Manželství pro všechny padlo: Pedofilové nebudou mít možnost si jednoduše adoptovat hračku
RSS

Manželství pro všechny padlo: Pedofilové nebudou mít možnost si jednoduše adoptovat hračku


Jistě jste zaznamenali, že včera prošel kompromisní návrh, který jde proti navrhovanému „manželství pro všechny,“ což je institut, který vychází vstříc postupné degradaci rodiny a ve skutečnosti má také podpořit pedofilii a později i manželství různých skupin (ne pouze párů) a lze očekávat, že brzy budou po tomtéž volat zoofilové a další.
Tedy to je alespoň směr, kterým se tento institut postupně ubírá v jiných zemích. Proto je tam uvedeno „pro všechny.“ Podstatné ovšem je, že v rámci schváleného partnerství si stejnopohlavní páry nemohou adoptovat cizí dítě, čímž se především chrání právě práva dětí.
Na legalizaci pedofilie již nějakou dobu tlačí OSN a WHO , takže politici, kteří propagují manželství pro všechny, jsou si jistě vědomi toho, že slouží právě tomuto cíli.
Zatímco podporovatelé pedofilie spílají většině, která hlasovala pro nový institut partnerství, který je na stejné úrovni jako manželství, jen bez možnosti adopce nepříbuzných dětí, mnoho dětí zřejmě bylo tímto rozhodnutím zachráněno od hororového dětství se dvěma pedofilními tatínky.
Přesně takové peklo chtěla nemalá část poslanců mnoha dětem zařídit, neboť přesně tyto důsledky má institut „manželství pro všechny“ včetně adopcí v jiných zemích.
Případů, kdy se ze dvou údajně homosexuálních tatínků vyklube párek pedofilů , kteří účelově uzavřeli manželství, aby mohli prznit děti, přibývá. A přesně toto podporují zvrácení Piráti a další pochybné partaje, jimž na právech dětí nezáleží, což dokazuje právě podpora podobných zvráceností.
Neobstojí ani výmluvy, že pro děti je lepší jakákoli rodina než ústav. Situace je totiž taková, že počet neplodných heterosexuálních párů roste, zatímco počet právně volných dětí k adopci je příliš malý. Tedy je více zájemců o adopci než dětí, které by byly volné pro adopci.
Zákon, který umožňuje ve všech ostatních ohledech homosexuálním párům stejná práva jako v případě párů heterosexuálních – právě vyjma adopce dětí – je tedy naprosto v pořádku.
Nyní již skutečně nelze tvrdit, že je kdokoli diskriminován. Nikdo ostatně nebrání nikomu v manželství s jedincem opačného pohlaví. To, že o takový typ manželství někdo nestojí je už jeho problém.
Každý nemůže mít vše, co by chtěl. Nebo snad může dostat slepý řidičák? Či se snad může stát mentálně zaostalý lékařem? Může být beznohý maratónským běžcem? Může se malá a obézní dívka účastnit soutěže Miss?
Otázek by bylo bezpočet. Většina lidí jistě najde něco, nač by neměli. Ať už z hlediska psychického, fyzického, intelektuálního, zdravotního nebo jakéhokoli jiného.
Každý najde nějakou slabinu, která mu neumožňuje to, co je jinému dopřáno.
Tedy nikdo nebyl diskriminován, ve skutečnosti byly ochráněny zájmy dětí, které by se – podobně jako v jiných zemích – staly pouhým zbožím pro pedofily.
A to je, bohužel, přesně ten cíl, ke kterému chtěli dojít propagátoři „manželství pro všechny.“


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 3 ]







Článek Manželství pro všechny padlo: Pedofilové nebudou mít možnost si jednoduše adoptovat hračku se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden