Vláda nás podvedla: Holandský policista stávkuje a je na straně farmářů
RSS

Vláda nás podvedla: Holandský policista stávkuje a je na straně farmářů

Demonstrace farmářů proti šílené politice zeleného údělu EU, potažmo holandské vlády, byly v pondělí večer policií na některých místech poměrně násilně potlačeny . Policie použila proti demonstrantům především slzný plyn, někde však i násilí, došlo také na zatýkání.
Ne každý policista je však ochotný bít svoje spoluobčany jen proto, že využívají svého ústavního práva a protestují proti bezprávnému vyvlastňování majetku a krádeži obživy mnohdy celé rozvětvené rodiny. Policista, který se odmítl postavit na stranu vlády, se rozhodl vstoupit do stávky po boku zemědělců…
Alwin van Hoeven sloužil u nizozemské policie celých 16 let a byl hrdý na to, že může pracovat pro vládu. Ale už toho má dost: V dojemném příspěvku na Facebooku policista v neděli oznámil, že 4. července, v den, kdy byly oznámeny dosud největší protesty farmářů v zemi, opustí svou práci a vstoupí do stávky. Vláda lidem lhala – o Covidu i o mnoha dalších jejich machinacích. Van Hoeven vyzval lidi, aby se postavili za svá práva.
Masivní  protesty farmářů  proti škodlivé klimatické politice v Nizozemsku jsou stále v plném proudu. Obyvatelstvo stojí za farmáři: Nejde přece jen o živobytí farmářů. Plánovaná destrukce zemědělství bude mít ničivé důsledky pro všechny občany, kteří se již nyní potýkají s přemrštěnými cenami potravin. Otevřený příspěvek odvážného policisty vysílá jasný signál a posiluje Nizozemce v jejich bojovném duchu: Politika nyní není o blahu obyvatel – je proto třeba politikům připomínat, komu mají sloužit. Policisté jako van Hoeven, kteří berou svou práci pro lidi vážně, zjevně nemají zájem drtit legitimní odpor.

#Niederlande – Verteilerzentren werden blockiert (04.07.2022)
Zehntausende Landwirte blockieren überall Vertriebszentren und Straßen. Die Bürger solidarisieren sich mit den Protesten.
Hier steht das Volk zusammen, nur so kann man die Regierung in die Knie zwingen! pic.twitter.com/u5kwajhLNJ
— Charlyle (@Charlyle7) July 5, 2022


Niederlande 04.07.22 Ein Volk steht auf. pic.twitter.com/dRs7trjv88
— Daniel Konrad (@DanielK81713886) July 4, 2022

Celý příspěvek holandského policisty:
Jmenuji se Alwin van Hoeven. V současné době pracuji jako policejní psovod. U policie jsem 16 let a už jsem dal výpověď. Chtěl jsem to nechat tak a odejít od policie 1. března 2023. Ale teď, když se tolik občanů bouří a dává najevo svou nespokojenost, cítím také potřebu vyjádřit svou nespokojenost. Udělal jsem to minulý pátek na našem oddělení, National Unit SSD, s následujícím e-mailem:
Kolegové,
v pondělí 4. července občané naší vládě řeknou dost.
Mám toho také dost. Vláda chce začít s vyvlastňováním farmářů. Není to tak dávno, co naše vláda přijala zákon určený pro válečné časy, kdy lze podniky a domy vyvlastňovat.
Slyšel jsem, že si myslíte, že to tak brzy nebude. Není to tak dávno, co byla naše vláda na pokraji zavedení povinného očkování. Na základě modelů. Model je jen tak dobrý, jak dobrá jsou data, která do něj vložíte. Dodnes je tajné, jaké jsou základní údaje těchto modelů.  Naše vláda nám neustále lže: Covid zabíjí více než 2 % nakažených, vakcíny jsou naprosto bezpečné, nemůžete na ně zemřít, Rutte už nemůže najít SMS, Rutte si nemůže vzpomenout na důležité věci. A příkladů je mnohem více.
To mi zcela vzalo důvěru v naši vládu. Býval jsem pyšný. Hrdě jsem pracoval pro nizozemskou vládu.  Teď chci mít s touto vládou co nejméně společného, ​​protože mám pocit, že mě zradili.
Naštěstí bylo povinné očkování u policie na poslední chvíli zrušeno. Pamatujte si, že jinak bych byl po 16 letech věrné služby propuštěn. Propuštění z důvodu: odmítnutí zbytečného lékařského ošetření. Jako třicátník se nemám v případě covidu čeho bát. Vládu nezajímá můj život. Stejně jako se vláda nestará o životy rolníků.
Rozhodujeme se každý den. Rozhodl jsem se jít vlastní cestou.  Vláda se nechovala jako moje vláda a můj limit byl dosažen už dva roky.
V pondělí 4. července 2022 budu stávkovat. V sázce je autonomie každého občana. V tento den provádím pouze opatření k záchraně života, nic jiného.
Alwin van Hoeven
Policie s tím nesouhlasí a dala mi oficiální příkaz k nástupu do práce 4.7.2022. Tento příkaz nebudu plnit. To bude mít za následek disciplinární řízení. A to je přesně to, co je na naší vládě špatně.  Všechno je dobré, dokud nemáte názor, který je v rozporu s jejich. Přesně proto od policie odcházím.
Velmi si vážím všech farmářů, rybářů, řidičů a všech ostatních lidí, kteří v pondělí 4. července 2022 hájí svá práva.  Jsem na vás hrdý. Nechte svůj hlas slyšet a postavte se za svá práva!
Alwin van Hoeven
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Vláda nás podvedla: Holandský policista stávkuje a je na straně farmářů se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden