Německo: Afghánec ubodal svoji ženu 29 bodnými ranami, protože chtěla žít jako Evropanka
RSS

Německo: Afghánec ubodal svoji ženu 29 bodnými ranami, protože chtěla žít jako Evropanka

K další z již poměrně dlouhé řady 100% importovaného zločinu – vražd ze cti – došlo v Německu. A zdá se, že Němci po podobném obohacování touží i nadále, vláda totiž plánuje mimo již v zemi žijících Afghánců přivézt do země až 5000 jejich krajanů ročně. K tomu si přičtěte slučování rodin a jejich velmi vysokou porodnost a přečíslení původních Němců bude zase o něco urychleno.
Ke zločinu došlo v Lübecku (Šlesvicko-Holštýnsko). Dcera (2) klidně spala, když její otec Samad Q. (39) způsobil krveprolití v obývacím pokoji a zabil její matku (23). Ayoubi Q. utržila hluboké bodné rány do srdce a plic od nože s 18cm čepelí. 23letá žena vykrvácela v obytném kontejneru uprchlického centra v Ahrensburgu (okres Stormarn). Muž jí zasadil celkem 29 bodných ran!
Po krvavém násilném činu v září 2021 byl v pátek před krajským soudem v Lübecku vynesen rozsudek nad mužem z Afghánistánu. Samad Q. musí strávit zbytek života za mřížemi za vraždu své ženy. Nechtěl přijmout úsilí své ženy o emancipaci, a proto ji zabil, řekl předseda poroty v rozsudku. To je vražda z nízkých pohnutek.
S rozsudkem soud vyhověl žádosti státního zastupitelství, které pro obviněného požadovalo doživotní vězení. Obhájce obžalovaného naopak požadoval, aby byl 39letý muž odsouzen za zabití. Po vynesení rozsudku řekl, že zatím není jasné, zda podá žádost o odvolání.
Podle žalobců se oběť chtěla osvobodit od konzervativního manžela, což Samad Q. nepřijal. Kromě toho údajně Afghánec odmítl západní životní styl své ženy.
Poté Samad Q. uprchl z uprchlického centra a byl zatčen na hraničním přechodu v Bavorsku  v autobuse jedoucím do Milána (Itálie).
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden