Jak snadné je býti prorokem
RSS

Jak snadné je býti prorokem

V eurobolševickém režimu je poměrně snadné být prorokem. Předpovědět, jaké hrůzy na nás eurobolševici nachystají a co budou prosazovat neziskovky u nás. Stačí se totiž podívat tam, kde jsou před námi.
Má to ale zádrhel – nikdo mi nikdy nevěřil.
Bylo-li to něco bizarního ze zámoří nebo vyspělé Evropy mimo pokrytí ČT či iBabiš, bylo to pro spoluovčany a priori nedůvěryhodné a tudíž rovno desinformaci. Až to přišlo, tak dělali, že o tom slyší poprve. Nejspíš jen zapomněli a reagovali na mě stylem „již před válkou jsem o tom mluvil s panem okresním hejtmanem“. Nezlobím se na ně proto, nejsou schopni chápat události v souvislostech, natož si něco pamatovat v delším časovém horizontu.
V druhém případě, kdy jsem byl například schopen doložit dokumenty přímo z díly EU, mi bylo řečeno, že nechápu smysl. Že to není myšleno tak, jak interpretuji. Například boj proti nenávisti byl pro ty hlupáčky vysloveně a výhradně pozitivním krokem. Přece když ubude nenávist, přibude láska, teď když ubude desinformací, musí nutně přibýt pravdy … nebo ne?
Pojďme si ukázat, jak to funguje na něčem navýsost akutálním.
V Nizozemsku se momentálně bouří zemědělci a tamní režim proti nim nasazuje ozbrojence, dokonce se už i střílelo a chlapi si panceřují svoje traktory.
A paralelně s tím přišla „dobrá“ zpráva z Vnitřkova (tedy postaru z Prahy), kde jejich městský soud nařídil  snížit emise .
Jak to spolu souvisí? Totiž kdo byl pozorný, zjistil, že v tom Nizozemsku tamní soud taky vydal analogický rozsudek, a to již v roce 2019. A jejich vláda, zavázána tímto rozsudkem, se rozhodla plnit zadání. Je to logické, ne? Kdyby to nedělali, asi by aktivisti žalovali ministry a jejich pohůnky, že neplní nařízení soudu. A přece nařízení soudu se plnit mají, nebo ne?
No tak si neobolševici v Nizozemí došlápli na emise.
Neobolševici, jak známo, trpí nejrůznějšími dysfunkcemi a fobiemi. Jednou z nich je tzv. gasofobie – strach z plynů. Většinou mají panický děs z toho plynu, kterým se sytí limonády nebo který tvoří pivní pěnu. Říkáme mu oxid uhličitý. Kvůli fobii z něj nedávno eurobolševici prakticky zakázali spalovací motory do aut. Tahle oblast je už pokryta, tak šli soudruzi dál. Zde se informace poněkud rozcházejí. Někteří novináři tvrdí, že v Nizozemí se bojuje proti plynu, který tvoří 3/4 atmosféry, jiní zase, že proti jeho oxidům.
Ať už tak či onak, gasofobie nutí holandské neobolševiky k razantním krokům v oblasti zemědělství. Plánují zlikvidovat velké množství chovů a pěstitelství. Zemědělci, když zjistili, že je to míněno zcela vážně, vyrazili do ulic a blokují mimo jiné i dodávky potravin do obchodů.
Ne, nebudu předstírat, že jsem již v roce 2019 věděl, co holandští vládní neobolševici provedou. Taková předpověď nenapadne tak ledaskoho, na to je potřeba buď velká představivost, nebo grant od EU, Sorose nebo jiné pokrokové revoluční neobolševické organizace, jakou je např.  Aspen .
Ale úplně průměrný člověk je schopen DNES předpovědět, co se u nás bude chystat do budoucna v souvislosti ze zmíněným soudním rozhodnutím přijatým městským soudem v Praze prostě na základě toho, že analogický verdikt v roce 2019 v Nizozemí vedl k pokusu o likvidaci kusu zemědělství a potravinářství, které vyústily k poměrně brutálním střetům s přisluhovači režimu. Ti bystřejší v tomto okamžiku již vědí, že je ještě jeden kout světa, kde v dané oblasti jsou již před Holandskem – ano, Srí Lanka, tam už to zavedli.
Je to vlastně snadné, že?
 

Nautilus
The post Jak snadné je býti prorokem first appeared on .


Nejčtenější za týden