VIDEO: Americký veterán při oslavě 100. narozenin prohlásil, že Amerika jde k čertu a nepoznává svoji vlastní zemi! Tohle není země, za kterou jsme bojovali a umírali! Lidé už nikdy nebudou mít ty příležitosti, jaké jsme měli my! Krize se začíná prohlubov
RSS

VIDEO: Americký veterán při oslavě 100. narozenin prohlásil, že Amerika jde k čertu a nepoznává svoji vlastní zemi! Tohle není země, za kterou jsme bojovali a umírali! Lidé už nikdy nebudou mít ty příležitosti, jaké jsme měli my! Krize se začíná prohlubov

VIDEO: Americký veterán při oslavě 100. narozenin prohlásil, že Amerika jde k čertu a nepoznává svoji vlastní zemi! Tohle není země, za kterou jsme bojovali a umírali! Lidé už nikdy nebudou mít ty příležitosti, jaké jsme měli my! Krize se začíná prohlubovat v celé Evropě a v Německu první města začala omezovat dodávky teplé vody na omezený počet hodin v důsledku nedostatku plynu v celé zemi! Na podzim už němečtí zákonodárci zvažují zákaz dobíjení elektrických aut, aby byl dostatek elektřiny na topení v bytech pomocí přímotopů! Total Control a nulový pohyb obyvatelstva umocní nová covidová vlna!
Americký válečný veterán Carl Spurlin Dekel, který prošel II. sv. válkou jako voják Marine Corps, oslavil za přítomnosti televize Fox News své kulaté 100. narozeniny, ale z natáčení se stalo drama, protože 100-letý Carl začal komentovat současnou situaci v USA. Je doslova naštvaný z toho, co se stalo se Spojenými státy, protože za tohle on a jeho kamarádi nebojovali a neumírali.
Amerika podle jeho názoru jde k čertu a lidé dnešní doby, dnešní mladí lidé, již nikdy nebudou mít tu svobodu a ty příležitosti, jaké měl on a jeho generace. Video se začalo lavinovitě šířit po sociálních sítích, protože nestává se často, aby dekorovaný válečný veterán začal v přímém přenosu nadávat na svou vlastní zemi a stav, v jakém se nachází. Inflace v USA likviduje nejen veškeré úspory, ale vede k takovému růstu cen zboží a služeb, který rodiny střední třídy už nedokáží prakticky pokrývat svými příjmy.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v18pob1","div":"rumble_v18pob1"});
Veteráni v USA jsou symbolem tradic, ale ve chvíli, kdy 100-letý veterán začne prohlašovat, že tohle není země, za kterou bojoval, a že země jde k čertu, se prostě najednou odhalí ty vnitřní problémy ve společnosti úplně naplno. Americké války po celém světě, a teď nemluvíme o II. sv. válce, zajišťovaly USA po celé dekády status nejrozvinutější země, a to díky vojensko-průmyslovému komplexu a od roku 1974 hlavně díky petrodolaru. Veškerá ekonomika USA byla podložena dolarem, který ale nebyl položen na americké práci, na americké produktivitě, ani na americké produkci a výrobě, ale pouze a jedině na hladině ropy v arabském barelu. Plovoucí americký petrodolar na hladině ropy v arabském barelu byl jedinou věcí, která držela americkou ekonomiku a spolu s ní americký sen při životě.
Petrodolar plovoucí na hladině ropy v arabském barelu
Nikde jinde na světě neexistovala situace, kdy vám banky nutily nekonečné a nekonečné nabídky kreditních karet a úvěrů na všechno, a to bez jakýchkoliv podmínek, příjmů, prostě to nebylo nutné. Petrodolar generoval takovou sílu dolaru na ulici, že bankám nevadilo poskytovat úvěry i nebonitním klientům.  Šejkové si totiž drželi zisky za ropu právě v amerických bankách, a ty tak nevěděly, co s tolika penězi, a jak a kde je zhodnotit a otáčet. Bylo jich tolik, že americké banky přetékaly likviditou jako nikdy v dějinách.
Když nastal krach malého klienta s kreditkou, banka mu dluh škrtla, nebo se spokojila s konsolidací, která mnohdy znamenala, že dlužník splatil jen 20% dluhu z kreditní karty a tím byl úvěr nejen vyrovnaný, ale banka ještě navíc do kreditních agentur nahlásila, že dlužník splatil své dluhy, což zvedlo dlužníkovi kreditní skóre, takže mu za čas začaly chodit nabídky na nové kreditní karty. Tenhle stav byl celé desítky let v USA možný kvůli dvěma věcem. Tou první byl americký vojensko-průmyslový komplex, který učinil dolar na celém světě neotřesitelný.
Henry Kissinger, arabský král Fahd a Robert Nixon při dojednání vzniku petrodolaru. Šejkové za prodej ropy výhradně za petrodolar dostali nekonečné dodávky amerických zbraní a vojenskou ochranu (poskytovanou často Izraelem). Američané díky vzniku petrodolaru získali nejen platby za ropu ve vlastních tisknutých dolarech, ale hlavně nekonečnou a uměle generovanou světovou poptávku všech zemí světa po dolarech, které se staly nezbytnými k nákupu právě té ropy. A tou druhou věcí byl petrodolar, který učinil dolar z ulice pro změnu nepotopitelným, protože cokoliv plave na hladině ropy v arabském barelu, to nelze potopit. Tedy přesněji řečeno, až donedávna. V konceptuální rovině jsem mnohokrát opakoval a v rádiu SVCS často vysvětloval, že odpis USA jako mocnosti je možný pouze tehdy, pokud bude odepsán petrodolar. A aby petrodolar mohl padnout, je k tomu zapotřebí, aby padl světový obchod s ropou.
A až donedávna něco takového bylo naprosto a dočista vyloučeno, protože i malé dítě ve škole vědělo, že na ropě funguje celý svět, úplně všechno, kam se člověk podívá. A jak by tedy obchod s ropou mohl padnout? To je přece nesmysl, říkali ekonomové ještě před 15 lety zcela neochvějně. Za ropu v globalizovaném průmyslu neexistuje náhrada, zaznívalo od ekonomů. Jenže těsně před příchodem covidové pandemie v roce 2020 se něco stalo.
Odstavit USA pro globalisty znamená odstavit svět a průmysl od (s)potřeby ropy
Před parlamentem ve Stockholmu ve Švédsku si sedla jakási holka ve žluté pláštěnce a začala stávkovat místo školy proti tomu, že světové vlády nedělají nic proti emisím CO2. Ano, byla to Greta Thunberg, která se stala mediální loutkou něčeho, co mělo zlikvidovat světový trh s ropou. Globalisté se rozhodli, že jedinou cestou, jak zničit světovou dominanci USA a jeho systému Pax Americana, je potopení amerického petrodolaru tím jediným způsobem, kterým to potopení bude fungovat.
A to je přechod automobilového průmyslu na celém světě na elektřinu a baterky!   Ve chvíli, kdy svět nebude potřebovat do aut ropu od Arabů, v tom okamžiku se petrodolar plovoucí na hladině ropy v arabském barelu potopí ke dnu. A s ním i americký mocenský systém Pax Americana. To je celý plán! Nic jiného za projektem New Green Deal není a nebylo. Je to plán na potopení petrodolaru a s ním i americké globální moci Pax Americana. Ale Američané nejsou debilové, rozhodli se, že se budou bránit.
Greta: Operace globalistů na odstavení světa od potřeby ropy, a tím pádem od petrodolaru Globalisté totiž k odchodu od ropného automobilismu k elektřině potřebují poměrně dlouhé přechodné období. Bude potřeba vybudovat obnovitelné zdroje energie, hodně zdrojů, a to bude trvat dlouhá a dlouhá léta. To přechodné období v Evropě měl energeticky vykrývat laciný ruský plyn, protože na světě nic lacinějšího než ruský plyn nenajdete.
Evropa by tak v plynových elektrárnách vyráběla elektřinu a již okolo roku 2030 by se Evropa a globalisté odpojili od arabské ropy, která drží na hladině petrodolar a s ním americkou ekonomiku a systém Pax Americana. Tohle by znamenalo konec amerického impéria. Americký národní prediktor proto musel zařídit, aby Evropa v žádném případě neměla přístup k lacinému ruskému plynu, protože bez něj Evropa nebude moci od arabské ropy odejít.
Americký prediktor potřeboval globalistům zhatit plán na odchod Evropy od petrodolarové ropy
Minimálně ne tak rychle, jak bylo v plánu. A proto Washington potřeboval izolovat Rusko, aby nemohlo anebo nesmělo do EU dodávat svůj laciný plyn. USA se snažily několik let o izolaci Ruska, o zablokování ruského plynu, již Trumpova vláda se snažila sankcemi a všemi silami zablokovat dostavbu Nord Stream 2. Pentagonu se nedařilo vrazit mezi Berlín a Moskvu klín, který by dodávky ruského plynu do EU zastavil.
Jenže, potom přišel k moci na Ukrajině maňásek, loutka, marioneta a komediant Zelenský, kterého do funkce a pomocí peněz protlačil Igor Kolomojský. A tento herec se náramně osvědčil. Začal prohlašovat, že chce Ukrajinu přivést do NATO. Okázale vykřikoval, že Ukrajina zpátky získá Krym i Donbas. Začal vyhrožovat tím, že by Ukrajina si měla znovu pořídit jaderné zbraně.
Igor Kolomojský A v tom okamžiku Moskva už začala tušit, že tento blázen opravdu představuje pro Rusko hrozbu. Moskva tak koncem loňského roku poslala [ 1 ] do centrály NATO v Bruselu a rovněž do Washingtonu dokumenty s výzvou k jednání o bezpečnostních garancích v Evropě , přičemž součástí jednání mel být i neutrální status Ukrajiny. NATO i Washingotn ale na nabídku Moskvy opdověděly negativně, že o ničem s Moskvou jednat nebudou. Kreml to vyhodnotil jako přípravu k válce a o 2 měsíce později zahájilo Rusko speciální operaci na Ukrajině. Američané dosáhli svého, vyprovokovali Rusko k invazi na Ukrajinu a Washington začal řvát k uvalení sankcí proti Rusku. Berlín v takové situaci už nemohl USA odolávat a Nord Stream 2 byl zastaven.
Německá města zavádí první přídělové systémy na odběry plynu
V současné době se v Německu znovu uvádějí do provozu uhelné elektrárny, znovu se budou zprovozňovat doly a jak se zdá, tak projekt New Green Deal se odkládá, protože zkrátka za této situace se nedá realizovat. Elektřiny bude málo a kvůli nedostatku ropy budou muset domácnosti v Evropě přejít na elektrické přímotopy.
Němečtí zákonodárci už dokonce uvažují o novelizaci tzv. Krizového zákona, který by zakázal v zimních měsících nabíjení elektrických aut z veřejných rozvodných sítí, pouze s výjimkou aut policie, sanitek, pošty a zásobování. A to je teprve začátek. V německém Sasku ve městě Dippoldiswalde místní provozovatel nájemních bytů rozeslal nájemníkům papír [ 2 ] , že dodávka teplé vody z plynových kotlů bude na příděl, konkrétně ve stanovených hodinách.
Nord Stream 2 měl zajišťovat odchod Evropy od ropy, rozuměj od USA a jejich petrodolaru Podle oznámení již nebude teplá voda pro 600 bytů družstva k dispozici nepřetržitě, ale pouze s přestávkami. Nájemníci se budou moci sprchovat teplou vodou v době od 4 do 8 hodin ráno, od 11 do 13 hodin a od 17 do 21 hodin večer. V noci a mezi těmito časy poteče z kohoutků jen studená voda. Provozovateli bytů se totiž nepodařilo najít dodavatele plynu na topnou sezónu. Plyn v Německu prostě není už pro všechny. Doufám, že už chápete, k čemu to celé vede.
Je to proces Total Control, kdy lidé se nebudou moci pohybovat z místa na místo, protože si přes zimu nebudou moci ani nabít elektrické auto, ani nebude plyn, a ani nebude benzín, protože i na benzín se očekávají příděly. A do toho všeho na podzim vstoupí další covidová vlna, na kterou již v celé Evropě a ve všech médiích podle plánu upozorňují zaplacení šašci farmaceutických společností.
Americká konceptuální válka proti Rusku se odrazila jako bumerang a ničí jak Evropu, tak i USA
Znovu se začne pracovat z domova, takže auto nebude potřeba, lidé nikam jezdit nebudou, takže ani nebudou muset nabíjet elektrická auta. Jsme tak svědky tzv. Superkrize, tedy souběhu hned několika krizí dohromady takovým způsobem, aby omezily obyvatelstvo na osobních svobodách, pohybu, cestování a hlavně na spotřebě, což povede k vytvoření občanské závislosti na pomoci státu.
Jenže, ta krize se neomezuje jen na Evropu, ona doléhá i na Spojené státy. Co udělali Američané špatně? Takhle to přece fungovat nemělo! Odpovědí je globalizace! Amerika je dnes zemí, jejíž stabilita je odvislá od výkonu globální ekonomiky. A když globální ekonomika v důsledku energetický krize způsobené uvalením amerických sankcí na Rusko se hroutí, potom se hroutí i americké domácnosti , americké regály v obchodech jsou prázdné, není ani Sunar pro děti, ani hygienické vložky.
Prázdné regály v obchodech v USA s dětskou výživou To je důsledek bumerangového efektu americké konceptuální války s Ruskem. A tu válku Američané prohrávají. Minimálně v Rusku není s dětskými výživami nebo s vložkami žádný problém, na rozdíl od USA. Znovu se ukazuje, že Američané chtěli “ jenom ” odpojit Evropu od ruského plynu, ale ve skutečnosti způsobili sankcemi na Rusko rovnou energetickou krizi celé světové globální ekonomiky. Takový sajrajt už nedokážou Američané napravit, co způsobili. A tak byl na pomoc a záchranu přivolán Henry Kissinger, americký globalista č. 1 a kmotr petrodolaru.  Kruh se uzavřel. Proto si všímejte změn v mediálním prostoru, jak postupně Zelenský a Ukrajina začnou postupně, pomalu a polehoučku být odsouváni na vedlejší kolej. A americký veterán, ten pouze situaci sleduje a komentuje výsledek. Amerika jde k čertu.
-VK-
Šéfredaktor AE News


Nejčtenější za týden