Favorit na nahrazení Borise Johnsona věří, že ve 2. světové válce se bojovalo za BLM
RSS

Favorit na nahrazení Borise Johnsona věří, že ve 2. světové válce se bojovalo za BLM

O politickém zemětřesení ve Velké Británii se již psalo mnoho i na mainstreamu, takže nemá cenu se k němu více vyjadřovat. Nicméně odcházející loutky nahradí jiné a je zajímavé vidět, že právě horký kandidát na post po Johnsonovi bude náhradou, která zřejmě posune britskou politiku konzervativců někam do pozice politiky amerických Demokratů, velkých to podporovatelů BLM a tzv. „wokismu“, ale i zástupné války s Ruskem.
Podle britského ministra obrany byla druhá světová válka vedena za „černé životy.“.
Šéf obrany země Ben Wallace (na titulku vedle Johnsona) se zdá být favoritem Konzervativní strany, aby nahradil Borise Johnsona ve funkci premiéra. Britský deník The Guardian ve čtvrtek uvedl, že Wallace se projevil jako favorit mezi členy Konzervativní strany a stal se oblíbeným u bookmakerů na základě průzkumu mezi členy strany ConservativeHome“.
Wallace tweetoval svou podporu výtržníkům Black Lives Matter poté, co znehodnotili válečný památník Cenotaph v Londýně. Tvrdí, že spojenečtí vojáci přistáli na plážích Normandie proto, aby na životech černochů záleželo. 
Wallace konkrétně napsal:
„Před 76 lety přistáli britští vojáci, vojáci Commonwealthu, francouzští a američtí vojáci na plážích Normandie. Zemřely jich tisíce. Udělali to proto, aby ukončili fašismus, udělali to proto, aby na životech černochů záleželo. Možná by se nad tím měli zamyslet ti demonstranti, kteří pošpinili Cenataph“ [sic].





Wallace chybně napsal Cenotaph jako „Cenataph“.  Válečný památník ve Whitehallu v Londýně byl odhalen v roce 1920 jako národní památník Spojeného království padlým Britům a zástupcům Commonwealthu v první světové válce, ale v roce 1946 byl znovu vysvěcen, aby zahrnoval pomníky z druhé světové války, a od té doby reprezentuje také Brity, kteří se stali obětí pozdějších konfliktů.






Konzervativní strana mezitím upadla do chaosu. Vlivný poslanec Tory řekl se směsí vyčerpání a zoufalství: „Prosím, Bože, ať to přestane.“

Wallace je nyní jasným favoritem před Rishi Sunakem a Penny Mordauntovou díky svému „vedení na Ukrajině“. Ti, kdo propagují Wallace, mají tendenci se primárně zajímat o vojenské výdaje a rádi by prodloužili válku.
Wallace řekl rozhlasové stanici LBC ještě před týdnem, že Ukrajina  vyhrává válku. Vítězství připsal postavení prezidenta Putina: „Určitě si myslím, že Putinův pohled na sebe a na svět je syndrom malého muže, macho pohled.“
Wallace řekl, že pokud by vedl invazi tak katastrofálně jako vede Putin útok na Ukrajinu, byl by vyhozen nebo svržen. „Pořád říkám, že Ukrajinci vítězí,“ dodal jen několik dní předtím, než se Luhanská oblast prohlásila za osvobozenou od Ukrajiny.
„Rusko selhalo ve všech svých hlavních cílech,“ prohlásil a vyzval ke zvýšení vojenských výdajů. 
V březnu Wallace  diskutoval s ruskými vtipálky o možnosti, že Spojené království pomůže Ukrajině vyvinout jaderné zbraně, protože věřil, že mluví s ukrajinským premiérem Denisem Shmygalem.













Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Favorit na nahrazení Borise Johnsona věří, že ve 2. světové válce se bojovalo za BLM se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden