Ředitel pohřebního ústavu ukazuje: „Toto jsem vytáhl z žil zemřelých očkovaných lidí“ (video)
RSS

Ředitel pohřebního ústavu ukazuje: „Toto jsem vytáhl z žil zemřelých očkovaných lidí“ (video)

Podivné útvary v tělech zemřelých očkovaných lidí – a to nejen v žilách, ale také v krvi, hlásí nejeden patolog či balzamovač. A nejsou to jen těla, ale i samotné genové přípravky, kde bylo nalezeno něco, co by v nich být nemělo. Patologové, kteří se k podobným pitvám odhodlali, se shodují na jednom: nic podobného za svoji často i poměrně dlouhou praxi ještě neviděli. Stejně však hovoří i balzamovači, kteří nachází v žilách podivné útvary…
Šéf britského pohřebního ústavu John O’Looney je stále zaneprázdněn. Ve videu zveřejněném Informed Consent Researchers (ICR) říká, že  v posledních třech týdnech balzamoval tři lidi mladší 30 let.
Jeden případ se týkal muže, který byl pitván. O’Looney vysvětluje, že v takovém případě se orgány vyjmou z těla a po vyšetření se vloží zpět do těla do sáčku.


Balzamovač pak musel vyjmout sáček z těla, aby mohl vykonávat svou práci. Okamžitě uviděl, že ze žil zesnulé osoby proudí podivné ‚svinstvo‘.
O’Looney dal pár sraženin z mladíkova těla do sklenice s formaldehydem a ukazuje je na videu. Musely být extrahovány z žil, aby mohly být naplněny balzamovací tekutinou. Zavedením konzervační tekutiny do cévního systému zemřelého se udržuje hladina vlhkosti a tělo si zachovává svou přirozenou barvu.
O’Looney ukazuje na tlustý strunovitý útvar a říká: „Tohle přišlo z aorty.“ Tvoří hranici s levou srdeční komorou. „Mají tvar žíly, ve které rostou, a tak postupně naplňují žíly.“
„To ho zabilo,“ zdůrazňuje pohřebák.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ] Článek Ředitel pohřebního ústavu ukazuje: „Toto jsem vytáhl z žil zemřelých očkovaných lidí“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden