USA: Somálci si udělali z Minneapolisu bojovou zónu (videa)
RSS

USA: Somálci si udělali z Minneapolisu bojovou zónu (videa)

Druhé Mogadišo. Asi tak by se dala nazvat část města Minneapolis, obydlená zejména Somálci. Právě zde docházelo i v dobách řádění rasistů BLM k největším nepokojům, mnoho domů i aut vyhořelo, obchody byly vyrabovány a násilné potyčky s policií byly na každodenním pořádku.
Problémy jsou však všude, kde je větší somálská komunita, což v Evropě pociťuje zejména Švédsko, které přivítalo nejvíc Somálců v přepočtu na počet obyvatel v rámci EU.
Somálci jsou jen stěží integrovatelní, přičemž není žádným tajemstvím, že ze země vyráží do Evropy i USA zejména členové nechvalně známého al Šabábu, teroristické organizace, která při  útocích na vesnice a na výpalném vybere ročně mnohem víc než kolik vybere somálský stát na daních. Právě tato bojůvka, štědře dotovaná i Muslimským bratrstvem (které pro změnu dotuje EU), je tedy dost bohatá na to, aby mohla své vojáky vysílat na džihád do zámoří.
A Somálci jsou všude s nadšením vítáni. Jejich takřka beztrestnost je jasně patrná – v USA na případu Somálce, který zastřelil neozbrojenou mladou ženu a po 5 letech vězení byl předčasně propuštěn (pokud by se jednalo o bělocha a žena by byla černá, z vězení by nevyšel) a z Německa známe případ Somálce, který vloni při útoku nožem ve Würzburgu zavraždil tři ženy a mnoho lidí zranil. Nakonec byl seznán psychicky nemocným a za čin nezodpovědným. Město, kde bodal do lidí, mu ostatně zajistilo toho nejlepšího právníka.
Příklady výše uvádím proto, aby bylo jasné, že západní země Somálce velmi silně protěžují. Ti se tak stávají takřka beztrestnými, čehož si jsou velmi dobře vědomi.
V Minneapolisu , v tzv. „malém Mogadišu“, nyní došlo k nepokojům, Somálci úmyslně zasáhli pyrotechnikou například ženu, která venčila psa:

Minneapolis: Groups of Somalian males and youths attacked people on the street with fireworks. One woman walking a dog was targeted. pic.twitter.com/nCatKOzIjr
— Andy Ngô (@MrAndyNgo) July 6, 2022

Úřady incident popsaly jako „válku s ohňostroji“.
Když Somálci začali házet pyrotechniku ​​na kolemjdoucí i na budovy v centru města, shromáždily se v místě stovky lidí.

Střety, které skončily kolem čtvrté hodiny ranní, si podle CBS News vyžádaly 10 zraněných.
Obyvatelé oblasti popsali scénu jako „válečnou zónu“.

what the hell is going on in this country pic.twitter.com/qo9SQCzhNu
— kira (@kirawontmiss) July 5, 2022

„Motoristé jezdili všemi směry a všude házeli ohňostroje. Pod vozidly byly nalezeny zvukové granáty,“ řekl Kevin Ringdahl, občan Minneapolis.
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek USA: Somálci si udělali z Minneapolisu bojovou zónu (videa) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden