Nizozemská právnička: „Farmáři stojí v cestě plánům Velkého resetu“ (video)
RSS

Nizozemská právnička: „Farmáři stojí v cestě plánům Velkého resetu“ (video)

Likvidace zemědělství, přechod od masa k hmyzu a masu umělému, vyvlastňování půdy a vybíjení stád. To vše se nyní přesně v souladu s plány Velkého resetu děje v Nizozemsku. A další země mají následovat, neboť cesta, kterou se vydá jedna země EU, je připravena i pro ty ostatní.
Údajná nutnost omezit produkci CO2 je výmluva, které dnes věří již jen ti největší hlupáci, stejně jako pohádkám o údajném globálním oteplování. Jednoduše, pro plnění plánů Velkého resetu, podle nichž by neměl nikdo nic vlastnit, je třeba začít lid zbavovat majetků. A logicky se začíná u zemědělců, kteří údajně díky svým stádům produkují příliš mnoho dusíku. Ale především díky vlastnictví půdy konkurují globálním elitám, které nyní zemědělskou půdu ve velkém vykupují.
Za vyvlastňováním však stojí také potřeba zajistit co nejvíc pozemků pro výstavbu různých migračních center a dalších zařízení pro „Novoevropany,“ což ostatně potvrzují i sami farmáři , jimž byly farmy vyvlastněny.
Tucker Carlson z Fox News se ve svém pořadu zeptal politické komentátorky Evy Vlaardingerbroekové, o čem jsou protesty zemědělců v Nizozemsku. Je to velmi jednoduché: vláda krade zemědělcům půdu pod rouškou vymyšlené dusíkové krize, odpověděla.
Poukázala na to, že oznámená opatření týkající se dusíku způsobí bankrot většiny zemědělců. A tak vyrážejí do ulic, blokují distribuční centra, blokují dálnice. „Brání se.“


„Je jasné, že vláda to nedělá kvůli dusíkové krizi. Dělají to proto, že chtějí půdu zemědělců, aby tam mohli ubytovat přistěhovalce,“ tvrdí Vlaardingerbroeková.
„Vláda chce také půdu, protože zemědělci se dostávají do cesty plánům Velkého resetu, které pro nás mají připravené,“ dodala.

Vlaardingerbroeková dále řekla, že policie reaguje na protesty neuvěřitelně agresivním způsobem a dokonce střílela na 16letého chlapce. „To by se nemělo stát ve svobodných západních zemích, a přesto se to děje.“
Zdůraznila, že celý svět by měl podporovat nizozemské zemědělce. „Může se to stát i vám.“
Jisté je, že u farmářů se to samozřejmě nezastaví. Záminka pro vyvlastnění se vždy najde. Nyní je důležité, aby se holandští farmáři nevzdali. A samozřejmě by se k nim měli přidávat i další zemědělci ze zemí EU, neboť dřív či později se to dotkne všech. Jim nejde pouze o likvidaci dobytka, jde o vyvlastnění půdy.
Jak již víte, tak s demonstracemi již začali i zemědělci v dalších evropských zemích, například ve Španělsku, ale také v Itálii…





4.9



Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 4 Průměrně: 5 ] Článek Nizozemská právnička: „Farmáři stojí v cestě plánům Velkého resetu“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden