Ukrajinské úřady postrádají 3,4 milionu Ukrajinců, kteří neopustili Ukrajinu, ale skrývají se před státními orgány, aby se vyhnuli frontové mobilizaci!
RSS

Ukrajinské úřady postrádají 3,4 milionu Ukrajinců, kteří neopustili Ukrajinu, ale skrývají se před státními orgány, aby se vyhnuli frontové mobilizaci!



VK
Ukrajinské úřady postrádají 3,4 milionu Ukrajinců, kteří neopustili Ukrajinu , ale skrývají se před státními orgány, aby se vyhnuli frontové mobilizaci! Předseda poslaneckého výboru pro hospodářský rozvoj popsal na ukrajinské televizi, jak se miliony Ukrajinců odpojily od státního systému, odstěhovali se z bydliště, přestali používat bankovní účty, platební karty a pracují a žijí někde načerno!
Na Ukrajině mizí už nejen peníze ze západní vojenské a humanitární pomoci, ale dokonce už i samotní Ukrajinci. V televizním diskusním panelu ukrajinské televize to oznámil Dmytro Natalucha, předseda poslaneckého výboru ukrajinského parlamentu pro hospodářský rozvoj.  Podle jeho prohlášení postrádají ukrajinské úřady ke konci ledna 3,4 milionu mužů v branném věku, kteří naprosto dokonale a dočista zmizeli ze státního systému  a stát o nich ví jenom jejich identifikační číslo. Jak uvedl Natalucha, ti lidé neodjeli do ciziny, nejsou invalidé, nejsou studenti, nejsou v armádě a nejsou nikde oficiálně zaměstnáni. Na adrese svých bydlišť se nezdržují, prostě zmizeli, ale pravděpodobně se stále ekonomicky podílí na ekonomice, někde pracují, ale pouze načerno.




Těch lidí je podle Nataluchy tak obrovský počet, že to začíná být národně-bezpečnostní a ekonomický problém, protože ti lidé neodvádí do rozpočtu žádné daně a navíc vznikají mezi nimi neregistrované ekonomické vztahy , neregistrované underground banky, nebankovní struktury, prostě část ukrajinské populace začala na Ukrajině zakládat  Deep State , tedy skrytý hluboký stát s vlastní strukturou, ale v jiném slova smyslu než představuje americký  Deep State . Ten je tvořen ze shora nevolenými elitami a vojensko-průmyslovým sektorem napojeným na americkou 5. kolonu, tedy na korporátní média, která jsou nedílnou součástí amerického  Deep State .




Na Ukrajině vznikl Deep State s miliony nedohledatelných lidí
Tento ukrajinský systém je ale budovaný zezdola z podsvětí, přičemž strukturalizace ekonomiky tohoto  Deep State  je v podstatě totožná s americkou předlohou. Je to autonomní a skrytý systém, který je zcela oddělen od státních institucí a od státu jako takového.  Tato obrovská skupina skoro 3,5 milionu ukrajinských mužů se může kdykoliv radikalizovat a vytvořit sílu vnitřního odporu vůči státu.  Natalucha proto varoval, že chystaný mobilizační zákon se musí radikálně změnit a zmírnit, protože jinak bude mít za následek něco daleko horšího pro Ukrajinu, a to je vytvoření podzemní moci, resp.  Deep State  aparátu z podsvětí, které mohou prý ovládnout Rusové.
Volodymyr Zelenský má v ukrajinském parlamentu den ode dne slabší pozici Ukrajina je obrovská země a tito lidé prostě se najednou ztratili, aniž by opustili území Ukrajiny. Ti lidé rovněž přestali chodit do obchodů na nákupy, ve kterých patrolují hlídky odvodních úřadů (TCC), protože na Ukrajině se po éře Covidu rozšířili donáškové služby, takže tito lidé si objednávají zboží na donášku, od jídla až po oblečení, drogerii, léky, prostě úplně všechno. Tyto služby přitom rovněž poskytují donáškové firmy, které fungují buď napůl anebo úplně mimo systém. Na ruských sociálních sítích si z toho dělají legraci, že se Putinovi povedli demobilizovat 3,4 milionu Ukrajinců bez jediného výstřelu, což je ale do značné míry nesprávné vyhodnocení.
Zelenský de facto proti sobě vyrobil na Ukrajině podzemní armádu
Tohle není Putinova zásluha, protože toto zmizení 3,4 milionu ukrajinských mužů má na svědomí jediná osoba, a to kokainový guru Volodymyr Zelenský. Právě on posílá do ruského masomlýna na Donbasu a na jihu Ukrajiny stovky tisíc Ukrajinců, aniž by to mělo význam a smysl, protože fronta se nikam nepohnula a  peremoga  není a nebude.
Všichni Ukrajinci, kteří chtěli dobrovolně bojovat za Ukrajinu, už odvedeni byli a buď jsou mrtví, anebo invalidní po zmrzačení v boji.  V této chvíli už na Ukrajině není ani jeden jediný Ukrajinec, který by v současné chvíli chtěl jít na frontu dobrovolně. A proto přišel prezident Zelenský minulý rok v prosinci s návrhem novely mobilizačního zákona, který po pár dnech nakonec z parlamentu stáhl kvůli přepracování, protože neměl šanci na schválení.
Odvodní komisař TCC u dveří muže povolaného k mobilizaci Od té chvíle se na ukrajinských médiích pořádají panelové diskuse a debaty k novele, co by v ní mohlo být, co by tam nemělo být, vedou se polemiky, a to je známka toho, že ta novela je vlastně už teď de facto mrtvá, protože ať se na to podívají jakkoliv, nakonec to skončí u stejné a jediné otázky, kde vzít nové vojáky, když nikdo už bojovat nechce? Na Ukrajině již totiž denacifikace proběhla.
Ukronáckové jsou již  mogilizováni , anebo jsou z nich váleční invalidé. Naživu zůstávají jen dobře vypasení velitelé v týlových pozicích, kteří fanaticky dopředu do zákopů ženou mobilizované a vyjukané  odchytance  odněkud z ulice v Kyjevě, kde je sebrala hlídka TCC při cestě na diskotéku Míši Kocába a liberálů z Pohody. Tito odvedenci mají na frontě životnost 48 hodin.
Nikdo už nechce na frontu a média se snaží maskovaně nastolovat diskusi o potřebě konce války
Velitelé ale jejich smrt nahlásí až za 2 nebo 3 měsíce, během kterých berou na odvedence dál peníze, proviantní příděly a munici, obojí potom obratem mizí na černém trhu na Ukrajině.  Jít umřít na frontu bez smyslu a bez  peremogy  je prostě pro Ukrajince slabá motivace.  Není divu, že se ti kluci, muži a starci odpoutávají od systému a mizí ve strukturách ukrajinského podsvětí a černé ekonomiky, v nedohledatelném prostředí ukrajinského  Deep State .
Ukrajinci nejsou všichni náckové, ani Banderovci, jsou to normální lidé, kteří válku nechtěli, proti Rusku jít bojovat nechtěli, mnozí ani Majdan nepodporovali, ale teď by měli jít umírat za  Ňuchačenka  a jeho krasavici, na kterou má napsané nemovitosti po celém světě? Tak se prostě seberou a jdou. Ti, kteří mají peníze, uplatí celníky na hranici a skončí v EU. Ti, kteří nemají peníze na uplacení, zmizí v podsvětí na Ukrajině mimo systém.
Zelenský se svojí manželkou, která se mu stará o majetkové portfolio Těch lidí je zjevně už tolik, že už se o tom mluví i na ukrajinské televizi a dokonce zazní i číslo 3,4 milionu mužů v branném věku.  Podle mého názoru to nebylo náhodou, že to zaznělo, protože jde o proces veřejného diskurzu a odporu proti další mobilizaci , který se ale maskuje mnoha způsoby, aby nedošlo k obvinění z defétismu a z kolaborace s Ruskem výroky o potřebě konce války.
Proto se v těchto panelech dávají na stůl děsivá fakta o tom, kolik lidí zmizelo ze systému, aby se ukázalo, že nové lidi do mobilizace prostě nabrat nejde, anebo velmi těžce, protože dobrovolníci už nejsou a nebudou. A pokud by je někdo chtěl odvést, to číslo 3,4 milionu by se zdvojnásobilo, možná ztrojnásobilo. A v určité chvíli by se tato armáda v podsvětí mohla radikalizovat a vytvořit vládu vnitřního odporu.
Všichni už vědí, že Zelenský zařízl Zalužného, ale nesmí se o tom mluvit, protože se hledá nástupce
Přesně tohoto se bojí ti poslanci parlamentu a úředníci, kteří si vidí dál než na špičku nosu, protože oni by byli v případě takového povstání první na řadě jako kolaboranti se Zelenského režimem, který vyvražďoval ukrajinský národ sebevražednou mobilizací. Odvolání Valerije Zalužného z postu vrchního velitele vojsk a skandál s únikem informace o jeho odvolání  [ 1 ]  pouze ukazuje na to, jak se na Bankové ulici v Kyjevě už  Ňuchačenko  požírá vzájemně s vlastními lidmi a veliteli, protože válka je  v prdeli , takto jadrně si to mezi sebou už narovinu říkají generálové se Zelenským a ten potřebuje neúspěch loňské ofenzívy na někoho svalit, protože když to neudělá, vinu ponese on sám.
Volodymyr Zelenský a Valerij Zalužný na štábu ve frontovém týlu Jenže, protože za Zalužného podle všeho nemá náhradu, a zřejmě žádného dalšího blázna, který by chtěl velet poražené armádě, s největší pravděpodobností nenajde, tak nakonec je z toho blamáž a Zalužný musí v demisi dál řídit armádu, i když už teď nejen on, ale celý  genštáb  a všichni ukrajinští vojáci už vědí, že Zalužný nemá podporu Zelenského, že končí ve funkci a nikdo jiný za Zalužného není.  Nejen Aeronet, ale už i americký list The Washington Post to má za hotovou věc, že Zalužný fakt končí [ 2 ] a není to hoax.  Vžijte se do situace ukrajinského vojáka, který teď vidí, jak se v Kyjevě požírají mezi sebou předáci Ňuchačenkova režimu se špičkami armády. Zelenského se tak možná pokusí odstranit jako Adolfa Hitlera v létě roku 1944 ve Vlčím doupěti.
Moskva potřebuje Zelenského živého co nejdéle, protože likviduje ukrajinskou armádu efektivněji než celá Ruská armáda a její  spec-operace . Zelenský se v bunkru totiž skrývá před vlastními lidmi! Proto paradoxně se  Ňuchačenko  cítí nejlépe a neohroženě jen při návštěvách v zahraničí. Tam se nebojí, protože tam mu lezou do pozadí všichni, se kterými se setká. To mu dělá dobře. Jakmile se ale vrátí na Ukrajinu, hned natáčí videa z bunkru a ze své izolované kanceláře. Bez nikoho dalšího, bez panelů, bez debatních fór. Prostě doma mu jde o krk. A ne kvůli Ruské armádě. Někde kolem, po celé Ukrajině, se totiž potuluje jakási armáda 3,4 milionů ukrajinských chlapů, o kterých režim neví, kde jsou. Ten pocit musí být opravdu děsivý.
-VK-

The post Ukrajinské úřady postrádají 3,4 milionu Ukrajinců, kteří neopustili Ukrajinu, ale skrývají se před státními orgány, aby se vyhnuli frontové mobilizaci! first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden