Střelec z USA, který 7 lidí zabil a více než 20 zranil, se hlásí k Antifě, je radikálním progresivistou a socialistou
RSS

Střelec z USA, který 7 lidí zabil a více než 20 zranil, se hlásí k Antifě, je radikálním progresivistou a socialistou

Jistě jste i na mainstreamu zaznamenali informace o útoku v Highland Parku, k němuž došlo v den, kdy Američané slavili jejich největší svátek – Den nezávislosti, tedy 4. července.
Nemá ani cenu nějak detailněji útok popisovat, média ho byla plná. Nyní však informace směrem k útočníkovi poněkud utichají. Byl totiž typickým produktem současné ideologie – nadšeně se hlásil k radikálům z Antify a vyznával všechny atributy současné progresivistické politiky.
Logicky tedy i nenáviděl Trumpa, na němž nenechal na sociálních sítích nit suchou…
Policie ještě v neděli zatkla Roberta „Bobbyho“ Crima III, 21 let, po střelbě v Highland Parku v Illinois. Crimo zabil šest lidí a zranil více než 20 dalších osob na přehlídce 4. července v Highland Parku v Illinois (sedmý člověk podlehl zranění později).
Crimo je radikální progresivista s vazbami na Antifu, progresivní skupiny a okultismus.
Při pohledu na informace, které byly shromážděny po smrtící střelbě, je zřejmé, že vrah z Highland Parku 4. července, Bobby Crimo, má velmi tmavé pozadí.
Crimo má vazby na americké Demokratické socialisty, jak je uvedeno i na jeho tetování na krku. Jedná se o největší a nejrychleji rostoucí socialistickou organizaci v USA. Organizace samozřejmě podporovala i Bidena coby kandidáta Demokratů.

Crimo má také vazby na Antifu. Na jedné fotografii na sociálních sítích sdílí svůj tmavý outfit z Antify.

Ve svých příspěvcích na sociálních sítích sdílí Antifu a progresivní symboliku.

Důkazy odhalují, že Crimo rozhodně není Trumpovým příznivcem. Dělá si legraci z Trumpa a jeho podporovatelů ve svých příspěvcích na sociálních médiích.
Jeho příspěvky na sociálních sítích vypadají, jako by chtěl zabít bývalého prezidenta.

Používá také okultní znak na všech svých sociálních médiích.
Tato ikona pochází z „mystické sady s magickými kruhy, pentagramy a symboly imaginárních čaker. Sbírka ikon s čarodějnictvím a okultními, rukou psanými písmeny.“
Crimo sdílí ikonu ve svých mediálních příspěvcích.

Níže je jeho celkový profil .

WGN v Chicagu zveřejnila fotografii střelce z Highland Parku, který se pokoušel vyhnout policii poté, co zabil 6 lidí a zranil více než 20 dalších.
Vrah z Highland Parku měl na sobě ženské oblečení, když se snažil vyhnout policii:

Na tiskové konferenci v úterý ráno Christopher Covelli, mluvčí Lake County Major Crime Task Force, řekl, že 21letý Robert „Bobby“ Crimo III legálně koupil zbraň použitou při masové střelbě. Crimo byl zatčen asi osm hodin poté, co policie uvedla, že během svátku zahájil palbu. Druhá zbraň byla nalezena v jeho autě po jeho zatčení.

Policie uvedla, že útok plánoval týdny a v pondělí se mu podařilo dostat na střechu podniku poblíž trasy průvodu a vypálil více než 70 nábojů do panikařícího davu.
Průvod v centru města byl přerušen kolem 10:10 poté, co byly vypáleny výstřely poblíž Central Avenue a 2nd Street.

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Střelec z USA, který 7 lidí zabil a více než 20 zranil, se hlásí k Antifě, je radikálním progresivistou a socialistou se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden