Co je příčinou nadměrné úmrtnosti evropských dětí mladších 14 let?
RSS

Co je příčinou nadměrné úmrtnosti evropských dětí mladších 14 let?

Někdo by jistě mohl říct, že se jedná o náhodu. Jenže podivné na oné „náhodě“ je, že se tato nezvykle zvýšená dětská úmrtnost začala objevovat až poté, když se začaly v zemích EU aplikovat covidové injekce také dětem (jednalo se o zatím nejmladší skupinu od 5 let).
Údaje z Euromomo a EU’s Vaccinetracker ukazují korelaci mezi dětským očkováním a rostoucí úmrtností ve věkové skupině do 14 let. Kdy zareaguje věda a politika – nebo je vše jen „náhoda“?
Experimentální vakcíny Covid zjevně způsobují více problémů, než chtějí připustit evropské vlády. Zejména podávání vysoce experimentálních injekcí mRNA dětem a dospívajícím, u kterých se ukázalo, že nejsou koronavirem téměř vůbec ohroženi, je středem kritiky – včetně vědců a lékařů. Dokonce i soud v Uruguayi nyní pozastavil očkování dětí – otázky týkající se bezpečnosti a účinnosti covidového očkování nebyly uspokojivě zodpovězeny .  A nejen to: musela být opravena  i pseudostudie používaná k ospravedlnění dětského očkování .
Nyní je podstatně více důkazů, které mohou podpořit všechny kritiky genových vakcín. Protože srovnání mezi nadúmrtností ve věkové skupině do 14 let a podáním experimentální mRNA vakcíny u dětí do 14 let ukazuje zajímavou korelaci: Kritičtí pozorovatelé si všimli, že podle Euromomo P se nadměrná úmrtnost od začátku očkování dětí neustále zvyšuje. V souvislosti s opakovaně hlášenými závažnými až smrtelnými vedlejšími účinky těchto „genových injekcí“ to opět svědčí o tom, že pro děti rozhodně nejsou prospěšné, ale spíš naopak .


na tomto obrázku je červenou svislou čarou zaznačena doba, kdy se začínaly v EU podávat dětem genové injekce Vidíte, kdy se začalo s očkováním dětí od 10 do 14 let? Jen krátce poté došlo k prudkému nárůstu nadúmrtnosti u dětí do 14 let. Křivka grafu stoupá zároveň se zvyšující se proočkovaností dětí.  Samozřejmě ne všechna úmrtí lze připsat očkování (i když byly později očkovány i mladší děti). Nicméně nárůst úmrtnosti vyvolává obavy.
Zejména mladší příjemci genových injekcí často trpí zánětem srdečního svalu (myokarditidou), který způsobuje zjizvení. Studie předpokládají úmrtnost až 40 procent do deseti let po podání injekce. První výzkumy již ukázaly, že poškození přetrvává i delší dobu po očkování. Je tedy třeba si položit otázku, zda se všechny děti s následným poškozením myokarditidy související s očkováním, dožijí 18. narozenin.
Rozsáhlá a důvěryhodná data jsou nezbytná pro realistické posouzení situace – zejména pro určení, do jaké míry by za zdánlivou korelací mohla být kauzalita. Přestože se úřady snaží práci datových žurnalistů ztěžovat tím, že důležitá data co nejlépe skrývají, vždy vyjdou najevo zajímavá data a souvislosti. O to důležitější je na to znovu a znovu upozorňovat, zejména proto, že  mainstreamová média jsou uvězněna ve spirále mlčení a zřídkakdy informují o někdy smrtelných vedlejších účincích těchto genových injekcí. Ale jak tato nejnovější data znovu ukazují, životy nejmladší generace jsou v sázce.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Co je příčinou nadměrné úmrtnosti evropských dětí mladších 14 let? se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden