Allahu akbar!! Tlupy mohamedánů řádily v italském Riccione – výpověď napadené dívky
RSS

Allahu akbar!! Tlupy mohamedánů řádily v italském Riccione – výpověď napadené dívky

Nedávné koordinované útoky muslimské omladiny v letovisku na severu Itálie zřejmě útočníky posílily a dodaly jim sebevědomí, protože takřka nikdo nebyl za útoky v letovisku, ale i na nádraží nebo ve vlaku, zadržen a umístěn do vazby. Drtivé většině mladých Severoafričanů prošlo rabování, pouliční loupeže i sexuální napadání mladých dívek.
Úspěšná akce je tedy povzbudila k další, takže v neděli vyrazili do oblíbeného italského letoviska – tentokrát na Jadranu, na tzv. „Riviéře“ – do Riccione. Tam se vše opakovalo – nepokoje, napadání kolemjdoucích, rabování, krádeže, sexuální útoky…
15letá italská dívka, která je v prázdninovém letovisku na brigádě, vypovídá, jak byla tlupou muslimů napadena:
„Zbili mě a okradli. Popadli mě za vlasy, srazili k zemi a uštědřili mi plno kopanců a ran pěstí. Byli to velmi mladí chlapci, vypadalo to, že je baví mě bít. Nikdo z přítomných nehnul prstem, aby mě bránil. Někdo natočil video. Zatímco skupina mladých Severoafričanů dívku bila, zpívala ‚Riccione come Africa ‘“.
Milena (jméno je vymyšlené) je stále v šoku. Jde o 15letou rodačku ze severovýchodu Itálie, která přes léto na Riviéře pracuje jako animátorka.
Kdy došlo k útoku?
„V sobotu večer, kolem půl jedenácté.“
Kde se to stalo?
„Ve via Martinelli, poblíž nádraží Riccione, když jsem právě vystoupila z vlaku s malou skupinou přátel, abych se zúčastnila Růžové noci.“
Jak to všechno začalo?
„Někteří z nich mě oslovili, myslím, že jich bylo pět, nezletilí jako já, myslím, že jim bylo 14 nebo 15 let.  Oddělili se od větší skupiny, možná tuctu lidí.“
A pak?
„Začali mě tahat pryč. Jeden řekl: „Chceš potíže?“ Nebo něco takového. Nejprve do mě jen strkali. Pak mi dali facku a začalo bití. Strhli mi tričko. A plivli mi do tváře.“  (pozn. plivnutí ženě do tváře znamená v islámu nejhorší ponížení – něco jako „ta žena je podřadná šlapka“)
Uhodili tě?
„Ano, útočníci  byli čtyři – nebo možná pět.“
Údery a kopance?
„Jeden mě vzal za vlasy, mnoho vlasů mi vytrhl. Ostatní do mne bušili. Mezitím mi jeden sebral kabelku, která zůstala ležet na zemi, když mě srazili “.
Co jsi měla uvnitř?
„Všechno. I-Phone 11, hotovost kolem padesáti eur, kreditní karty “.
Nebylo tak pozdě večer: vidělo tu scénu mnoho lidí?
„Ano, docela dost. Někdo točil videa, která mi pak ukázali a já jsem je vzala ke karabiniérům. Je na nich vidět všechno. Jedna z mých kamarádek se je také pokusila zastavit.“
Výsledek?
„Řekli jí ‚Rozbijeme ti obličej, jdi z cesty, nebo tě taky zmlátíme.“ V tu chvíli se musela vzdát, bylo jich příliš.“
Zasáhl ještě někdo?
„Nakonec se je jednomu chlapci podařilo odstrčit.“
Dostala jsi pak léky?
„Ano, všechno mě bolelo.“
Utrpěla nějaké zlomeniny?
„Naštěstí ne, ale z těch ran mě bolí všude. Nohy jsou potlučené. Bolí mě záda. Především mě bolí hlava, z vytahaných vlasů “.
Jakou ti dali prognózu?
„Sedm dní léčby“.
A podala jsi stížnost?
„Ano. Ke karabiniérům. A jsem ráda, že jsem to udělala.“
Stížnost na neznámé osoby?
„Ano, ale moji přátelé, dokonce i když porovnávají obrázky videí s některými profily na Instagramu, si myslí, že jde o malý gang mladíků, kteří už podobné věci udělali na severovýchodě.“
Bojíš se?
„Jsem šokována“.
Je to poprvé, co jsi přijela na sezónu na Riviéře?
„Ano“.
Vrátíš se?
„Tam, kde pracuji, se cítím dobře. V sobotu v Riccione jsem se ocitla ve špatnou dobu na špatném místě.“
Tolik výpověď jedné z mnoha napadených. Přímo na nádraží v Riccione pak bylo natočeno i toto video, kde odjíždějící invazisté nadšeně křičí: „Allahu akbar!“:
document.createElement('video');
https://necenzurovanapravda.cz/wp-content/uploads/2022/07/291235234_1084032388857735_3298095364732401590_n.mp4
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Allahu akbar!! Tlupy mohamedánů řádily v italském Riccione – výpověď napadené dívky se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden