Tak to vypadá, když se Itálie mění na Afriku (videa)
RSS

Tak to vypadá, když se Itálie mění na Afriku (videa)

Itálie dlouhodobě doplácí na svoji blízkost k Africe, takže patří k invazí nejzatíženějším evropským zemím. I když pro mnohé invazisty není zemí cílovou, přesto jich zde stále víc zůstává. Na některé z výjevů, jaké můžete vidět na videích níže, si tak Italové již docela zvykli. Podobné excesy jsou již každodenní realitou italských měst. Další pád Říma se blíží…
První záběry jsou přímo z italské metropole Říma, poblíž nádraží. Zdá se, že někdo zapomněl, že není uprostřed africké džungle, ale na poměrně rušné silnici:

#Roma , zona Termini, i nuovi gladiatori “romani” pic.twitter.com/C0bSpGWXWY
— Francesca Totolo 2 (@fratotolo2) July 7, 2022

V Itálii vyrůstají také typické africké slumy, tento je například na Sicílii. Rozumět netřeba, záběry hovoří za vše:
document.createElement('video');
https://necenzurovanapravda.cz/wp-content/uploads/2022/07/175d81c2e0065b-19_0.mp4
A jeden zbrusu nový záběr z noci na pátek: Afričan na ulici poškozuje auta a křičí „Allahu akbar“! Incident se odehrál nad ránem v Miláně . Místní na mohamedána zavolali policisty, kteří seznali, že je zřejmě vyšinutý, takže obohacovač skončil v nemocnici:
https://necenzurovanapravda.cz/wp-content/uploads/2022/07/Un-uomo-urla-e-danneggia-le-auto-parcheggiate-2.mp4
Poslední záběr ukazuje, jak to aktuálně vypadá v přijímacím centru na Lampeduse, kde již invazi absolutně  vůbec nezvládají:
https://necenzurovanapravda.cz/wp-content/uploads/2022/07/i20220708133630080.mp4
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 4 Průměrně: 5 ] Článek Tak to vypadá, když se Itálie mění na Afriku (videa) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden