Dr. David Martin: Do roku 2028 zemře na celém světě na očkování proti Covidu 700 milionů lidí! (video)
RSS

Dr. David Martin: Do roku 2028 zemře na celém světě na očkování proti Covidu 700 milionů lidí! (video)

Pokud dlouhodobě sledujete odborníky z opačné strany spektra – tedy neuplacené lékaře, nenapojené na farmaceutickou a vakcinační lobby, jistě vám netřeba Davida Martina představovat. Byl jeden z prvních, kdo upozorňovali nejen na nefunkčnost takzvaných „covid vakcín,“ tedy patřil k těm, kdo v době, kdy nám mainstreamoví rádoby odborníci lhali, že takzvané vakcíny ochrání před nemocí a očkovaný nikoho nenakazí, on sám tvrdil opak. Jenže jeho pravda o tom, že očkovaní budou nemoc roznášet a budou i nemocní, byla v té době cenzurována a lež nám byla představována jako pravda.
Je tak celkem logické, že pokud je zde někdo důvěryhodný, jsou to právě tito lékaři a ne různé uplacené loutky farmaceutických korporací a stejně slušně uplácená mainstreamová média.
Dr David Martin , nyní přední lékařský expert v oblasti výzkumu poškození vakcínami,  byl hostem nezávislého amerického novináře Grega Huntera (US Watchdog), který se odvolává na nedávné hrozby generálního ředitele společnosti Pfizer Alberta Bourly, který tvrdí, že odpůrci jeho očkování šíří dezinformace. Ptá se proto Dr. Martina, zda si myslí, že výrobci vakcín, FDA, NIH a CDC se dopustili masové genocidy.
Dr Martin odpovídá, že se z toho nedostanou, a vysvětluje, že důvod, proč nevidíme, že by firmy jako Pfizer nebo Moderna žalovaly lidi, jako je on, kteří prozradili informace relevantní pro trestní řízení proti nim, je ten, že by vlastně museli dokázat, „že to, co jsme řekli, není pravda, a problém je v tom, že 100 % důkazů, o kterých mluvíme, je pravdivých.“

„Jak asi víte, v březnu jsme podali vůbec první federální žalobu proti prezidentovi Bidenovi, proti CMS a proti ministerstvu zdravotnictví a sociálních služeb Utahu. Slyšení o tomto případu je 6. července, a nejenže nejsme žalováni za pomluvu nebo dezinformace, ale ve skutečnosti vedeme lidi k trestní odpovědnosti za jejich domácí terorismus, zločiny proti lidskosti a historii vyzbrojování koronavirem, která sahá až do roku 1998.“
S odkazem na stovky tisíc Američanů, kteří byli zabiti a zmrzačeni biologickými zbraněmi COVID-19 a především jejich „vakcínou“, se Greg ptá, bude to ještě horší?
Dr Martin tuto otázku potvrzuje: „Faktem je, že když je mRNA vstříknuta do lidské bytosti, což je případ současných manipulací, způsobí to, že lidské tělo produkuje plánovaný toxin – a „plánovaným toxinem“ myslím spike protein modelovaný podle spike proteinu koronaviru. A musíme si být vědomi, že spike protein produkovaný injekcí je, jak sám připouští, počítačová simulace chiméry spike proteinu koronaviru. Ve skutečnosti to není vakcína proti koronaviru, ale spike protein.
Faktem je, že injekce jsou aktem biologických zbraní a bioterorismu, nikoli opatřením veřejného zdraví, a fakta jsou docela jednoduchá: toto bylo předem promyšlené, ve skutečnosti to byla akce, která byla záměrná, jak odhalila Národní akademie věd v roce 2015, kdy Peter Daszak, nejlepší pračka špinavých peněz,  poslal peníze do Wuhanských laboratoří v Číně.
Daszak učinil prohlášení, které jsem četl mnohokrát – a budu v tom pokračovat a přečtu je svému publiku:
„Abychom přežili krizi, musíme zvýšit povědomí veřejnosti o potřebě lékařských protiopatření, jako je vakcína proti koronaviru. Média jsou důležitým faktorem a ekonomika bude humbuk následovat. Musíme tento humbuk využít ve svůj prospěch, abychom se dostali ke skutečným problémům. Investoři nás budou následovat, pokud na konci procesu uvidí zisk.“
„Peter Daszak v roce 2015 dále prohlásil, že celá tato akce byla kampaní národního teroru s cílem přimět veřejnost, aby přijala univerzální očkovací platformu využívající známou biologickou zbraň – a to jsou jeho vlastní slova, nikoli moje interpretace.“
Dr Martin nám dále připomíná, že „v roce 2011, kdy Nadace Billa a Melindy Gatesových, Čínské CDC, Wellcome Trust – Jeremy Farrar z Welcome Trust – a další, zveřejnili „dekádu očkování“, jejich stanoveným cílem bylo snížit světovou populaci o 15 %.
„Představte si to. To je asi 700 milionů lidí, kteří zemřou…“
Ralph Baric publikoval článek, v němž se uvádí, že koronavirus viru 1 Wuhanského institutu virologie, citace: „Je připraven na člověka“, konec citátu.
„Takže to celou dobu věděli. Od roku 2005 věděli, že jde o biologickou zbraň. Věděli, že to likviduje populaci, škodí populaci, zastrašuje a nutí populaci, a všechno to dělali vědomě s cílem vyhladit lidstvo… Podle vlastního odhadu očekávají 700 milionů mrtvých po celém světě a v USA by to bylo někde mezi 75 a 100 miliony lidí [mrtvých]…“
„Do roku 2028 se rýsuje jeden malý problém, a to nelikvidita programů sociálního zabezpečení a Medicare/Medicaid, takže čím méně lidí bude příjemci sociálního zabezpečení, Medicare a Medicaid, tím lépe. Není divu, že to byl pravděpodobně jeden z důvodů doporučení, že lidé starší 65 let by měli jako první dostat tuto injekci.“
Je toho mnohem víc, včetně dopadu, který povinné očkování zdravotníků a pilotů letadel začíná mít, a rozptýlení dezinformací od vlády, NewsGuard a dalších, kteří tvrdí, že vakcíny nejsou schopny změnit náš genom: To je však dokázáno na jejich vlastních datech, že mRNA má schopnost zapsat se do lidské DNA a dlouhodobé účinky jako takové nebudou jen symptomatické. Dlouhodobé účinky budou spočívat v tom, že lidský genom  bude injekcí změněn…
„Po dobu deseti let jejich vlastní údaje dokazovaly, že tomu tak je, a tato data jsou publikována. To je neměnné, jsou to její data, ne moje.
Mimochodem, pokud o tom pochybujete, měli byste se podívat na projekt Darwinian Chemical Systems, financovaný National Science Foundation, který dal vzniknout společnosti, kterou dnes známe jako Moderna.
Není pochyb o tom, že se jim podařilo přimět mRNA, aby se zapsala do DNA. Proto byla společnost založena.“
Jinými slovy, každý, kdo měl vakcínu, byť jen jednu, má nyní změněnou DNA a Dr. Martin se domnívá, že některé škodlivé účinky, které vidíme, jsou způsobeny abnormálními variacemi skládání chromozomů způsobenými očkováním.
Jako vždy dr. Martin výborně informovaný a výmluvný a ani tento rozhovor s ním by neměl chybět.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Dr. David Martin: Do roku 2028 zemře na celém světě na očkování proti Covidu 700 milionů lidí! (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden