Ty lži a tajnosti už mě nebaví! Jim Carrey v televizi vykřikoval tajemství Iluminátů
RSS

Ty lži a tajnosti už mě nebaví! Jim Carrey v televizi vykřikoval tajemství Iluminátů


Jim Carrey je známý vtipálek. V rámci svého posledního výstupu v televizi se však rozhodl odhalit divákům velké tajemství – činnost Iluminátů v Hollywoodu. (Foto: Youtube)









Ve svém grandiózním nástupu na pódium v show Jimmyho Kimmela používá Carrey jasné gesto (viz obrázek).



Obecenstvo nadšeně křičelo a tleskalo, nebylo však jasné, zda tleskají proto, že gestu porozumělo, či jednoduše proto, že herce opět spatřili po tom, co si pracovně odskočil z Hollywoodu.



Na videu (viz níže) Carrey dělá dlaněmi symbol trojúhelníku a doprostřed vystrkuje jazyk a Jimmy Kimmel ho zvědavě sleduje zpoza svého stolu.



Obecenstvo se uklidní, až když se Carrey posadí do křesla. Kimmel se ho zeptá: 



„Co to znamená? Je to pozdrav nějakého gangu?“



Carrey šlehne po Kimmelovi nevěřícným pohledem: „Jo, jasně, ty vůbec netušíš, co to je,“ vtipkuje. Kimmel však odpoví: „Ne, nevím.“



„Takže ty nevíš, co to je, Jimmy Fallon neví ,,co to je, David Latterman neví, co to je, žádný komik v šoubyznysu neví, co tohle je,“ ptá se se Carrey a gesto ukazuje znovu.



Pro ty, kteří netuší, na co Carrey naráží – trojúhelník se znakem uprostřed (zpravidla okem) je znamením Iluminátů, tajné vládnoucí síly, která má vazby na všechna velká odvětví, včetně ekonomiky, zábavního průmyslu, armády a náboženství. Odkazy na Ilumináty jsou všudypřítomné napříč Hollywoodem.



Když Kimmel stále odmítá přiznat, že symbol poznává, řekne Carrey:



„Ale no tak, Jimmy. Jsem tu, abych si na celou tuhle věc posvítil. Už mě unavují všechny ty lži. Je to tajný symbol Ilumi-drátů a ty jsi toho všeho součástí. Je to symbol vševědoucího jazyka,“ chvástá se Carrey do publika. 





Článek Ty lži a tajnosti už mě nebaví! Jim Carrey v televizi vykřikoval tajemství Iluminátů se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden