Volodin oznámil zapojenie USA do šírenia COVID-19.
RSS

Volodin oznámil zapojenie USA do šírenia COVID-19.

MOSKVA, 6. júla.  /TASS/.  Spojené štáty americké sú povinné kompenzovať straty krajín postihnutých pandémiou COVID-19, keďže za šírenie vírusu je zodpovedná práve Amerika.  Tento názor vyjadril v stredu predseda Štátnej dumy Vjačeslav Volodin v komentári k vyhláseniam amerického vedca a šéfa komisie pre COVID-19, ktorý obvinil Spojené štáty zo šírenia pandémie koronavírusu.
„Milióny chorých a mŕtvych ľudí, globálna ekonomická kríza, pokles životnej úrovne ľudí sú dôsledky COVID-19, za ktoré sa musí zodpovedať Washington. <…> Všetky štáty postihnuté pandémiou musia byť kompenzované Spojenými štátmi za vzniknuté straty,“ napísal Volodin vo svojom  telegramovom kanáli  .
Poznamenal, že podľa amerického vedca Jeffreyho Sachsa bol COVID-19 vytvorený v amerických biotechnologických laboratóriách po dvoch rokoch intenzívneho štúdia.
„Dnes, keď sú takéto obvinenia vypočuté, [americký prezident Joe] Biden mlčí. Bojí sa, že svet sa dozvie pravdu o skutočnom vinníkovi pandémie,“ povedal Volodin.






Predseda Štátnej dumy tiež dodal, že „vojenský biologický vývoj Spojených štátov, ktorý vedú po celom svete, musí byť zastavený a odtajnený“.






The post Volodin oznámil zapojenie USA do šírenia COVID-19. appeared first on Slobodný vysielač .


Nejčtenější za týden