Náhle a nečekaně: Nejméně 10 náhle mrtvých rekreantů na italských plážích za pouhých 24 hodin
RSS

Náhle a nečekaně: Nejméně 10 náhle mrtvých rekreantů na italských plážích za pouhých 24 hodin

Již nějakou dobu se vyskytují v různých zemích světa ve stále větším počtu případy náhlých úmrtí. Jedná se o lidi různého věku, přičemž společným jmenovatelem těchto případů je nejen byť někdy jen mírně zvýšená fyzická námaha (což odpovídá i značnému nadúmrtí mladých sportovců), ale také očkování. Přesně to mají společné nejen případy, o nichž si můžete přečíst níže, ale i případy náhlých úmrtí či zdravotních indispozicí sportovců , ale také například pilotů .
V poslední době dochází ke znepokojivému hromadění „lékařských mimořádných událostí“, které v současnosti postihují turisty po celém světě: lidé kolabují při chůzi po pláži nebo plavání, trpí zástavou srdce, umírají. Blogger  Tom Stahl  si nedávno prohlédl zprávy italských médií – se šokujícími výsledky: Jen mezi 4. a 5. červencem bylo na italských plážích hlášeno 10 náhlých úmrtí.  Kolik je ovšem dalších případů, které se nedostanou do médií?
Vysoký počet případů se svádí na kdeco. Nyní například na údajně přílišná vedra. Jenže v minulosti byla vedra každé léto a to dokonce i větší a trvající delší dobu. A případy náhlých úmrtí se nezačaly vyskytovat až nyní, v létě, ale dochází k nim průběžně, jen nejsou tolik vidět. Stane se to v soukromí, při sportu, ale třeba i při řízení auta . Všechny tyto případy tak nelze svádět jen na náhodu, byť každoročně na dovolené i nějaký ten člověk zemře. Ale nejméně 10 náhle mrtvých na plážích jedné jediné země a za pouhých 24 hodin? To za náhodu rozhodně považovat nelze.
Náhlé zdravotní indispozice, k nimž došlo na italských plážích během pouhých 24 hodin:
https://www.h24notizie.com/2022/07/04/malore-in-spiaggia-soccorsi-inutili-a-fondi-muore-un-bagnante/    Fondi-Tumulito:  Místní turista  kolabuje při procházce po pláži s manželkou – mrtvý. Hlášení z 4.7.22.  
https://www.friulioggi.it/cronaca/malore-spiaggia-grado-muore-donna-4-luglio-2022/    Grado: Místní turistka zkolabuje na procházce po pláži s manželem – mrtvá.  Zpráva z 4.7.22  
https://www.lanazione.it/la-spezia/cronaca/morto-palmaria-1.7849577    Porto Venere: Námořník v důchodu umírá na pláži v důsledku náhlé zdravotní indispozice v mělké vodě. Zpráva z 4.7.22.  
https://www.ekuonews.it/04/07/2022/malore-in-spiagga-muore-82enne-ad-alba-adriatica/    Alba Adriatica: Místní turista kolabuje na pláži – mrtvý.  Zpráva od 4.7.22.   
https://www.pesarourbinonotizie.it/54123/malore-sul-litorale-di-gabicce-mare-deceduto-un-turista-di-84-anni    Gabbice Mare: Místní turistka náhle zemře při koupání na srdeční selhání. Zpráva z 4.7.22.  
https://myvalley.it/2022/07/ardesio-un-68enne-stroncato-da-un-malore/    Ardesio, provincie Bergamo:  Muž náhle zkolabuje na řece Seria, záchranářům se ho nepodařilo resuscitovat. Zpráva z 4.7.22.  
https://www.infomedianews.com/muore-mentre-fa-il-bagno-al-mare/    Silvi Marina:  Důchodce kolabuje při koupání na pláži a umírá. Zpráva z 4.7.22.  
https://caserta.occhionotizie.it/mondragone-donna-malore-spiaggia/    Mondragone:  Žena zemřela na pláži po náhlé zdravotní indispozici. Záchranáři také ošetřili dvacetiletého mladíka se zástavou dechu a pomocí defibrilátoru resuscitovali muže, který ve vodě utrpěl náhlou zástavu srdce. Zpráva z 4.7.22.  
https://www.potenzanews.net/basilicata-tragedia-in-spiaggia-elisoccorso-sul-posto/       Basilicata: Na pláži Terzo Cavone umírá muž po náhlé zdravotní indispozici. Marná mise vrtulníku. Zpráva z 5.7.22. 
https://www.unionesarda.it/news-sardegna/nuoro-provincia/si-immerge-in-acqua-poi-il-malore-fatale-60enne-muore-a-cala-liberotto-q9sj5lsc       Sardinie :  Žena umírá na pláži Cala Liberotto po náhlé zdravotní indispozici. Zpráva z 5.7.22.
Poznámka: Článek původně hovořil o 11 lidech, nicméně v jednom případě se jednalo o Senegalce, který neuměl plavat, přesto vlezl do hluboké řeky, takže zde bych jeho úmrtí nepokládala za náhlou zdravotní indispozici, ale spíš za přecenění vlastních možností. Výše uvedené případy jsou většinou starší občané, kteří zemřeli náhle a na pláži. Ovšem jde pouze o případy medializované, přičemž mnoho jiných se vůbec nemuselo v médiích objevit.
Připomínám, že v Itálii nařídili už asi před rokem povinné očkování všech lidí nad 50 let, neočkovaných je tak v zemi ve věkové skupině 50+ jen velmi málo….
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Náhle a nečekaně: Nejméně 10 náhle mrtvých rekreantů na italských plážích za pouhých 24 hodin se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden