Francie: Na ulici bodající Afghánec, 80 muslimů útočících na policejní stanici a další porce obohacování
RSS

Francie: Na ulici bodající Afghánec, 80 muslimů útočících na policejní stanici a další porce obohacování

Francie patří k zemím, kde již dochází ke druhé fázi džihádu, kdy jsou mnohá území pod nadvládou muslimských gangů, přičemž francouzské právo tam neplatí. Pokud se jej již policie přesto někdy snaží uplatňovat, zpravidla se dočká odvety.
Dalším novodobým „folklórem“ multikulturní Francie jsou stále častější případy pobodání či pouliční střelby, přičemž v součtu vydají jednotlivé případy více obětí než jeden džihádistický teroristický útok.
Francie již bezesporu dospěla do stádia nejen výměny obyvatel, ale také počínající občanské války. Nicméně poslední prezidentské volby potvrdily, že islamizace je nezvratná, neboť výhra Macrona ve zřejmě i poněkud zmanipulovaných volbách, islamizaci v dalších letech ještě výrazně urychlí.
Nyní se opět – jako jednou za čas již tradičně – podíváme v krátkosti na několik případů z multikulturní Francie posledních dní…
22letý ilegální afghánský státní příslušník byl zatčen 1. července poté, co se pokusil v baru  v Bordeaux. bodnout několik lidí za pokřiku „Alláhu Akbar“.
22letý afghánský státní příslušník byl zatčen v Bordeaux v pátek 1. července krátce před 14:00. Je obviněn z toho, že vešel do rozestavěného baru a následně se zmocnil nože, kterým se podle informací policejního zdroje pokusil ubodat dělníka. Když pak oběť utekla, agresor ji pronásledoval a pokusil se pobodat několik kolemjdoucích nožem, přičemž křičel „Alláhu Akbar“ . Nejsou hlášena žádná zranění. Afghánský státní příslušník – který je v zemi ilegálně – nemá záznam v trestním rejstříku. Při zahájení vyšetřování byl vzat do vazby.
Policejní stanice Champigny-sur-Marne (Val-de-Marne) byla tuto neděli večer krátce před 21:00 opět terčem útoku nejméně padesáti lidí. Policejní zdroj uvádí přítomnost „80 osob“. Jeden z údajných útočníků byl zatčen a vzat do vazby.
Případ začal rvačkou během fotbalového zápasu ve městě Bois-l’Abbé, na rue Rodin, nedaleko policejní stanice. Policisté zároveň zadrželi podezřelého. Když se ho policisté chystali usadit do jejich vozidla, údajně předstíral nepohodlí. „Protagonisté rvačky si evidentně mysleli, že ho policie právě zmlátila, což nebyl tento případ,“ vysvětluje policejní zdroj.
Krátce poté byla jejich cílem policejní stanice. Útočníci házeli na budovu petardy a odpalovali ohňostroje. Bezpečnostní síly odpověděly tuctem kanystrů se slzným plynem.

#champignysurmarne #police #ciat pic.twitter.com/TohTFLkfso
— Amaury Brelet (@AmauryBrelet) July 5, 2022


Bavure policière dans le quartier du BOIS L’ABBÉ 945 pic.twitter.com/2hXUGwSRyU
— salmaa94k (@iceee94k) June 19, 2022

Tuto sobotu v Le Havre (Seine-Maritime) napadli policistu mimo službu dva lidé, kteří ho poznali. Muž není v ohrožení života.
Na policistu,   který nebyl ve službě, zaútočily v sobotu v Le Havre (Seine-Maritime) dvě osoby. Konkrétně utrpěl bodnou ránu do stehna.
Kolem 19:00 byl policista u vchodu do budovy, kde bydlí jeho příbuzný. Když ho poznali dva lidé na motorce, vrhli se na něho a pobodali ho. Policista však své útočníky poznal, nyní je proto hledá policie.
V Lille (Nord) byl 2. července pobodán 15letý chlapec. Momentálně je ve vážném stavu. Svědci předali podezřelého na policii. Útočník tvrdí, že je libyjské národnosti a je mu 17 let, ale policie ho pod touto identitou nezná. Jeho motivy zůstávají v tuto chvíli neznámé.
Paříž: Nigerijec zaútočil před dvěma týdny na policisty nožem. Záhy byl zatčen a vzat do vazby (viz video). Včera tentýž útočník agresivně zaútočil na policisty ve vazbě, jednomu z nich zlomil nos.

On n’en peut plus! Le 17/05/22, ce voyou, demandeur d’asile, avait agressé au couteau des #policiers en Gare de l’Est. Déféré devant le tribunal de #Paris , il avait été remis en liberté. Hier, ce même voyou a agressé des #policiers dont un a eu le nez fracturé! Cherchez l’erreur! pic.twitter.com/T8byLGx0lR
— Matthieu Valet (@mvalet_officiel) July 5, 2022

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Francie: Na ulici bodající Afghánec, 80 muslimů útočících na policejní stanici a další porce obohacování se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden