Zemědělci z celé Evropy se sejdou v Bruselu, aby protestovali proti ničivé politice Green Dealu
RSS

Zemědělci z celé Evropy se sejdou v Bruselu, aby protestovali proti ničivé politice Green Dealu


Za likvidací evropského zemědělství stojí bezesporu zejména EU a její politika „zeleného údělu,“ která je navíc založena na mnohokrát vyvrácené lži o škodlivém CO2 produkovaném lidskou činností.
Toho si jsou vědomi i evropští zemědělci, zejména pak ti holandští, kteří stále čelí vyvlastňování jejich mnohdy po staletí provozovaných farem. V zemi stále vládne stará vláda, která je sice v demisi, ale na své ničivé politice přesto trvá.
Stejně ničivé vlády najdeme i v dalších zemích, které slepě kopírují politiku Green Dealu. I zemědělci se nyní snaží upozornit na to, že na vině jsou i sami Evropané tím, že volí doslovný „odpad,“ který pak hlasuje nejen v neprospěch evropského zemědělství a průmyslu, ale i v neprospěch samotných Evropanů.
Právě holandští zemědělci nyní vyhlašují „válku“ Bruselu a svolávají na protesty i zemědělce z dalších evropských zemí, kteří se k nim přidávají.
To je samozřejmě i námětem pro české a slovenské zemědělce, kteří ve směru k bruselské politice zatím zarytě mlčí, přestože EU má v plánu zničit evropské zemědělství i průmysl všude, žádnou zemi nevyjímaje.
Předseda holandských Farmářských obranných sil (FDF) Sieta van Keimpema  byl ve středu v Bruselu, aby vytvořil komunikační linky s francouzskými zemědělci.
„Blíží se volby do Evropského parlamentu a my se musíme zbavit Zelené dohody pro Evropu a veškeré té woke politiky, která z této strany přichází,“ říká lídr FDF Mark van den Oever ve vlogu .
Dne 4. června se do Bruselu sjedou zemědělci z celé Evropy. FDF spojila síly s německou zastřešující zemědělskou organizací LsV a polskou zemědělskou organizací IGR, které ve středu zasáhly na 177 místech.
„Z těchto tří organizací vytvoříme komunikační linky se všemi sesterskými organizacemi v dalších zemích Evropy,“ říká Van den Oever. Zmiňuje Litvu, Francii, Belgii. Tyto sesterské organizace budou na oplátku navazovat další kontakty.
„Uděláme to všichni společně. Je to docela tlak na Brusel, ale musí se to změnit,“ zdůrazňuje šéf FDF. „Protože to nedopadne dobře, pokud budeme pokračovat touto cestou. Evropská politika se musí změnit.“
Až budou nejcitlivější, dva dny před volbami, tak proti nim vyjedeme, říká Van den Oever, který chce v Bruselu zasadit poslední ránu.
K uvedenému jen dodávám, že pokud chcete evropské zemědělce podpořit, pak zamiřte (u nás 7. a 8.6.) k volbám do EU a rozhodně nevolte ten odpad, který hlasoval pro Green Deal a další s ním související politiky.
To se týká zejména Pirátů, ale i několika dalších stran.  Některé se často doma tváří jinak, než jak hlasují v EU. Na to, jak takové hlasování v EU v posledních letech vypadalo, se můžete podívat zde .
Mezi hlasováními najdete i ta, která se týkala právě ničivé politiky Green Dealu.
Na závěr už jen dodávám, že doufám, že mají zemědělci pro bruselské škůdce připraveny pořádně velké kupy hnoje a hektolitry močůvky…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 3 Průměrně: 5 ]







Článek Zemědělci z celé Evropy se sejdou v Bruselu, aby protestovali proti ničivé politice Green Dealu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden