Joe Biden jako bezohledný jestřáb: Chtěl mnohem tvrdší zásah v Jugoslávii ve stylu Japonska nebo Německa (video)
RSS

Joe Biden jako bezohledný jestřáb: Chtěl mnohem tvrdší zásah v Jugoslávii ve stylu Japonska nebo Německa (video)


Drtivá většina lidí má selektivní paměť. Pamatují si jen to, co se odehrálo nedávno. A to se týká zejména politiky. I to je důvod proč jsou mnozí političtí škůdci opakovaně u moci. Jen málokdo si pamatuje jejich starší výroky či dokonce činy.
Podobné je to v případě Joe Bidena, který je samozřejmě účelově vykreslován mainstreamem jako ideál politika, aniž by se pak kdokoli zajímal o to, co dnes již značně senilní loutka Deep state prováděla v minulosti.
Nyní se podíváme na to, co by se nejspíš stalo s bývalou Jugoslávií, kdyby měl Joe Biden v té době podobnou moc jako nyní. Tehdy byl pouhým Senátorem, takže jeho návrhy neměly patřičnou odezvu.
Válečnické choutky však projevil Biden i v dalších případech, včetně války v Iráku, kde již měly jeho činy mnohem krvavější důsledky.
Zkusme se tedy podívat na to, jak se na válku v Jugoslávii díval v roce 1999 Biden a jak ji hezky zblízka viděl tehdy teprve 12letý Novak Djokovič.
Dále již k videu níže:
Senátor Joe Biden agresivně obhajoval bombový útok na tehdy 12letého Novaka Djokoviče. Biden silně podporoval bombardování Jugoslávie v roce 1999 bez souhlasu OSN.
Djokovič, kterému bylo v té době 12 let, si pamatuje, jak děsivé bylo, když Bidenovy bomby zasáhly jeho dům.
„Táta nesl mé bratry a moje máma běžela s věcmi a já jsem uklouzl a upadl jsem. Když jsem se otočil, podíval jsem se na budovu a viděl jsem, jak ta neviditelná letadla létají a shazují bomby a země se třásla. Je to jeden z nejtraumatičtějších zážitků a obrazů v mém dětství, který ve mně zůstal dodnes.“
V roce 1999 NATO bombardovalo Jugoslávii po dobu 78 dnů bez souhlasu OSN, shodilo více než 28 000 bomb, včetně munice s ochuzeným uranem a kazetové munice, zabilo více než 2000 civilistů a vyhnalo z domovů více než 250 000 lidí.
NATO zničilo:
-25 000 obytných budov
-595 kilometrů železnic
-470 kilometrů silnic
-44 mostů
-14 letišť
-19 nemocnic
-69 škol
-18 mateřských škol
-176 kulturních památek
S enátor Joe Biden kritizoval NATO za to, že není dostatečně bezohledné a navrhl tvrdší válku ve stylu Japonska a Německa.
Když se podíváte na každou moderní americkou válku nebo konflikt, od Jugoslávie po Irák, Afghánistán, Libyi, Sýrii, Jemen, Ukrajinu nebo Gazu, najdete krvavé otisky prstů prezidenta Joea Bidena, které se přímo podílejí na zvýšení krveprolití.
Podporovat Joea Bidena znamená podporovat nikdy nekončící cyklus války a neustálý tok krveprolití.

WATCH - Senator Joe Biden aggressively advocates for bombing 12-year-old Novak Djokovic.
Biden strongly supported bombing Yugoslavia in 1999 without United Nations approval.
Djokovic, who was 12 at the time, remembers how scary it was when Biden's bombs hit his home.
"My dad… pic.twitter.com/m0T1gXsNLg
— KanekoaTheGreat (@KanekoaTheGreat) January 26, 2024


Ale to není vše.
Věděli jste, že Joe Biden byl Senátor, zodpovědný za rozpoutání války v Iráku?
Jako předseda Výboru pro zahraniční vztahy Biden zablokoval svědectví expertů, kteří dospěli k závěru, že Saddám Husajn nevlastní zbraně hromadného ničení. Biden opakovaně lhal o iráckých zbraních hromadného ničení a vazbách na Al-Káidu.
Je otázkou, zda by povolení k zahájení války vůbec prošlo Kongresem, aniž by Biden udělal vše pro to, aby byl schválen. Opravdu hrál hlavní roli v tom, že byla rozpoutána válka v Iráku.
Nese mnohem větší zodpovědnost než mnozí jiní senátoři, kteří pro to prostě hlasovali.
Prohlášení o chemických, biologických a jaderných zbraních bylo samozřejmě nepravdivé a mnoho odborníků k tomu dospělo již v době slyšení v Senátu, ale Biden těmto odborníkům nedovolil svědčit.

Did you know that @JoeBiden was the Senator most responsible for starting the Iraq War?
As Chair of the Committee on Foreign Relations, Biden blocked experts from testifying who had concluded that Saddam did not possess weapons of mass destruction.
Biden repeatedly lied about… pic.twitter.com/Te3uC4LTd9
— KanekoaTheGreat (@KanekoaTheGreat) January 26, 2024


A na závěr se krátce vrátíme k Jugoslávii s dalším  zajímavým svědectvím amerického poslance Rona Paula, jednoho z největších dlouholetých odpůrců amerických válek a NATO.
Víceméně zde potvrzuje to, nač již také roky upozorňuji: vytvoření islámských „chalífátů“ včetně radikalizace tamního obyvatelstva pod vedením zločinců z drogové mafie bylo zcela záměrné a potvrzuje se i USA financované vytváření výcvikových táborů džihádistů.
Americký  poslanec Ron Paul ve videu níže diskutuje o tom, co USA udělaly svým spojencům z první a druhé světové války, včetně financování Usámy bin Ládina a výcviku islámských džihádistů v Bosně a Kosovu (obě srbská území).
Zajímavým faktem je, že mocnosti Osy, Chorvatsko, muslimská Bosna a Albánie bojovaly s nacistickým Německem a vytvořily bosensko-muslimskou divizi Waffen SS Handzar a albánskou 21. horskou divizi SS.
Joe Biden je přímo spojen se zločiny proti lidskosti Jacka Smithe. Šlo o obžalobu albánské mafie, vůdce UÇK, vůdce zahraniční teroristické organizace, potomka albánských nacistů z druhé světové války a operativce CIA – HASHIMA THACIHO z odebírání orgánů.
Albánská mafie pojmenovala ulice po Beau Bidenovi i Joe Bidenovi. Senátor Joe Biden byl silně ovlivněn lobbistickou skupinou Albánské občanské ligy vedenou bývalým americkým republikánem Joem DioGuardim a Bidenovým přítelem.

@Kanekoathegreat Listen to then US Rep Ron Paul discuss what the US did to it's WWI & WWII Ally, including funding Osama bin Laden and Islamic Jihadist Training in Bosnia and Kosovo, (both Serbian lands).
Interesting fact, Axis Powers, Croatia, Muslim Bosnia, and Albania all… pic.twitter.com/sfCBGJOQyo
— PatriotPoliticsResearch (@PPR_Mile) January 26, 2024


 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Joe Biden jako bezohledný jestřáb: Chtěl mnohem tvrdší zásah v Jugoslávii ve stylu Japonska nebo Německa (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden