Vyšetření Bidena byla pouhá fraška, nikdo netestoval jeho kognitivní schopnosti
RSS

Vyšetření Bidena byla pouhá fraška, nikdo netestoval jeho kognitivní schopnosti


Jistě jste na mainstreamu zaznamenali nadšené výkřiky tamních obdivovatelů očividně již delší dobu dementního Bidena, který byl na prohlídce seznán „způsobilým k výkonu služby.“ Ovšem tito propagandisté se již nezmíní, že prohlídka nezahrnovala žádný test kognitivních schopností, šlo pouze o klasickou zdravotní prohlídku.
Dokonce i velká část voličů demokratů vnímá, že je Biden neschopný působit další 4 roky na postu, kde se díky své demenci opakovaně ztrapňuje před celým světem.
Bidenův špatný zdravotní stav je obzvláště zkoumán od doby, kdy zvláštní vyšetřovatel Robert Hur zveřejnil ve své zprávě o vyšetřování Bidenových ukradených utajovaných dokumentů na začátku tohoto měsíce  usvědčující  hodnocení.
Bidena po hodinách výslechu popsal jako „staršího muže se špatnou pamětí.“
Stejně jako v  předchozích  letech byl za „vyhodnocení“ 81letého muže zodpovědný Dr. Kevin O’Connor. Ale místo toho, aby provedl skutečně nezávislé a poctivé vyšetření, rozhodl se O’Connor ve své písemné zprávě oznamující výsledky veřejnost umlčet.



O’Connor dospěl k závěru, že navzdory Bidenovým zjevným fyzickým potížím je „způsobilý k výkonu služby a plně vykonává všechny své povinnosti bez jakýchkoli výjimek nebo úprav.“
Lékař prohlásil, že Biden „se cítí dobře a letošní fyzická prohlídka nezjistila žádné nové obavy.“ O’Connor také řekl, že letošní fyzická konzultace zahrnovala konzultace s několika prezidentskými konzultanty, kteří „souhlasili“ s jeho zjištěními.
Pozoruhodné je, že vyšetření NEZAHRNOVALO kognitivní test. Bílý dům se výsledků pravděpodobně bál, protože věděl, že nadobro odsoudí Bidenovu snahu o znovuzvolení.

Kromě svých zjevných duševních omezení měl Biden řadu fyzických onemocnění. V roce 2021 podstoupil  kolonoskopii , při které byl identifikován a odstraněn 3milimetrový „benigně vypadající polyp.“ Zpráva také uznala ztuhlou chůzi Joea Bidena (která se zhoršila), přetrvávající kašel a chronické odkašlávání.
V roce 1988 podstoupil  Biden operaci , při které mu byla opravena dvě mozková aneuryzmata, přičemž jedno z nich prosakovalo.
Drtivá většina Američanů, dokonce i demokratů,  vyjádřila  hluboké obavy o Bidenovo zdraví a o to, zda by se měl pokusit kandidovat na další čtyři roky do úřadu.
Bílému domu je to ale jedno a je ochoten riskovat potenciální smrt v Oválné pracovně, aby si Deep State zachoval politickou moc.
 
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Vyšetření Bidena byla pouhá fraška, nikdo netestoval jeho kognitivní schopnosti se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden