„Kdo si ještě nedal tři dávky vakcíny, ten je blázen,“ říká australský ministr zdravotnictví (video)
RSS

„Kdo si ještě nedal tři dávky vakcíny, ten je blázen,“ říká australský ministr zdravotnictví (video)

Jak jistě víte, tak právě Austrálie zavedla jeden z nejtužších covidfašistických režimů – a to dokonce včetně jakýchsi koncentráků pro potenciálně nakažené, ale jinak zcela zdravé lidi.
Není divu, že potom ministr této vlády ve snaze o vpravení nejméně tří dávek do „všeho co se hýbe,“ nazve ty, kdo ho neposlechnou, blázny. Otázka však je, zda je větší blázen ten, kdo ministrově nátlaku odolává nebo zda jím není spíš ten, kdo ho oddaně poslechne…
Ministr zdravotnictví australského státu Nový Jižní Wales Brad Hazzard  zaútočil na lidi, kteří dosud nebyli třikrát očkováni proti covidu.
Více než 30 procent oprávněných obyvatel státu dosud nedostalo třetí dávku. Hazzard je v úterý označil za „blázny“.
Ministr dále řekl, že se neprokázalo, že by vakcíny bránily variantám BA4 a BA5 v šíření po celém státě, ale dodal, že plně očkovaní lidé „mají menší šanci onemocnět nebo zemřít“.

Australië: "Als je niet de volle dosis hebt gehad, dus drie prikjes – dan ben je crazy". pic.twitter.com/vPtXKkyEvb
— Joost (@raretijden) July 5, 2022

„Pokud jste si nedali všechny tři dávky, jste blázni,“ řekl novinářům. „Měli byste je dostat. Tím se snižuje riziko hospitalizace nebo úmrtí. Nemohu to dostatečně zdůraznit.“
V úterý zaregistroval Nový Jižní Wales již popáté za posledních sedm dní více než 10 000 údajně „nakažených koronavirem“. Hazzard řekl, že očekává více než 30 000 případů denně. Světová zdravotnická organizace tento týden uvedla, že covid ožívá ve 100 zemích. Zdá se, že ještě před koncem léta se tak opět pro celý západní svět chystá pokračování covidové „taškařice“ a zřejmě i zvýšeného nátlaku na neočkované, což ostatně zdůraznili také v EU.
V roce 2020  mluvil ministr Hazzard  o koronavirové krizi na tiskové konferenci. „Už jste slyšeli, že řada lidí se virem nakazila doma. Musíme k tomuto Novému světovému řádu… k tomuto novému světu covidu přistupovat opatrněji, dokonce i v našich vlastních domovech,“  řekl tehdy ministr. Je pozoruhodné, že média tento freudovský lapsus zcela přehlédla…




5
Ohodnoťte tento článek




Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek „Kdo si ještě nedal tři dávky vakcíny, ten je blázen,“ říká australský ministr zdravotnictví (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden