Globalisté stále častěji veřejně vyhrožují a prozrazují své plány
RSS

Globalisté stále častěji veřejně vyhrožují a prozrazují své plány

Proč by se také měli svými plány tajit, když jsou dávno prozrazeny, a přesto to s populací ani nehne? Je jen málo těch, kdo se ozvou a proti těmto plánům bojují, jako aktuálně holandští farmáři.
George Soros, který je velmi častým návštěvníkem Rakouska, neboť tam sídlí jeho univerzita, před časem přestěhovaná z Budapešti do Vídně, se v rozhovoru pro rakouské noviny svěřil se svojí nenávistí k americkým Republikánům, Rusku, Číně a zákazu potratů životaschopných plodů.
Pro Sorose je rozhodnutí Nejvyššího soudu USA, které zakazuje potrat životaschopných plodů, „koncem demokracie“. (Pozn.: dosud byl legální dokonce i potrat životaschopného dítěte, Demokraté chtěli povolit i potrat až měsíc po narození . Více o tomto tématu si můžete přečíst zde nebo zde , kde najdete i video, jak takový potrat vyvinutého dítěte vypadá).
Nejvyšší soud USA zrušil extrémně liberální zákon o potratech, který dříve umožňoval potraty i životaschopného plodu. Skutečnost, že mezník Roe v. Wade byl převrácen, rozčílil Sorose. Pro amerického miliardáře toto rozhodnutí znamená „konec demokracie“ v USA. Pro hlavní proud „demokracie“ umírá, protože životaschopné plody již nemohou být zabíjeny v děloze. Tento výklad faktů je však správný jen částečně, neboť samotné státy USA jsou snadno schopny vytvořit si vlastní právní rámec pro potraty. To již ostatně chystá Kalifornie.
Toto rozhodnutí znamená, že „demokracie“ v USA bude přeměněna na represivní režim, reptal globalista Soros v názorovém článku v  Der Standard . Pro zastánce demokracie je to matoucí zobrazení situace, ale znalci myšlení globalistů vědí: Když Soros a jeho přátelé z WEF jako Klaus Schwab nebo Bill Gates mluví o „demokracii“, ve skutečnosti mají na mysli globální diktaturu, která by jim byla podřízena.
Protože teprve až už nebudeme mít co říct a nic nebudeme nevlastnit, budou podle Agendy 2030 globalisté šťastní. Auta, lety, jedení masa, majetek a dokonce i plození: to vše bude v budoucnu vyhrazeno globálním elitám, pokud si prosadí svou.
Trnem v oku mu je i Republikánská strana, protože, jak říká: „ještě větší je však nebezpečí, kterému jsou USA vystaveny nepřáteli demokracie doma. Patří mezi ně současný Nejvyšší soud, kterému dominují pravicoví extremisté, a Republikánská strana Donalda Trumpa, která tyto extremisty jmenovala,“ uvedl Soros. (Zde připomínám, že právě Trumpem jmenovaný soudce například přikázal firmě Pfizer odtajnit dokumenty k testování vakcín, které chtěla firma držet v utajení ještě 75 let.)
Je znepokojující, jak je globalistovi, který přinesl utrpení do tolika zemí, dovoleno očerňovat obyčejné soudce jako „pravicové extremisty“ a toto otevřené podněcování stále zůstává v médiích nezpochybňováno.
Soros to objasňuje: Podle něj „extremisté“ řídí americké soudy, protože všichni přispívají k posílení Trumpa a jeho stoupenců svými rozhodnutími proti potratům, proti boji proti změně klimatu a proti právům LGBTQ (pozn. zde má zřejmě na mysli floridský zákon , který má zabránit prznění malých dětí LGBTQI agendou) . Pouze s totální porážkou republikánů by bylo možné, podle velkého finančníka, obnovit „americkou demokracii“.
Sorose jeho zcela převrácený svět neznepokojuje: „Demokracie“ může existovat pouze tehdy, pokud existuje jen jedna strana – ovládaná jím a jeho Instituty otevřené společnosti.
Také obviňuje Čínu a Rusko z konce americké „demokracie“. Americký miliardář vidí USA ohrožené ze zahraničí Si Ťin-pchingem v Číně a Vladimirem Putinem v Rusku, kteří chtějí vnutit multipolární světonázor v rozporu s jeho vlastním. Otevřeně kritizoval spolupráci mezi Ruskem a Čínou.
O třetí světové válce psal již v květnu v komentáři pro stejné noviny. Pod názvem „Bitva našich životů“ Soros bez obalu prohlásil: „Musíme porazit Rusko, abychom zachránili naši civilizaci, protože třetí světová válka by mohla začít a možná by ji naše civilizace nepřežila.“
Je zřejmé, že jeho plány na ovládnutí světa postupují příliš pomalu a pouze vítězství nad Ruskem „může zachránit civilizaci“ podle poznámek 91letého muže na květnovém zasedání WEF.
Toto nejsou první a jediné komentáře globalistů v mainstreamových médiích. Stále častěji vydávají varování v mainstreamových novinách. Článek Klause Schwaba v Handelsblattu  z ledna tohoto roku otevřeně vyzýval ke konci národních parlamentů a zavedení světové diktatury pod oslavujícím názvem „Governance 4.0“.
Možná ani netušíte, že Sorosovo dogma je zodpovědné i za situaci na Srí Lance.  S extrémním nedostatkem energie a inflací na Srí Lance přesahující 50 procent, růstem cen potravin o 80 procent, upadlo půl milionu lidí za poslední rok do chudoby.
Ale základním důvodem pádu Srí Lanky je to, že její vůdci propadli kouzlu západních  zelených elit  propagujících ekologické zemědělství a „ESG“, což odkazuje na investice uskutečněné podle údajně  vyšších environmentálních, sociálních a správních kritérií. Srí Lanka má téměř dokonalé skóre ESG (98), které je vyšší než jaké má vždy a ve všem poslušné Švédsko (96) nebo Spojené státy (51).
Vyšší ceny ropy vedly k tomu, že ceny dopravy vzrostly od května o 128 procent v důsledku toho, že země i nadále trvala na dodržování Sorosových směrnic ESG.
„Největším a hlavním problémem, který způsobil pád Srí Lanky, byl zákaz chemických hnojiv v dubnu 2021. Více než 90 procent srílanských zemědělců používalo umělá hnojiva a po zákazu 85 procent zaznamenalo ztráty plodin. Po zákazu hnojiv klesla produkce rýže o 20 procent a ceny prudce vzrostly o 50 procent za pouhých šest měsíců. Srí Lanka musela dovážet rýži v hodnotě 450 milionů dolarů, přestože byla jen o několik měsíců dříve v produkci obilovin soběstačná. Cena mrkve a rajčat vzrostla pětinásobně. Čaj, hlavní vývozní komodita, také utrpěl, čímž došlo k podkopání národní měny a tím ke ztrátě schopností nakupovat produkty ze zahraničí.
Zatímco na Srí Lance jsou 2 miliony farmářů, 70 procent z 22 milionů lidí v zemi je přímo nebo nepřímo závislých na zemědělství.
A takto srílanský prezident, který se tak oddaně podřídil Sorosovým plánům, utíkal s objemnými kufry z ostrova:

BREAKING NEWS
Footage emerges said to be of President Rajapakse fleeing Sri Lanka aboard a Navy Vessel. pic.twitter.com/yvaYv5uGvB
— UNN (@UnityNewsNet) July 9, 2022

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Globalisté stále častěji veřejně vyhrožují a prozrazují své plány se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden