Farmáři varují: „Budeme protestovat způsobem, jaký Nizozemsko ještě nikdy nevidělo!“ (video)
RSS

Farmáři varují: „Budeme protestovat způsobem, jaký Nizozemsko ještě nikdy nevidělo!“ (video)

Nizozemsko je po staletí doslova zemědělskou velmocí. Tuto formu obživy tisíců holandských rodin nezlikvidovaly žádné války, nezlikvidovaly ji ani středověké epidemie a přírodní katastrofy. Vše nizozemští farmáři přežili, přičemž většina farem funguje po mnoho generací. Farmářem se v Holandsku člověk nestává, ale farmářem se rodí.
Po staletích pak přišla první katastrofa, která legendární zemědělskou zemi zlikviduje. Tou katastrofou není válka, ničivé povodně ani zemětřesení. Tou katastrofou je EU a holandská vláda, vedená globalisty z WEF, Bilderbergu a dalších organizací, kam si vedoucí politická garnitura jezdí pro instrukce.
Holandští zemědělci ví, že jim jde doslova o život celé rodiny. Ne „pouze“ o obživu. Vždyť oni ani nic jiného neumí, po generace se farmy dědí, na farmách mnohdy rodiny i žijí. A to vše jim chce nyní vláda a EU ukrást. I proto se zemědělci odhodlali, že ve svých protestech neustanou a ještě přitvrdí…
Skupina rozzlobených farmářů uspořádala v pátek tiskovou konferenci v Eerbeeku. Nechyběla ani mezinárodní média. Promluvil farmář William Schoonhoven.
„Celý svět v současné době sleduje, co se děje v Nizozemsku. Mezinárodní tisk je tady. Všichni mluví o tom, že Nizozemsko je dost šílené, aby se pustilo do svých výrobců potravin a vyhnalo je ze země. Nikdo to nechápe,“ řekl Schoonhoven.
„Kde je Rutte? Kde je Staghouwer? Kde je Van der Wal? Jsou neviditelní. Chovají se, jako by se v Nizozemsku nic nedělo. Pak je předložen člověk z Haagu: Remkes. Tento muž je vynálezcem plánu na zničení farem, je na začátku tohoto plánu, nemá žádnou podporu v zemědělském sektoru a je navržen jako prostředník mezi farmáři a politiky, ale pod podmínkou, že plán bude nadále existovat. To pro nás není přijatelné,“ zdůraznil Schoonhoven.
„Organizovali jsme všechny druhy demonstrací v mezích zákona. Podle mě se nám politici jen vysmáli. Za posledních 14 dní se stalo to, že farmáři povstávají. A dělají to, protože nemají jinou možnost. Nejsme slyšet, takže vstáváme a vedeme kampaň způsobem, který Nizozemsko nikdy předtím nevidělo. Neděláme to pro zábavu,“ varoval farmář.

Dutch farmers warn Mark Rutte: "The protests will continue. We have the support of millions of people. There will be actions the Holland has never seen before." pic.twitter.com/zUEXCsMrqE
— RadioGenova (@RadioGenova) July 9, 2022

„Farmáři mají mezi obyvateli tak širokou podporu, že o tom si Rutte (premiér) může nechat jen zdát. Podpora  politiků je tak nízká, že politice už skoro nikdo nevěří. Farmáři mají podporu. Přestože se nám média vyhýbají, podporu si udržujeme,“ zdůraznil.
„To, co se nyní děje: vnucování politiky shora a posílání pořádkové policie proti nám, to není demokracie. Existuje pro to jiné slovo a můžete si ho doplnit sami,“ uzavřel Schoonhoven.
Proslov je na videu níže (pouze v holandštině):

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 4 Průměrně: 5 ] Článek Farmáři varují: „Budeme protestovat způsobem, jaký Nizozemsko ještě nikdy nevidělo!“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden