P. C. Roberts: Jaká to mocná síla brání Spojeným státům, aby bránily své hranice?
RSS

P. C. Roberts: Jaká to mocná síla brání Spojeným státům, aby bránily své hranice?


Izraeli je povoleno vystěhovat Palestince z palestinských vesnic v Palestině. Malému Lotyšsku je povoleno deportovat ruské etnikum, narozené v Lotyšsku, protože se nenaučilo mluvit lotyšsky, avšak mocná Amerika nedokáže zabránit milionům přistěhovalců, aby rok co rok nelegálně vstoupily do USA – a už tam zůstaly?
Jak se toto může dít? Zřejmě se americká vláda společně s nevládními organizacemi, které invazi povzbuzují a financují, účastní spiknutí, jehož konečným cílem je nahradit bílé americké obyvatelstvo obyvatelstvem cizím.
Proč americká vláda spolupracuje s protiamerickými nevládními organizacemi, které jsou rozhodnuty Ameriku ukrást? Proč Američané sedí na zadcích a zaujatě jen pozorují, jak se jim jejich země ztrácí pod rukama? Proč většina amerických žen volí Demokraty, kteří krádeži Ameriky napomáhají?
Když Washington mluví o amerických národních zájmech, čí zájmy to vlastně míní? Zájem vojensko-bezpečnostního komplexu? Ale jak může mít Babylonská věž národní zájem?
A proč je v národním zájmu Ameriky, aby byla převálcována cizími nájezdníky? Proč se Washington obává útoku z Ruska a Číny, ale nikoli mnohem nebezpečnějšího útoku protiamerických nevládních organizací? Má americká vláda vůbec nějakou jinou roli, než chránit zisky vojensko-bezpečnostního komplexu USA?
Jak mohou být Spojené státy zemí, když nemají hranice? Jak může něco tak nenormálního, jako je země bez hranic, existovat? Když byla nepřítelem uchvácena Západořímská říše, přestal přece Řím coby středisko moci existovat. A jak by tomu mohlo být v případě Ameriky jinak?
A proč jsou hlasy, jakými hovoří např. VDARE (americký web vyslovující se proti imigraci do USA – pozn. překl.) , americkými státními orgány potlačovány?
Zdroj: PCR
Překlad: Lubomír Man


Nejčtenější za týden