Francie: Ahmed napadl s nožem policisty, ti ho záhy zpacifikovali – nyní mají být potrestáni za údajně násilné zatčení (video)
RSS

Francie: Ahmed napadl s nožem policisty, ti ho záhy zpacifikovali – nyní mají být potrestáni za údajně násilné zatčení (video)

Nigerijec, který má na svém účtu již několik zatčení, před několika týdny zaútočil s nožem na policisty, kteří se samozřejmě bránili a Afričana zpacifikovali a zatkli. Nigerijec Ahmed pak před pár dny – tedy asi 2 týdny po napadení policistů nožem – napadl jiného policistu a zlomil mu nos. Jisté tedy je, že jde o násilného Nigerijce, velmi pravděpodobně i bývalého člena některé z násilných bojůvek jako Boko Haram. Je všeobecně známo, že většina příchozích Nigerijců a Somálců patří právě k místním bojůvkám, které mají dostatek prostředků na vyslání svých vojáků do Evropy.
Nicméně evropský pseudohumanismus požaduje, aby bylo s těmito násilníky zacházeno v rukavičkách – a tento požadavek se vztahuje i na policisty, kteří jsou občas nuceni podobné kriminální živly zatknout…
Ahmed I . přijel v roce 2017 do Francie přes Libyi a poté Itálii, přičemž jeho zločinecká kariéra je již poměrně pestrá. Navzdory několika zatčením však nebyl nikdy sankcionován ani vrácen do své země. Policisté zodpovědní za zatčení v Gare de Lyon by nyní mohli být potrestáni.
Podle obžaloby je brutalita na záběrech ze zatčení snadno viditelná. V důsledku zatčení se musel Ahmed I. podrobit lékařské prohlídce a jednodenní léčbě. Jenže Nigerijcem napadený policista D., jehož nos byl údajně zlomený, dostal podle policejního zdroje dva dny pracovní neschopnosti.
Obžalovanými jsou však nyní zejména policisté, kteří násilného Afričana zatýkali. Policisté jsou obžalováni z toho, že údajně vůči Nigerijci zasahovali příliš násilně. Státní zastupitelství se nyní rozhodlo postoupit věc vnitřní inspekční službě prefektury policie (SDSE), aby mohlo být provedeno vnitřní vyšetřování proti policistům, kteří provedli zatčení.
Podobný případ má samozřejmě za cíl odradit policisty od zatýkání „obohacovačů“. Násilný Nigerijec Ahmed, který měl za sebou nejeden přečin, si roky chodí na svobodě, aby mohl ve své nekalé činnosti pokračovat. A pokud se nakonec najde někdo, kdo chce všemu učinit přítrž, je obžalován. A to je třeba zdůraznit, že k zatčení došlo v situaci, kdy na policisty jako první zaútočil Nigerijec s nožem…
Na video zatčení se můžete podívat níže. Toto video údajně podle obžaloby dokazuje, že policisté byli při zatýkání Ahmeda příliš brutální. Ovšem já si naopak myslím, že v situaci, kdy je on jako první napadl s nožem v ruce, byli policisté ještě velmi mírní…

On n’en peut plus! Le 17/05/22, ce voyou, demandeur d’asile, avait agressé au couteau des #policiers en Gare de l’Est. Déféré devant le tribunal de #Paris , il avait été remis en liberté. Hier, ce même voyou a agressé des #policiers dont un a eu le nez fracturé! Cherchez l’erreur! pic.twitter.com/T8byLGx0lR
— Matthieu Valet (@mvalet_officiel) July 5, 2022

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Francie: Ahmed napadl s nožem policisty, ti ho záhy zpacifikovali – nyní mají být potrestáni za údajně násilné zatčení (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden