitým způsobem, už není cesty zpět. Ale nikdo z nás na té cestě nikdy není sám! Někdo je vždycky na podobné pozici jako vy, někdo další je jen kousek za námi a doufejme, že je i někdo nebo něco daleko před námi. Něco, co na nás čeká o kousek dál a až přijde ten správný čas, tak nás s laskavým úsměvem vezme za ruku a kousek cesty nám pomůže. A pak nás zas kopne do zadku a řekne: „ Tak, a teď zas jdi kupředu vlastními silami ! “
A nikdy nezapomeňte – v době největšího temna je každé světýlko nejvíc vidět a také nejvíc potřeba. A to světýlko pro ostatní, to můžete být snadno i vy. Stačí se tak rozhodnout.
 

The post Ničemu nerozumím, nic nechápu a nikam nepatřím appeared first on Bornova.pub .


Nejčtenější za týden