Vysmátý Alexej Navalný v soudní videokonferenci ve čtvrtek měl další stání a byl v dobré kondici, ale druhý den po procházce padl na zem v cele, držel se za hruď a ztratil vědomí! Lékaři prý již určili, že Navalný zemřel na myokarditidu a akutní trombózu!
RSS

Vysmátý Alexej Navalný v soudní videokonferenci ve čtvrtek měl další stání a byl v dobré kondici, ale druhý den po procházce padl na zem v cele, držel se za hruď a ztratil vědomí! Lékaři prý již určili, že Navalný zemřel na myokarditidu a akutní trombózu!


Vysmátý Alexej Navalný v soudní videokonferenci ve čtvrtek měl další stání a byl v dobré kondici, ale druhý den po procházce padl na zem v cele, držel se za hruď a ztratil vědomí! Lékaři prý již určili, že Navalný zemřel na myokarditidu a akutní trombózu! A proč v celé EU umírá o 10% více lidí než před covidem, s výjimkou dvou zemí?
Ruský opoziční politik Alexej Navalný zemřel v pátek v trestanecké kolonii, a to několik desítek minut po procházce. Podle ruské vězeňské služby padl v cele na podlahu a držel se jednou rukou za levou stranu hrudě. Jednalo se o typické příznaky infarktu. Den předtím přitom stál ve video konferenci před soudem, smál se a dokonce vtipkoval [ 1 ] .
Podle zdrojů ruské televize RT již lékaři určili příčinu smrti, a to krevní sraženinu v cévním systému srdečního svalu s charakteristickými projevy otoku cév , což ukazuje na myokarditidu, která je velmi častým vedlejším projevem opakovaných očkování proti Covid-19. Opakovaná očkování způsobují v srdci autoimunitní odezvu a vznik akutního zánětu srdečních cév. Tyto cévy otečou, nafouknou se a dojde ke zúžení průtoku krve cévami a k jejich postupnému ucpání.
Alexej Navalny (1976 – 2024) u soudu Jedná se o časovanou bombu, protože se ukazuje, že riziko myokarditidy roste s počtem opakovaných dávek proti nemoci Covid-19. Čím více boosterů, tím větší riziko. Spouštěčem infarktů je přitom pokaždé jeden zásadní faktor, a to je náhlé zvýšení tělesné teploty a objemu průtoku krve cévami. Rizikovým tak jsou především horké sprchy, horké koupele a přechod ze zimy do vyhřáté místnosti.
A zřejmě to se stalo osudným Navalnému, že zkolaboval těsně po vycházce. Nedávno jsme informovali [ 2 ] o tom, že v Izraeli zemřel malý chlapec, syn lékaře, a to během koupání v horké vaně. Chlapci selhalo srdce, došlo k trombóze a dítě zemřelo. Chlapec byl podle informací očkován několika dávkami Pfizeru.
Navalný zemřel na zánět srdečního svalu, zřejmě po několikanásobných očkováních na Covid-19
Stejné infarkty potkávají vrcholové očkované sportovce, tenisty, fotbalisty, prostě osoby s vysokým nárokem na srdeční činnost a pumpování krve. V těchto případech dochází k uvolnění trombů a k ucpání oteklých srdečních cév. Myokarditida je zákeřná v tom, že nebolí a nedá se poznat podle pocitu. Dá se ale detekovat při zvýšené tělesné námaze. Když začnete běhat nebo vykonávat fyzicky namáhavou práci, najednou se vám začne bez vysvětlení točit hlava. Je to kvůli tomu, že oteklými cévami v srdci protéká malý objem krve a srdce tak nedokáže přečerpat dostatek okysličené krve z plic do orgánů a mozku.
Navalný v čele protestů Sportovci to poznají akutním propadem vrcholové sportovní úrovně, kdy najednou nejsou schopni dosahovat předchozích sportovních výkonů a nemají pro to žádné logické vysvětlení. Vakcínky proti wuhanskému bojovému viru tak mají fatální vedlejší projevy a nehraje roli, jestli jde o mRNA vakcíny ze Západu, anebo o klasické vektorové vakcíny jako je Sputnik. Tou hlavní rolí, která způsobuje myokarditidu, jsou sekvence viru z Wuhanu, které jsou sice ve vakcínách umrtvené, ale jejich antigeny způsobují u některých osob reakci a propuknutí myokarditidy. Nárůst srdečních zánětů totiž raketově vzrostl i v Rusku, kde se očkuje drtivě pouze vektorovým Sputnikem od korporace Gamaleya. Ruská média přinesla [ 3 ] o události souhrnné informace.
Co napsal ruský tisk
Vězněný představitel ruské opozice Alexej Navalnyj zemřel, informovala v pátek odpoledne vězeňská služba Jamalo-něnecké oblasti, kde si odpykával trest. Sedmačtyřicetiletý Navalnyj se po vycházce začal cítit špatně a podle prohlášení ztratil vědomí. Ruská média uvedla, že lékaři konstatovali smrt Navalného po 14. hodině místního času. “ Byla provedena všechna nezbytná resuscitační opatření, ale nepodařilo se dosáhnout pozitivního výsledku, ” nastínily úřady. Příčina smrti se zjišťuje, ale podle zdroje ruské služby RT však měl opoziční představitel krevní sraženinu.
Navalnyj byl uvězněn na začátku roku 2021 kvůli dlouholeté kauze podvodu, do níž byl zapleten francouzský maloobchodní řetězec Yves Rocher. Předloni v létě vzbudil velkou mezinárodní pozornost po údajné otravě na Sibiři, která vedla k jeho převozu do Německa. Po návratu byl odsouzen k prvnímu z několika trestů vězení. Zpočátku byl umístěn do zařízení se zvýšenou ostrahou ve Vladimirské oblasti. V roce 2023 byl odsouzen k 19 letům “ zvláštního režimu ” za “ extremismus “. Koncem loňského roku byl převezen do kolonie “ Polární vlk ” v Jamalo-Neněcku, která se nachází 40 km za polárním kruhem.
Kreml uvedl, že prezident Vladimir Putin byl o Navalného smrti informován. Mluvčí Dmitrij Peskov odkázal dotazy na Federální vězeňskou službu a dodal, že příčina je v současné době nejasná. Navalného právník Leonid Solovjov se odmítl vyjádřit, vysvětlil však, že jeho klient ve středu absolvoval schůzku. “ Tehdy bylo všechno normální, ” trval na svém. Navalnyj se ve čtvrtek připojil k soudnímu jednání prostřednictvím videolinky, uvedla agentura TASS s odvoláním na tiskovou službu soudu. Zdravotně byl v pohodě a usmíval se.
Bývalý ruský nacionalistický aktivista Navalnyj na sebe poprvé upozornil jako jeden z vůdců “ Ruského pochodu “, krajně pravicového shromáždění, které se dříve konalo každoročně. Následně sehrál významnou roli v liberálně vedených protestech v Rusku v letech 2011-2012, které se soustředily na moskevském Bolotném náměstí. V roce 2013 získal 27 % hlasů ve volbách moskevského starosty. Později založil širší hnutí – které produkovalo zprávy o údajné korupci – a pokusil se zúčastnit prezidentského klání v roce 2018. Navalnyj, moskevský rodák, byl ženatý a měl dvě děti.
V Česku i v celé EU začalo umírat v průměru o 10% více lidí každý rok než před covidem! Co se to sakra děje?
Smrt Navalného bude využita k další protiruské hysterii v zemích kolektivního Západu, ale pravda je taková, že Navalný byl ve speciálním chráněném režimu, aby se mu nic nestalo, protože jeho smrti se Kreml obával právě kvůli tomu, že by se z něho stal mučedník. V tomto ohledu se ukazuje, že opakované boostery vakcinačních roztoků se v tělech některých osob chovají v podstatě jako časované bomby, které mohou tyto osoby kdykoliv zabít, pokud nastanou příhodné podmínky v těle, a to buď vysoká fyzická zátěž anebo náhlé ohřátí organismu vedoucí k roztažení cév a k uvolnění trombů. V této roční době je za polárním kruhem obrovský mráz a prudké přechody ze zimy do tepla jsou přesně tím rizikovým faktorem pro spuštění akutní myokarditidy. A v Česku se shodou okolností děje něco děsivého.
Pouze dvě země EU mají pokles meziroční úmrtnosti. Dvě země, kde se nejméně očkovalo proti Covidu Statistika ČSÚ totiž právě odhalila [ 4 ], že za rok 2023 zemřelo v ČR o neuvěřitelných 10% více lidí než v letech před covidem a tento stav je setrvalý. Znamená to, že trvale umírá o 10% více lidí než před únikem wuhanského bojového viru pocházející z amerického vojenského výzkumu. Zbytky tohoto bojového viru jsou podle všeho trvale zabudované v lidském genomu a povedou k trvalému nárůstu vyššího úmrtí. Potvrzují to i celoevropská data, kdy ke konci loňského roku zemřelo v EU o 9,5% více osob. Eurostat uveřejnil děsivou tabulku [ 5 ] , která ukazuje, že nárůst zvýšených úmrtí v EU nepostihl jenom Rumunsko a Bulharsko.
Pouze ve dvou zemích EU umírá méně lidí než před érou covidu. Shodou okolností se jedná o státy, které nejméně očkovaly proti covidu!
Data Eurostatu si všímala přitom měsíce 12/2023 v porovnání se stejným měsícem v předchozích letech. To ale nehraje tak zásadní roli, protože ten vzorec je naprosto děsivý. Najednou prostě v celé EU umírá každý rok o 10% více lidí. A nemusíme rozvíjet velké konspirace, aby nám došlo, čím to asi tak může být. Jaká velká událost proběhla v posledních letech? No přece covidová plandemie a masové očkování. Výsledkem procesu je každý rok o 10% vyšší úmrtnost ve všech zemích EU, s výjimkou dvou zemí.
Článek z listopadu 2021 informoval o tom, že Bulharsko a Rumunsko jsou nejméně proočkované státy v EU A chcete šokující pointu? Euractiv koncem roku 2021, tedy krátce před koncem plandemie a začátkem války na Ukrajině, přinesl článek [ 6 ] , že nejmenší proočkování proti Covid-19 je v EU ve dvou zemích, a to hádejte ve kterých? Ano, v Bulharsku a v Rumunsku! A je to venku! Tyto dvě země, které se nejméně očkovaly do konce roku 2021 v celé EU, mají dnes v roce 2024 nejen nejmenší nárůst úmrtí, ale právě naopak. V těchto dvou zemích umírá nyní méně lidí než před pandemií! Tabulka Eurostatu to jasně prokazuje. Tak co, už chápete, na co umřel Navalný? A chápete, na co umírá v celé EU o 10% více lidí? Ta data máte venku a jsou veřejně k dispozici. Stačí si jich všimnout a dát si konceptuálně data dohromady. Kdo se neočkoval, bude žít déle! A tím je to dané!
Krokodýlí slzy a jekot médií za smrt Navalného v ruském vězení, ale naprosté ticho za smrt novináře Gonzalo Liry v ukrajinském kriminálu
Za pozornost stojí i obrovský řev západních médií, která naříkají kvůli smrti ruského opozičníka Navalného ve vězení, ale před pouhým měsícem byla ta samá západní média úplně zticha, když pro změnu v ukrajinském vězení na zápal plic a v důsledku doloženého mučení zemřel americký novinář Gonzalo Lira. O jeho smrti jsme na Aeronetu rovněž informovali [ 7 ] . Ten zemřel 11. ledna v charkovské nemocnici na akutní zápal plic a ruská televize RT provedla srovnání, kolik článků o jeho smrti v ukrajinském vězení přinesla západní média v porovnání s články o smrti Navalného v ruském vězení. Ta tabulka nepotřebuje komentář. Tomu se říká pokrytectví a licoměrnost západních médií.
Kolika články pokrývala americká média zpravodajství o smrti Gonzala Liry a Alexeje Navalného Když umře v ruském vězení ruský extrémista, který pracoval pro britskou MI6, tak se západní média mohou zbláznit. Když ale v ukrajinském vězení umře válečný zpravodaj a občanský aktivista, který odhaloval pravdu o ukrajinském nacismu, o zločinech ukrajinské armády, o střílení ukrajinského dělostřelectva na rezidenční zóny v Doněcku jenom kvůli tomu, že v těch bytovkách bydlí civilisté hlásící se k ruské národnosti, tak západní média mlčí. Licoměrnost a pokrytectví vychází z toho, že Navalný byl agentem západních tajných služeb a jeho cílem bylo přichystat v Rusku státní převrat, což se mu nepodařilo. Jeho smrt však bude propagandisticky a beze zbytku vytěžena pro potřeby protiruské hysterie.
-VK-
Šéfredaktor AE News


Nejčtenější za týden