Harabinov advokát Mandzák je zároveň advokátom Kočnera
RSS

Harabinov advokát Mandzák je zároveň advokátom Kočnera


Michal Mandzák je priateľom Harabína  a advokát Kočnera.
Napr. dodnes nie je vysvetlené financovanie Národnej koalicie (kde bol podpredsedom  advokát – Para – blízky SMER-SD) a za tuto stranu kandiduje Slavomir Harabin do EP. Táto strana z “pár sto euro na prežitie” zrazu deklaruje dary v objeme 240 000 €. Podobne to je aj s ďalšou stranou, s ktorou figuruje Harabin Vlasť. Aj tá záhadne dostala státisice EUR darov a je teraz v bankrote.
Advokát Michal Mandzák, o ktorom už bola reč v súvislosti s tým, že obhajuje Kočnera v kauze zmenky voči televízii Markíza a obhajuje aj Ivana Lexu v prípade zavlečenie Kováča mladšieho, zastupuje práve aj Harabina v disciplinárnych konaniach.
Prvým podpredsedom Národnej koalície bol Peter Sokol(je?). Je to bývalý poslanec a ústredný tajomník Slovenskej národnej strany (SNS) .
Peter Sokol predstavuje základ Židovskej lobby na Slovensku. https://www.inenoviny.sk/demes-izrael-a-kto-financuje-narodnu-koaliciu-kto-je-peter-sokol/
Rad upozornim na SMS Stromček – Kočner : Kočner chcel údaje o trestnom konani (prokurátor, vyšetrovateľ a obvod) a podla toho VYBERIE SPRÁVNEHO ADVOKÁTA. Tym je povedané všetko. Nie je náhoda, že Para bol v Harabinovej strane spolu s Mandzákom.
Aj Radomir Bžan je z okolia bydliska Harabína, preto tá chata v Habure – krajny východ. Iný známy a skutočne veľký kamarát Harabina don Oklamčák je rusin zo Sobraniec (Habura je neďaleko). Vrana k vrane sada…
Ostatné zdroje: https://blog.sme.sk/juliamikolasikova/politika/v-pozadi-neznamych-politickych-stran-su-byvali-siskari



Nejčtenější za týden