Ve Skotsku se na škole pro porodní asistentky učí, že otěhotnět může i biologický muž
RSS

Ve Skotsku se na škole pro porodní asistentky učí, že otěhotnět může i biologický muž

O těhotných mužích jste už jistě někdy četli. Jenže v případech, které se dostaly do médií se VŽDY jednalo o ženy, které se nechaly přeoperovat na muže, tedy o původně biologické ženy, které později podstoupily hormonální  a operativní léčbu změny pohlaví. A tak nějak v mezičase otěhotněly. O takovém případě jste si mohli přečíst i zde .
Ovšem to, co se nyní učí v pokrokářských skotských školách, se už vymyká nejen všem dosavadním šílenostem, ale také skutečným biologicky daným faktům. V době, kdy již existuje více než 120 pohlaví , však nejde o nic neobvyklého.
Degradace školství v celém západním světě postupuje značnou rychlostí, takže jakýmkoli nesmyslům, které jsou studentům vtloukány do hlav, se dnes už nikdo informovaný nepodiví. Ale učit takové nesmysly na škole, jejíž absolventky mají na starosti lidské životy, je už přespříliš. Studentka, která by se proti těmto nesmyslům ohradila, by se zřejmě se zlou potázala. A je také pravděpodobné, že mnohé studentky budou podobné informace považovat za pravdivé.
Ovšem naskýtá se otázka, zda vůbec budou mít v budoucnu ženy zájem, aby se o ně podobně indoktrinované porodní asistentky staraly…
Studentské porodní asistentky na Napier University se učí – a to zcela vážně, že muži, tedy zcela kompletní s mužskými pohlavními orgány (uvnitř i vně), mohou otěhotnět. Ještě horší je, že studentky byly příliš zastrašeny tyranií wokismu, než aby tento nesmysl zpochybnily.
O této výuce informuje hned několik britských médií a lze očekávat, že brzy začnou pokrokové Skotsko napodobovat i ve zbytku země.
Například The Sun k tomu uvádí:
Na Edinburgh Napier University se o tom studenti učí jako součást online modulu.
Při změně svého doporučení univerzita Napier nejprve změnila „ženy“ na „rodící lidi“.
Některé ženy musí být během porodu katetrizovány, aby vyprázdnily močový měchýř, a modul obsahuje pokyny, které ženám pomáhají.
Jako součást modulu jsou také nabízeny pokyny, jak katetrizovat penis.
Instrukce uvádí: „Mužské osoby by měly být varovány před nepohodlím.“
A to není vše. Studenti obdrželi e-mail, ve kterém je varovali, že
„Tato aktualizace byla provedena s ohledem na skutečnost, že zatímco ve většině případů bude mít rodící osoba ženské genitálie, můžete se starat také o těhotnou nebo rodící osobu, zatímco přechází z muže na ženu a může mít stále vnější mužské genitálie.
Musíte být obeznámeni s katetrizačním postupem pro ženskou i mužskou anatomii. Z tohoto důvodu, kde je to vhodné, se tato kniha týká osoby nebo rodící osoby.“
Nesmysl je neuvěřitelný: Tito studenti jsou učeni, že chlap, který je již blízko tomu, aby mu byl penis uříznut, se může v nemocnici prezentovat jako těhotný a rodící, a proto vyžaduje, aby byl tento stále existující penis katetrizován.
nové ideologii se přizpůsobují i emotikony přidáním ikonky těhotného muže nebo těhotné bezpohlavní osoby To je to, co oddanost šílenství takzvaného transgenderismu dělá: Doslova likviduje mozky lidí do bodu, kdy se fantazie stává realitou.
Je smutné, že kvůli tyranskému vlivu, který mají levičáci na akademickou obec v anglicky mluvícím světě, se studenti bojí protestovat proti šílenství vycházejícímu z jejich fakulty. Jedna studentka napsala: „Pro tento kurz musíme napsat esej. Zmínila jsem se pouze o ženách a těhotných ženách a mám neodbytnou obavu, že ztratím body. “
Jedna věc, která je jistá, je, že na LGBTQ+++ lidech není nic marginalizovaného. Podařilo se jim manipulovat společností do té míry, že jsou mimo jakoukoli možnou kritiku. To znamená, že mají veškerou moc. Žádná společnost však nikdy nepřežila dlouho, když její vládci byli šílení.
Je třeba doufat, že se zdravý rozum vrátí do západního světa (zejména do anglicky mluvícího západního světa) a tyto šílenosti budou zapomenuty. Pokud nebudeme jednat brzy, vrátíme se do jeskyní…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden