VIDEO: Sergej Šojgu podal Vladimiru Putinovi report o osvobození Luhanské lidové republiky a ruský prezident nařídil vojákům skupiny Střed (O) odpočinek, zatímco vojáci skupin Vostok (V) a Západ (Z) mají pokračovat v bojových operacích! Denis Pušilin před
RSS

VIDEO: Sergej Šojgu podal Vladimiru Putinovi report o osvobození Luhanské lidové republiky a ruský prezident nařídil vojákům skupiny Střed (O) odpočinek, zatímco vojáci skupin Vostok (V) a Západ (Z) mají pokračovat v bojových operacích! Denis Pušilin před

VIDEO: Sergej Šojgu podal Vladimiru Putinovi report o osvobození Luhanské lidové republiky a ruský prezident nařídil vojákům skupiny Střed (O) odpočinek, zatímco vojáci skupin Vostok (V) a Západ (Z) mají pokračovat v bojových operacích! Denis Pušilin před několika hodinami oznámil přesuny vojsk DLR a LLR do bojů o Doněckou oblast! A francouzská televize přinesla pro západní politiky šokující reportáž z Lysyčansku, jak místní obyvatelé pláčou štěstím, že byli osvobozeni Ruskou armádou! Kdyby ale věděli, že Lysyčansk mají po válce obnovovat české firmy podle plánu EU, asi by začali plakat smíchem!
Ruský ministr obrany Sergej Šojgu informoval v pondělí Vladimira Putina o osvobození Luhanské lidové republiky. V oficiálním vystoupení v Kremlu přednesl informace o dokončení operace v LLR. Vladimir Putin poděkoval armádě za vynikající práci a rozhodl o tom, že skupiny intervenčních vojsk Střed s invazním označením “O” si mají odpočinout po zasloužené práci, zatímco intervenční skupiny Vostok s označením “V” a skupiny Západ s označením “Z” mají pokračovat v bojových operacích.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v18lp3h","div":"rumble_v18lp3h"});
Šéf a vůdce Doněcké lidové republiky Denis Pušilin dnes potvrdil [ 1 ], že jednotky DLR spolu s oddíly 2. armádního sboru LLR dostaly rozkaz k přesunu na bojové pozice do Doněcké oblasti , kde se během několika hodin odehraje zahájení úplně nové ruské ofenzívy, která bude vedena na dvě poslední zbývající ukrajinské obranně linie, a to Seversk – Bachmut a Slavjansk – Kramatorsk.
Z obou linií se ozývá střelba, ale to není v důsledku ofenzívy, ta ještě nezačala. Střelba pochází z ukrajinských obranných linií, kde probíhají popravy stovek vojáků denně, kteří se pokusili utéct na druhou stranu k Ruské armádě a vzdát se. Situace je tak dramatická, že Volodymyr Zelenský od 1. července nařídil na celé Ukrajině zákaz opouštění bydliště pro všechny muže ve věku od 18 do 60 let a oddíly SBU střílí Ukrajince na okrajích měst po celé zemi. Lidé přesto utíkají a míří do Polska s pomocí převaděčů. Zelenský se podle všeho dopouští válečných zločinů na vlastním obyvatelstvu, protože zabíjet civilisty za “dezerci”, když ještě nebyli ani úředně a formálně odvedeni, je prostě válečný zločin v době válečného stavu.
Šťastná žena v Lysyčansku oslavuje osvobození. Reportáž France 24 Šokující zprávy přicházejí v posledních hodinách z celé Ukrajiny o tom, jak oddíly ne nepodobné nacistickým Volkssturm na konci II. sv. války, které popravovaly v Berlíně všechny lidi, kteří nechtěli jít do boje proti Rudé armádě, popravují na okrajích ukrajinských měst lidi za pokus opuštění bydliště. Celé se to najednou vrací po 77 letech od konce II. sv. války. Úřad Říšského kancléřství vydal pro obyvatele Berlína rozkaz o všeobecné mobilizaci pro muže i ženy 2. dubna 1945 a příkaz se vztahoval i na chlapce i dívky od 13 let věku.
Po Zelenském pátrají lovci lebek z Izraele, v Doněcku byl na ukrajinského komedianta vydán mezinárodní zatykač
Zelenský tuší svůj konec i proto, že na něj byl v Doněcké lidové republice vypsán zatykač a po Zelenském jdou lovci lebek. Informace se o víkendu objevila v ruských médiích. Kontrakt údajně převzalo několik společností z Ruska, ale mimochodem i jedna z Izraele, která se specializovala v minulosti na lov nacistů v Jižní Americe. Zákaz opouštění bydliště se vztahuje na obvod aglomerace, lidé tedy mohou vycházet z domu, nebo chodit do práce, ale pouze v místě bydliště.
Dorůstající mládež v Lysyčansku vyvěšuje sovětský Prapor vítězství a mezitím dole pod nimi… Zhroucení ukrajinské armády tak v podstatě již probíhá, protože už není koho odvádět dobrovolně, k odvodům jsou už přiváděni lidé jen násilím, ale o ty armáda samozřejmě nestojí, protože pro bojové operace jsou nepoužitelní, protože mají nulovou motivaci k boji, a dokonce je u nich navíc vysoká motivace k dezerci. To potvrzují každodenní popravy v ukrajinských zákopech mezi Slavjanskem a Kramatorskem.
Zajimavá jsou i poslední videa Zelenského. Z nich je patrné, že už opět není v Kyjevě a je zpátky v Polsku ve svém improvizovaném studiu, které bylo centrem pozornosti v únoru a v březnu. CIA se zřejmě bojí, že lovci lebek by Zelenského mohli na Ukrajině dostat a předat do rukou orgánů v DLR.  Válka by tím okamžikem podle všeho skončila, a to Američané v Pentagonu nechtějí. Americká armáda podle informací očekává pád celého Donbasu do konce července, i když z posledního vývoje událostí to vypadá, že to bude dříve.
…se shromáždění lidé na to dívají a tleskají jim Nicméně už teď se ukazuje, že po vytlačení ukrajinské armády z Donbasu bude Speciální vojenská operace pokračovat, protože Vladimir Putin zopakoval, že proces demilitarizace a denacifikace se týká celé Ukrajiny. Očekává se proto, že po dokončení operací na Donbasu se pozornost přesune k Oděse a k Charkovu. Okolo Charkova seskupuje Ruská armáda obrovský invazní sbor, jehož více než polovina je zatím dislokována za hranicemi v Rusku, ale je jasné, že těchto skoro 70 000 vojáků tam čeká na povel k ofenzívě na Charkov.
VIDEO: France 24 přinesla šokující reportáž pro západní politiky o tom, jako obyvatelé Lysyčansku pláčou štěstím po osvobození Ruskou armádou
To je vůbec jedno z největších ruských měst na Ukrajině, kde se k ruské národnosti hlásí 76% obyvatel a každým okamžikem ve městě může propuknout povstání místních obyvatel proti ukrajinské armádě. V Kremlu podle všeho již padlo rozhodnutí, že Charkov bude navrácen Rusku, ale podle všeho ofenzíva nenastane dříve, než bude dokončena práce na Donbasu. Západní dezinformační mašina se postupně zadrhává a západní média se skřípáním zubů musí pomalu pouštět informace, které na Aeronetu píšeme pomalu každý den, protože mainstream to už dál nemůže ignorovat. O tom svědčí i reportáž francouzské státní televize France 24, která přinesla reportáž z Lysyčansku. Reportéři zjistili, že místní lidé pláčou štěstím a mají slzy v očích, že konečně po 8 letech je osvobodila Ruská armáda.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v18lp6t","div":"rumble_v18lp6t"});
Podpora ukrajinské armádě je podle slov reportérky v Lysyčansku naprosto mizivá. Šťastní lidé se shromažďují v ulicích, pláčou štěstím, vyvěšují ruské vlajky a rudé sovětské prapory vítězství. Ukrajinská armáda ale i po svém stažení střílí z amerických houfnic na města, která už jsou pod kontrolou Ruské armády a obětí těchto útoků jsou opět a zase jenom civilisté. Není proto divu, že operace bude pokračovat a tímto stylem a tempem se Ruská armáda postupně může jednoho dnes dostat až za Užhorod a ke slovenským hranicím. Nelze to vyloučit, protože Zelenského ovládají ze zahraničí a válka skončí, až o tom rozhodnou v Pentagonu, anebo až Rusové úplně obsadí celou Ukrajinu. Nic mezitím vlastně ani nepřipadá v úvahu. Každopádně lidé na Donbasu zažívají po 8 letech pocity neskutečného štěstí a radosti z osvobození, i když je to jen počáteční výsledek celé spec-operace.
Deluzorní konference politiků EU v Luganu připomíná Hitlerovo vyznačování na mapě SSSR, kde a na jakých územích budou provádět poválečnou obnovu německé firmy a podniky
O to více absurdně působí rozhodnutí politiků ve švýcarském Luganu, kteří se v pondělí dohodli na obnově Ukrajiny financované z rozpočtů EU a ukrajinský premiér Denys Shmygat prezentoval [ 2 ] mapu Ukrajiny, kde ukázal rozdělení oblastí, které země kolektivního Západu budou rekonstruovat jaký konkrétní region . A mapa odhalila, že Česká republika a tedy české firmy a investoři by měli obnovovat prostor Donbasu, tedy ten prostor, kde se nachází DLR a LLR. Tento prostor by tedy ČR měla rekonstruovat spolu se Švédy a Finy.
Ty děti nahoře jsou budoucností Ruska… říká žena se slzami v očích Pozorovatelé si všimli jedné pikantnosti. Na mapě ukrajinského premiéra už nebyl k Ukrajině připojen Krym. Nebylo na něm vyznačeno, kdo jej bude “renovovat” a vypadalo to, jako kdyby to bylo vůbec poprvé, kdy Kyjev symbolicky připouští, že o Krym definitivně přišel. Kyjev i Západ si zjevně myslí, že když dojde k uznání Krymu, že je ruský, že se Moskva na oplátku stáhne z Donbasu. Tohle už nelze nazvat jinak, než jako deluzorní chování západních politiků, kteří připomínají Adolfa Hitlera, která ještě v březnu 1945 ukazoval na mapě Ruska, kde budou mít němečtí generálové své pozemky, svá panství a které německé podniky se budou podílet na obnově sovětského území.
Nulová motivace ukrajinských vojáků pokládat životy za území, na kterém žije ruské etnikum, které toužebně čeká na osvobození Ruskou armádou
Tohle je úplně totéž, ve chvíli, kdy Ukrajina prohrává válku na všech frontách, tak ukrajinský premiér se pokouší z EU vytáhnout peníze na obnovu regionů, které již ukrajinské nikdy nebudou. Ne ve chvíli, kdy Zelenský zakazuje mužům opouštět bydliště, a ne ve chvíli, kdy nuceně odvedení Ukrajinci jsou popravováni v zákopech na Donbasu, protože nechtějí bojovat v již prohrané válce.
Ta válka není prohraná kvůli tomu, že by nebyly zbraně, ale je prohraná kvůli tomu, že chybí motivace k boji za území a oblasti, ve kterých žijí obyvatelé, kteří mluví jazykem nepřítele, kteří toužebně čekají na příchod nepřítele, kteří se tam narodili a kyjevská junta je v roce 2014 nahnala do náruče svého největšího nepřítele, se kterým teď v podstatě po zásluze prohrávají.
Prapor vítězství vyvěsili i vojáci na budově místní nemocnice spolu s ruskou vlajkou Jakou motivaci má násilně odvedený a odvlečený Ukrajinec na frontu, aby bojoval proti Ruské armádě v oblasti, kde místní obyvatelstvo jsou buďto etničtí Rusové, smíšení Rusové, anebo mluví rusky? Motivace je nulová. Ti ukrajinští vojáci vědí, že tam nemají co pohledávat. A v takové situaci se motivace k boji hledá opravdu těžko.
Proto i francouzská televize najednou dostala od Macrona povel, aby začala pouštět pravdivé zpravodajství o Donbasu. Proces kissingerizace .  Blíží se podzim, mrazy, zima a Evropa bude potřebovat ruskou ropu a plyn. Postupně to začne kapat, po kapkách, více a více pravdivých informací o situaci na Donbasu. Nechtěl bych být ale v kůži Fialového klauna , až se některá česká firma fakt do tendru o obnovu Donbasu přihlásí, ale ono z toho nic nebude. Budou z toho nakonec arbitráže proti EU nebo ČR za klamavou investiční nabídku.
-VK-
Šéfredaktor AE News


Nejčtenější za týden